תרגומי שירים של יורגוס דאלאראס

F a d i

New member
Mana De fitepsame

Mana De fitepsame מתוך המאמרים (מנוע החיפוש הפסיק לשתף פעולה...!) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=581&a=69713&c=6532&sc=1671&ssc=0

הצועני 1

New member
מותר גם לחפש תרגומים ?

אני מחפש תרגומים בעברית לשני שירים של דאלרס האחד נקרא אם אני אוהב אותך והוא לקוח מתוך דיסק של דאלרס עם המלחין גוראן ברגוביץ , המקור של השיר הוא השיר "הירח" שלהזמר האלג'ראי חאלד השיר השני הוא השיר רק מילים , ללחן של שיר אותו שרה להקת הג'יפסי קינג .

F a d i

New member
MONO LOGIA

לגבי השיר הראשון אני חושב שאתה מתכוון לשיר KI AN SE THELW-ואם אני רוצה אותך הלחן אלג'יראי של ראשיד טאהא (השיר נקרא "יא ראיח") אני לא מכיר את השיר של ח'אלד שהזכרת לכן אני מחכה שתעדכן אותי אם זה אכן השיר אותו אתה מחפש בבקשה תרגום השיר השני שנקרא MONO LOGIA וגם LILI וגם ELEOS רק מילים (לילי) מילים:קוסטאס טריפוליטיס לחן עממי חידוש,עיבוד וביצוע:יורגוס דאלאראס היילילי לילי הייליליליילי אייי אההה איייי אין רחמים חמלה לא נמצאת אין בכלל רחמים מקיזה דם מהנשיקה מגרה את החשכה מחלקת להברות,מרפה שוב קוראת לחשכה אוווווווו רחמים לא קיימים רחמים רחמים לא קיימים רחמים רק מילים רק מילים אווווווווווווו הזוי משהו,לא? תהנה

F a d i

New member
בכיף-שמח שאהבת ../images/Emo9.gif

האמת,יש עוד שאני זוכר שתירגמתי ולא מוצא אותם...אז יהיו עדכונים

למעלה