תרדו קצת למטה בפורום ותראו....

mayosh4

New member
תרדו קצת למטה בפורום ותראו....

את ההודעה על המועדון מעריצים החדש!!! זה הולך להיות "הדבר הבאה" אז כל מי שבאמת אוהבת ומעריצה את התאומות אלסון שתתצטף........ כי אם לא אז זה מעיד על משהו........ אז...
קראו ת'הודעה על המועדון ותודיעו לי בהודעה הזאת מה אתן מחליטות! בייי

blink me1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

"כי אם לא זה מעיד על משהו......." שיט!

mayosh4

New member
מה רע במועדון מעריצים?

ומי שמעריצה אותם למי שלא תהייה במועדון כזה? יש לך בעיה? שמי אותה לעצמךך

mayosh4

New member
טוב אני איתך גמרתי...

לי זה ניראה משהו מגניב ולך זה ניראה תינוקי וכאן נגמרו העניינים אני יעשה מה שניראה לי ולא מה שלך אז אם יש לך משהו טוב תגידי ואם לא אז לא...

blink me1

New member
אם את רוצה לפתוח מועדון מעריצים-

שיבושם לך. זה לא מה שניראה לי תינוקי. את נראית לי תינוקית!! משפטים של ילדונת קטנטונת.. את חושבת שבזה שתגידי למישהו שאם הוא לא ייכנס למועדון מעריצים שלך זה אומר עליו משהו ועל ההערצה שלו לתאומות ( כאילו הוא לא מספיק מעריץ אותם ) אז הוא ייכנס?? באמממממממממת ניראה לך שאת מזיזה למישהו? קראתי את זה וניקרעתי עלייך מצחוק. ואת עוד קוראת לי סתומה?? "סייג לחוכמה-שתיקה". צ'או חומד.

mayosh4

New member
טוב...

יודעת מה? הבנתי אותך, את מחפשת אקשן וריבים אז אני פשוט לא מגיבה אז לסיום אני רק אומר לך- הדעות ש'לך לא מזיזות לי גם ואת יכולה לצחוק כמה שבא לך ומתי שבא לך העיקר שיש לי מזל ואני לא רואה ת'פנים המכוערות ש'לך. אז לצערך או לשמחתך אני עוצרת את הריב הזה כאן.

blink me1

New member
מזל שאת לא רואה את הפנים

המכוערות ש'לי.. צריך לבטא את זה עם דגש כזה?? ש'לי?? יענו ערסי כזה? ליבכות עכשיו? להתאבד?? נוכח כל ההודעות ש'לך אין לי ספק שגילך לא עולה על 13. ובאמת שחשבתי שהייתי צכה למתן את התגובה שלי מאחר ואני הבוגרת פה.. אבל ההודעות שלך דורשות תגובה! באמת באמת,את מביכה את עצמך..אז די.

mayosh4

New member
גם את דורשת תגובה

אני לא עסרית ולא בטיח ואולי את מביכה כאן מישהו אבל אני לא מביכה את עצמי כי אין לי בעיה עם מה שאני אומרת, לא אני וכמו שהבנתי אף אחת כאן לא מחפשת לריב אבל בכל זאת זה התגלגל לריב קטן אז מה את רוצה שאני יעשה? אני יודעת ואת יודעת שאני אולי זו שהתחילה אבל את ממשיכה... יחד איתי

סקיפי

New member
שימו לב בבקשה לטונים ../images/Emo20.gif

אני לא רוצה להתחיל למחוק הודעות. אם אתן מסוגלות לשמור על דיון ענייני - בבקשה; אבל אם יתחילו כאן ירידות לפסים אישיים ושפה בוטה, ההודעות יימחקו. שימו עין.

mayosh4

New member
חשובב ועכשיו באמת!

אני בטוח שאחרי שאני יגיד את מה שיש לי לומר אז כולם השמנו לרווחה.... אני עוזבת את הפורום!! בחיים לא ראיתי פרום כזה שלילי ואני בכלל לא נהנת כאן כך שאני עזבת... לדעתי זה לטובתי וטובת כולם... כניראה שכשאני הצטרפתי לפורום אז נהייה קצת יותר מדי רעש, צ'או.

אה....

תשמעי, אני לא קשורה לריב ולא רוצה להיות קשורה,אבל אם תסתכלי כל הדף האחרון מוצף בריב הטיפשי הזה... אז יש לי כמה דברים לומר: 1. הפורום הזה בכלל לא שלילי...הוא פשוט התחיל להיות ככה בגלל הריב... 2.אם תסתכלי עוד קצת, תראי שבפורום יש עוד מלאאא נושאים(כמו סקרים על הדמוית של זואי 101) 3.ואת את לא חייבת לעזוב,אם לא תדברו יותר על המועדון מעריצים.... ושוב פעם:אני לא חלק מהריב הזה....!

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifאממ...

לפני שמצטרפים\מקימים מועדון מעריצים, מומלץ לדעת איך קוראים להן
[רמז לזה שכתבת אלסון במקום אולסן אבל חפיף
]

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifנשמה...

דיפדפתי פה בפורום וראיתי את השירשורים.. את מוכנה להפסיק להציף?
טוב שכל ההודעות בעמוד הזה הן שלך...

mayosh4

New member
יש לי שני דברים להגיד לך

1. אני יציף ואכתוב מה שבה לי כמה שבה לי 2. אל תלמדי אותי איך קוראים להן, בטח בגלל שאני כותבת מהר אז זה יצא ככה

סהר ס

New member
אין לי ממש קשר לכל המריבה אבל...

את תמיד כותבת מהר כי יש לך מלא שגיאות כתיב....וסליחה כמו שיש לך זכות לכתוב מה שבה לך יש לה זכות ללמד אותך מה שבא לה.....

mayosh4

New member
אוקי את באמת לא קשורה אז אל תתערבי

ואני לא מתכוונת להדרדר לריבים שלכם, אני הצעתי רעיון למועדון אז זה לא הלך ולא נורא מה אתן תוקפות? אני לא בת 3 ולא כלום בסך-הכל היה לי רעיון! אז כדאי שתרדו ממני כי אם אתן עושות עניין מרעיון אחד אז כניראה שאתן כאן הילדותיות

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifאל תכניסי לי מילים לפה:]

תיקנתי אותך כי טעית בכתיבה, ונתתי לך הערה ביקורתית- תפסיקי להציף ותתחילי לנצל"ש את עצמך. אז קחי תהערות בכיף וזהו, אל תיהי ילדותית

mayosh4

New member
מי שמדברת...

טוב וגם אם יש לך משהו להגיד לי אז תשמרי אותו בבטן כי הטימטום שלך לא מעניין אותי ככה שאני ואת גמרנו ואם את מחפשת ריבים אז כדאי שתמשיכי לחפש כי אני לא אדרדר איתך עכשיו

למעלה