תרומה לבחורה שעומדת ללדת

בובית 29

New member
תרומה לבחורה שעומדת ללדת

שלום כולן (וגם כולם אם יש) יש לי חברה שנמצאת כרגע בשבוע 36. אין לה ציוד בכלל לתינוק חוץ מכמה בגדים בסיסיים שאספתי לה ומצבה הכלכלי דיי עגום. מי שיש לה ציוד שהיא לא צריכה במצב שמיש (חוץ ממיטת תינוק בעצם הכל) מוזמנת לפנות אלי. הזדמנות טובה להפטר מציוד לא נכון ולעשות מצווה לקראת החג סיגל 0507884122 [email protected]

יובל2

New member
תכתבי מה צריך

חוץ ממה שאספת, כך אנשים שיש להם יפנו אליך.

r i n i

New member
מקפיצה../images/Emo105.gif

כדי שתוכלי לענות על השאלות.

בובית 29

New member
אמבטיה

מישהי היום מעבירה לי לנתניה אמבטיה . תודה רבה על ההענות.

Mור

New member
היי בקשר לאמבטיה

אם האמבטיה נמצאת עדיין יולדת מפתח תקוה, חד הורית, חוזרת בשאלה ללא כל עזרה זקוקה לה דחוף האם אפשרי לקבל עבורה? תודה

בובית 29

New member
ציוד לתינוקת

היי בנות. זקוקה לעזרתכן!!! למישהי כאן מהפורום יש מספר שקיות עם ציוד עבור התינוקת והיא מתגוררת בתל אביב. אני נמצאת בנתניה. האם מישהי יכולה לאסוף את הציוד עבורי? תודה מראש סיגל

קשת 82

New member
בקשר לציוד לתינוק

יש לי בגדים 0-6 כמה שקיות האםמדובר בבן או בבת

בובית 29

New member
ציוד לבחורה שעומדת ללדת-עדכון

שלום לכולן שוב! רציתי לעדכן אתכן שמאתמול פנו אלי טלפונית המון בנות שהציעו ציוד אבל ישנו המכשול של העברתו בפועל. עקרונית, אני נמצאת בנתניה ועובדת בחדרה, בעלי עובד ברשל"צ וגם אותו רתמתי למשימה. אתמול העבירו לי אמבטיה, סבון תינוקות ומס' גופיות לבנות. אני מוסיפה כאן רשימת דברים ראשוניים שצריך לתינוקת, גם דבר בודד יתקבל בברכה,ובכל מה שיאסף יעשה שימוש: שידת החתלה, משטח החתלה, סדינים, חיתולי בד, טיטולים ,מחמם בקבוקים,מובייל,מגן ראש,שמיכה,בגד להוציא מביה"ח,סדיניות,גרביים,בקבוק,מוצצים,משחה לטוסיק,תיק לעגלה,צעצוע,סינרים,מד חום,רדיאטור,עריסה,לול עץ/פלסטיק ו... זהו למיטב זכרוני אם עולה לכן עוד דבר בראש ניתן להוסיף. אני בפלא' או במייל-עזרו לי לעזור לה להתארגן ללידה סיגל 0507884122 [email protected]

בובית 29

New member
דיסק נעימות

כן, יכול להיות נפלא, אני אוספת כל מה שניתן וגם מוזיקה לתינוקות . מהיכן את בארץ?

בובית 29

New member
תודה מכל הלב לבנות המדהימות

תודה לתמי, לדקלה, לשירה, לעדי ולאמא של עדן על הציוד שאספו עבור התינוקת! אין כמוכן!!!!!

בובית 29

New member
רוב תודות לכל התורמות עבור התינוקת

ברצוני להודות שוב לכל מי שנרתמה לצורך איסוף הציוד עבור התינוקת שעתידה להוולד. עד כה, נאספו דברים חיוניים רבים עבורה והאיסוף נמשך. לשמחתי פנו אלי בנות שהציעו ציוד אחר (ספה, סרטי DVD וכו') שלא יכולים לסייע במקרה הנ"ל בהמשך להענותכן לעזרה לאם לעתיד,ברצוני להציע דרך נוספת לסייע על ידי איסוף מוצרי מזון שונים לקראת החג ובכלל. אתן מוזמנות להעביר כל מוצר מזון בסיסי יבש או מבושל. ושוב תודה מכל הלב סיגל

קשת 82

New member
בובית כיתבי לי במסר את הכתובת בישביל הדיסק ו.

ובעיניין מוצריי המזון שאת אוספת אומנם אני אוספת מוצרים עבור מישפחת עולים (האשה אוטוטו יולדת) אבל שכנה נתנה לי הבוקר שניי בקבוקיי שמן גדולים ואני ישים אחד במארז לבחורה שעבורה אני אוספת תמוצרים ואשמח עד מאוד לתת לך את השני כל הכבוד לך שנרתמת ככה לעזור לבחורה צריך להיות בן אדם עם נשמה מאוד גדולה בכדיי לבצע כזה מאמץ ישר כח אם יהייה לי עוד משהוא אפנה אלייך בעיניין החליפה לבן שאמרת שקיבלת בטעות אשמח למסור אותה עבור היולדת לעתיד שלי נישתמע מתוקה ושוב כל הכבוד!!!!!

בובית 29

New member
קשת המתוקה

תודה לך על המצרכים. כבר פנו אלי מספר בנות אך הבעיה היא איסוף מוצרי מזון מכל הארץ, מה שאפשר (מוצרים יבשים) שולחים בדואר כך שאני מתקדמת די יפה. אני מקווה לסיים לאסוף לה כמות מכובדת של מצרכים לפני החג כך שאת מה שיחסר אני פשוט אוסיף לקניות השבועיות שלי. את נפלאה! סיגל

קשת 82

New member
אני אשלח לך עם גיסי מחר את השמן הוא גם מנתניה

ואוסיף עוד כמה דברים שאספתי בינתיים ושוב כל הכבוד יקירתי על היוזמה המאמץ והאכפתיות

למעלה