תרגומים מצחיקים

Djerry

New member
../images/Emo6.gif

QOTSA - מלכות תקופת האבן Bowling For Soup - לגלגל בשביל מרק Cold War Kids - ילדי מלחמה קרה Fall Out Boy - ילד נופל (?) Goodbooks - ספרים טובים Radiohead - ראש רדיו (זה כמו שפעם קיללו ראש דלעת) Silverchair - כיסא כסף

orw93

New member
XD../images/Emo205.gif

Bowling For Soup תמיד נראה לי כמו באולינג בשביל מרק

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifאממ

kaiser chiefs- מנהיגי הקיסרXD the who- המי
into eternity- לנצחXD camel- גמל. king crimson- מלך הארגמן|: smile empty soul- חיוך נפש ריקה
XD porcupine tree- עץ הדורבן. the white stripes- הרצועות הלבנות. red hot chili peppers- פלפלי צ'ילי חריפים ואדומים. gentle giant- הענק העדין
ודניאל כפרעליה עזרה ליXD

elknetld2kil

New member
...ועכשיו גם שירים

ההבדל בין קדושה מעונה (?) להתאבדות היא כיסוי תקשורתי - PATD במשפט שמתייחס לספר "סרסייסר" חמוד ביל ה-"ד" (חתוך מהקבוצה) - נסיון עלוב לתרגום של השיר של TBS שמירת סודות של הארץ השקטה - שיר ודיסק של CoCa (שיר מצויין, דרך אגב) בית קלפים - מדינה לייק חטפתי אגרוף באף בגלל שהכנסתי את הפנים שלי לעניינים של אנשים אחרים - BOYSNIGHTOUT והאהוב עליי: יש לי 10 חברים ולום שאומרים שאתה לא תעשה כלום - Underoath

Let it Bleed

New member
מממ../images/Emo217.gif

מסתיו לאפר-From Autumn To Ashes מהראשון לאחרון- from first to last ניסיתי לתרגם את פול אאוט בוי אבל לא הלך לי חח חמידות זה מה שאנחנו שואפים אליו [?]- cute is what we aim for כדורת בשביל מרק XD- Bowling For Soup תהייה חיית המחמד שלך- be your own pet פה עור :-*- LEATHERMOUTH חור-hole תחת שבועה-underoath הפסים הלבנים-The White Stripes כן כן כנים [XD]- yeah yeah yeahs גם את/ה- u2 תירס- korn

sha na na revol

New member
חור.

ולא, זה 'טירס' עם 'ט' הפוכה, מישהו אפילו עשה חולצה כזאת (לא אני)

למעלה