תרדו קצת למטה בפורום ותראו....

tamar112

New member
תקשיבי מאיה

אני באמת לא קשורה לריב אבל אני רוצה להגיב: 1. נכון, זכותך לפתוח מועדון מעריצים וזכותם של כל אחד מחברי הפורום לא להסכים איתך. 2. את באמת הצפת את הפורום וזכותם לבקש ממך לא להציף, אבל מסיבה כלשהי את מגיבה בחוסר סבלנות ובצורה מאוד לא נעימה אם מבקשים ממך לא להציף זה לא בכוונה להעליב, זה לא אישי, זאת פשוט בקשה לא להציף. אז בבקשה לכבד את זה. 3. שמתי לב שאת מגיבה כדי להגן על עצמך וכדי להצדיק את דעותייך. אין בזה צורך. את יכולה לקבל גם מה שאנשים אחרים חושבים בלי להגן על עצמך ישר. 4. שום דבר ממה שנאמר פה לא היה כדי להעליב אלא כדי להראות לך אולי צדדים שאת לא רואה...מקווה שהפנמת.

mayosh4

New member
תקשיבי תמר...

1. נכון שלכולם יש זכות להגיב על הרעיון שלי אבל בשביל מה הם סתם אומרות דברים רעים? 2. אוקי אני יפסיק להציף כשיפסיקו להגיב אולי כי אולי אני מציפה אבל עונים לי אז אני ממשיכה את הדיאלוג שזה גם חלק "מההצפה" 3. גם לי אין שום כוונה לפגועה באף-אחת אבל קוראים לי ילדודית ודברים שהם לא פחות נעימים ממה שאני אומרת 4. אם אני כל-כך מתרד בפורום אז רק תגידו ואני אלך ופורום טוב יותר של התאומות!

tamar112

New member
אוקי...

1. אף אחד לא אמר דברים רעים. כל אחד אמר את דעתו בלי שום טון מעליב. 2. לא. ההצפה מתחילה בך. כשאת פתחת 3 או 4 שירשורים על אותו נושא במקום לנצל"ש שירשורים...פשוט מחזרת את עצמך. 3. אויש נו באמת. מישהי אמרה "חחח. כי אם לא זה מעיד על משהו. חחח"....מה גרם לך לבוא ולהגיד לה "סתומה?" ובמה בדיוק היא מקנאה? פשוט לחשוב איך את היית מרגישה אם היו אומרים לך את זה בלי כל סיבה נראית לעין... 4. את ממש ממש ממש לא מטרד...את פשוט צריכה פחות להציף ולהתנהג יותר בסבלנות כלפי דעות של אנשים אחרים. זה הכל. מקווה שתתמזגי ותישארי.

אוי תסתמו כבר!!!!

אף פעם לא רשמתי את זה בפורום אבל זה ריב מטומטם!!!! די! רוצה להקים מועדון מעריצים?? תקימי! לא רוצים להיכנס ?? אל תיכנסו! לא נאה לך לדבר יפה?? אל תדברי בכלל! וזהו!

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifאם תסתכלי טוב,

את תראי שהיא הגיבה לך

tamar112

New member
אויש...תודה../images/Emo13.gif עכשיו אני אוהבת אותך

ואת מקסימה גם

למעלה