תרד השאלות

הוד11

New member
יש עוד קליפ

שראיתי בערוץ המקומי (כן אני מזפזפ לעיתים לערוץ הזה) שאתם שרים בתוך חדר ויש כל הזמן ידיעות מהעיתון שמופיעות על המסך

look away

New member
שאלה לקובי עוז../images/Emo66.gif

מתי יהיה אפשר לפנות לאימל שיפתח. ומה הכתובת שלה?

הוד11

New member
לא ייאמן

אני עכשיו התעוררתי מחלום ובחלום התווכחתי עם ילדים קטנים איך כותבים קובי אוז עם א או ע עם א אגב

1מאיוש

New member
גל.. שאלה לי אלייך

מה נשמע ??? (קודם כל) מתי יהיה לוח הופעות באתר ?? (גם אם תיהיה הופעה באילת אני לוקחת אוטובוס ובאה!!) נ.ב. טומי זה הבן שלך?! זה השם הפרטי או כינוי?! מסור ד"ש

הוד11

New member
חבר'ה שאלות לשרשר לתרד שאלות

שגל פתח ולא להפגיז בהודעות חדשות כל הזמן

efraim teapacks

New member
אלבום בהופעה

לאור ההופעות הקרבות, האם יש מצב שהלהקה תוציא אלבום כפול בהופעה חיה אחרי כל כך הרבה שנים של הופעות גדולות ? לדעתי זה מתבקש...

1מאיוש

New member
הלההקה הוציאה רק עכשיו את

"רדיו\מוסיקה\עברית" דיסק שלו חיכינו 3 שנים בערך אם לא יותר. למכירות הדיסק היה סיפתח מאוד מוצלח.. בקרוב מאוד(אני מקווה) שיהיו הופעות וגם הן יהיו מוצלחות כמו כל האחרות! שאלנו החבר'ה של הפורום שנה שעברה שאלה דומה לשלך.. אם אני זוכרת החבר'ה של הלהקה אהבו ת'רעיון אבל כרגע הם עובדים על הופעות. (תקנו אותי גל\קובי אם טעיתי במשהו כאן בדברי)
חג שמייח- מאיה!

slallum

New member
"כמו נעלם"

שיר מצויין, עכשיו הקשבתי, גיליתי שזה 7 רבעים (נכון?
) יש עוד שירים עם משקלים שונים מ-4 ו-3 רבעים? ובכלל - באיזה שירים אתם מתגאים בלחן שלהם?

slallum

New member
הממ אתה יודע קצת תיאוריה במוזיקה?

בכל מקרה, אם תנסה לספור את הקצב של השיר, תראה שיוצא לך 7 "פעימות", הדרך הכי קלה לספור את הפעימות בשיר הספציפי הזה הוא לפי הגיטרות שמלוות את השיר לכל אורכו - זה הולך משהו כזה: באס-טאם-טאם-באס-טאם-טאם. (ה"טאם" זה המיתרים התחתונים של הגיטרה בייחוד
אלה עם הצליל היותר גבוה, נו מה, לא מצאתי שם יותר טוב
) שים לב שזה גם משתנה פעם בכמה זמן, כמו בסולו בסוף השיר - 3:07 בערך - ששם המשקל הופך ל-5 רבעים לתיבה אחת
בעצם.. אפשר להגיד שזה שמיניות לא?
אף פעם לא הבנתי את הקטע של השמיניות והרבעים

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifשאלה לי

קודם כל תתחדשו על האלבום החדש, אני נהנה ממנו מאוד והוא בהחלט עומד בסטנדרטים של הדיסקים הקודמים! ועכשיו השאלה: יש לכם תכניות להוציא מחדש את ספר התווים שרמי כתב? אני מחפש אותו כבר שנים בנרות ובינתיים אני משנורר מכל מיני אנשים שיש להם שירים של טיפקס בספרי ואתרי אקורדים למיניהם ועדיין, אין כמו מגוון של הרבה שירים ועוד מהמקור. יש לי הרגשה של דז'ה וו, אולי מישהו שאל את זה פעם אבל אני שואל בכל מקרה. אם אין תכניות להפצה מחודשת, יש איזה דרכים אלטרנטיביות להשיג? תודה מתן

Funky Giraffe

New member
קניתי אותו לפני איזה 4 שנים באתר

שבאתי לכתוב ששכחתי את השם שלו - אבל נזכרתי BAKBOOK או משהו כזה הגיע בשבועיים הביתה. ספר יעיל או יותר נכון; היה יעיל, לימים שלא היתה לי שמיעה מוסיקלית.. נוסטלגיה

למעלה