תרד השאלות

קובי בבקשה כנס

אהלן קובי! הייתי רוצה מאוד לשמוע את דעתך בעניין פסטיבל מוזיקה מיוחד שעתיד לקרות בירושלים בחודש יוני. אם תוכל לכתוב איזשהי כתובת או לשלוח למייל [email protected] אני אשמח מאוד. בהערכה רבה ... שי שחר (חג שמח)

טיפקסית

New member
קובי וגל שאלה לי

שמתי לב שהפתיחה של "ואלס הזמר" [שחוזרת על עצמה גם בשורה "הוא מנגן לו ושר"] דומה לפזמון של השיר TU TE RECONNAÎTRAS של אן מארי דויד מאירוזיון 1973 זה ממש דומה אשכרה! איזה דימיון! נסו בעצמכם,אתם בטח מבינים לאיזה קטע אני מתכוונת "בואלס הזמר" ,הפתיחה של "ואלס הזמר" דומה לפזמון של השיר של אן מארי דויד מדהים! ממש קופי! נסו בעצמכם ותגידו לי אם אני צודקת

טיפקסית

New member
תגיד קובי עיוני מה נסגר עם המלתחה

שלך? מה זאת החולצה הזוועתית שלבשת היום בבוקר אצל אברי ועינב,תעשה לי טובה זה לא באמת הדבר הראשון שהיה לך בארון-נכון? רק לי זה נראה ככה או שאתה וגל תיאמתם ביניכם את הקטע של ההתחפשות? מה קרה פורים משפיע עליכם? אבל...מי אמר שזה רע? יאללה חבר'ה שיהיה לכולנו פורים סבבה ביותר מחר יש לי פורים בבסיס,וביום שישי פורים בקיבוץ,אין ספק השבוע הזה בהחלט פורימי. חג פורים חג פורים חג גדול לטיפקסים. ונסיים בתמונה פורימית משהו

טיפקסית

New member
ועוד קצת פורים בטיפקס

תמונה ישנה של טיפקס...אבל בהחלט פורימית. זה מה שנקרא פורים טיפקסי

הוד11

New member
וואי תמונה מימיו הראשונים של הפורום

אמרת אז שזה מזכיר לך את קרנבל החיות לא?

חולצה יומיומית

שעשויה מבד סינטטי שחור ושתי כפות אמיתיות של גורילה ירוקה, הגורילות הירוקות נפוצות באפריקה והן לא עומדות בסכנת הכחדה. חג פורים שמח!

idanri

New member
פששששששש

יש כזה דבר גורילה ירוקה? זה לא מסריח קצת?

טיפקסית

New member
חח טוב אם זה מה שאתה אוהב ללבוש

גורילה ירוקה? יש דבר כזה? טוב,כל יום לומדים משהו חדש. זה בהחלט הולך להיות פורים שמייח לכולנו. וואי החולצה הזו הביאה לי רעיון למתנה שאני צריכה להביא לך בפעם הבאה,רק תזכיר לי שהבטחתי לך. פורים שמייח.

1מאיוש

New member
קובי לקח את הגורילה

ממפלצות בע"מ ... חחחחח (מכירה מפרסומות של הסרט - לא ראיתי אותו)

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif ../images/Emo6.gif

מזכיר לי את שירם האלמותי של איזי והפתולוגים "הבן שלי גורילה!" מישהו מכיר?

טיפקסית

New member
תנסה ותיהנה גם לי לקח זמן לעלות על

זה בהתחלה לא זכרתי אפילו את שם השיר ואז נזכרתי שזה היה משהו צרפתי ואיכשהו הגעתי לאן מארי דויד כשניפגש פנים אל פנים אני אביא לך הוכחה,ואז אתה תראה שאני צודקת.

אבל אם כבר...

זה נדמה לי או שיש בסוף אחד השירים (נו. נראה לי שאכלו לי שתו לי) את הקטע הזה מדובי דוברמן? וואי. שנים לא כתבתי בפורום (בזה בטוח לא. הקודם בעיקר...). רק מציין שהדיסק אכן חוויתי למדי...הרבה דברים שמזכירים לי דברים ישנים. הבלדה על שאול כוסברה בכיף יכלה להיות בדיסק הראשון. וואלס הזמר נותן הרגשה שמדובר באותו בנאדם מוואלס השיכור. הדברים האלה מכוונים או שזה הדמיון הפרוע שלי?

הוד11

New member
לדעתי אלה דברים מכוונים

שאול כוסברה הוא באמת שיר בסגנון של האלבום הראשון. אבל בואלס הזמר זה לבטח מישהו אחר שיושב עם השיכור באותו פאב

peremen

New member
תרד השאלות

בבקשה לרכז כאן את כל השאלות ולא לפזר אותן לכל עבר נשתדל לענות על מה שאפשר ותפעילו גם את הדמיון לא כל דבר צריך לפרש

peremen

New member
יש רק קליפ אחד...

בשחור לבן, צולם בנמל יפו יכול להיות שיש עוד ביצועים מתוכניות טלוויזיה שונות שמשודריםגם הם....

porky169

New member
יש את הקליפ ששידרו מתוך זהו זה

שידרו אותו לפני כמה שבועות בערוץ 23 שאתם בתוך עיתון ושרים ואני מצטרף לשאלה

למעלה