תרומה לבחורה שעומדת ללדת

קשת 82

New member
בובית הכתובת הגיעה בגיבריש שילחי שוב בבקשה../images/Emo13.gif

בובית 29

New member
התקדמות האיסוף

בנות יקרות היו לי כמה פניות שקבלתי למייל והן הגיעו בג'יבריש ולא יכולתי לקרא אותן. חבל לי שדברים יתפספסו כי אני מקווה עד סופ"ש הבא להעביר לאם לעתיד גם את הציוד וגם את המזון שיאסף לכן, אם לא עניתי למייל (אני מקפידה לענות לכולן על כל פניה) תתקשרו אלי לפלא, או אפילו שלחו SMS ואני אחזור אליכן. המשך יום נפלא סיגל

בובית 29

New member
עדכון מהשטח-ציוד לבחורה שעומדת ללדת

שלום לכולן שוב! רציתי לעדכן אתכן שמאתמול פנו אלי טלפונית המון בנות שהציעו ציוד אבל ישנו המכשול של העברתו בפועל. עקרונית, אני נמצאת בנתניה ועובדת בחדרה, בעלי עובד ברשל"צ וגם אותו רתמתי למשימה. אתמול העבירו לי אמבטיה, סבון תינוקות ומס' גופיות לבנות. אני מוסיפה כאן רשימת דברים ראשוניים שצריך לתינוקת, גם דבר בודד יתקבל בברכה,ובכל מה שיאסף יעשה שימוש: שידת החתלה, משטח החתלה, סדינים, חיתולי בד, טיטולים ,מחמם בקבוקים,מובייל,מגן ראש,שמיכה,בגד להוציא מביה"ח,סדיניות,גרביים,בקבוק,מוצצים,משחה לטוסיק,תיק לעגלה,צעצוע,סינרים,מד חום,רדיאטור,עריסה,לול עץ/פלסטיק ו... זהו למיטב זכרוני אם עולה לכן עוד דבר בראש ניתן להוסיף. אני בפלא' או במייל-עזרו לי לעזור לה להתארגן ללידה סיגל 0507884122 [email protected]

בובית 29

New member
תודה מכל הלב לבנות המקסימות

תודה לתמי, לדקלה, לשירה, לעדי ולאמא של עדן על הציוד שאספו עבור התינוקת! אין כמוכן!!!!!

בובית 29

New member
רוב תודות לכל התורמות עבור התינוקת

ברצוני להודות שוב לכל מי שנרתמה לצורך איסוף הציוד עבור התינוקת שעתידה להוולד. עד כה, נאספו דברים חיוניים רבים עבורה והאיסוף נמשך. לשמחתי פנו אלי בנות שהציעו ציוד אחר (ספה, סרטי DVD וכו') שלא יכולים לסייע במקרה הנ"ל בהמשך להענותכן לעזרה לאם לעתיד,ברצוני להציע דרך נוספת לסייע לאם לעתיד על ידי איסוף מוצרי מזון שונים לקראת החג ובכלל. אתן מוזמנות להעביר כל מוצר מזון בסיסי יבש או מבושל. ושוב תודה מכל הלב סיגל

Mור

New member
הי בובית

כל דבר שנשאר , אם אפשרי להעביר ליולדת חד הורית החוזרת בשאלה הרבה תודה אין לה כלום, כל דבר יתקבל בברכה וגם עזרה וביקורים

עזרה וביקורים?

אשמח לעזור, אני פנויה בבקרים... במידה ויש מקום להצעתי אשמח לקבל מימך מסר.

היי רק עכשיו ראיתי את המודעה מעוניניתלעזור...

יש לי כמה דברים לתינוקת ואני גרה קרוב לחדרה בפרדס חנה אם את מעונינת צרי קשר

למעלה