תרומות דם, דיאטה ועוד ב-
אנשים

Dug E

New member
חמודה,עוד לא ראית חצי

הרבה פעמים אני מוחק עוד הרבה פני שאתם רואים. מה גם שאני חוסם את המפרסמים האלה בלי התראה כי זה כבר מתחיל להעלות על העצבים. הייתי מוחק וחוסם אם לא הייתם מפתחים פה דיון למטה.

LoLi Goddess

New member
אני מצטרפת ליפית!

מעבר לזה שההודעות האלו מעצבנות, ביט69 הם גם חרא להקה... הילדים מהפנימיות שאני משרתת אצלם כבר עושים רושם הרבה יותר בוגר... אפילו שרובם עוד לא בני 10. אתם לא פאנק רוק, ואתם גם בטח לא יודעים מה זה. (ותתפלאו, בלינק 182, אופספרינג וגרין דיי - זה לא פאנק רוק) טוב נו, אני לא מצפה להרבה מילדים שעדיין לא צמחו להם שערות על הביצים... הקיצר, לכו תפליצו אחד לשני על הראש ותתלהבו כמה שאתם קשוחים ותצעקו: "רוקנרוללללללל!!!!!!!!!!" ולסיום: ביט69 - לא עושים דברים כאלו!

../images/Emo85.gifוואו

תקשיבי זה אחד הדברים היותר מגעילים שקראתי פה היום את מאמי לא אוהבת את הלהקה זה אומר שהם לא טובים וצריך ככה להקניט אותם? יש לי חדשות בשבילך. לא אם בא להם לפרסם את עצמם שיפרסמו שירשמו פה ואם מנהל הפורום לא רואה לנכון שזה יישאר פה אז שימחוק/ישרשר ואם את באמת לא אוהבת את המוזיקה שלהם תמיד אפשר להעביר ביקרות בדרך אחרת ולא בדרך של לרדת לקטנות כמו שאת עשית.. ואני לא באה פה בקטע של לריב או משו רק כי זה ישר קפץ לי לעין

SainTonix

New member
../images/Emo41.gifאת The River כבר שמעתם?../images/Emo41.gif

היום בהשמעת בכורה יצא הסינגל הראשון של גוד שארלוט -שנקרא The River (ביחד עם הלהקה Avenged Sevenfold) מתוך האלבום הרביעי שלהם. אתם מוזמנים לשמוע את השיר און ליין באתר הישראלי ולהגיד מה אתם חושבים בפורום האתר בתפוז. תהנו =]

למעלה