תרומת זרע מבנק בחו"ל

LimorNimrod

New member
ועוד כמה דברים בנושא

לנמרוד יש אמא וזהו נקודה. כל מה שענין אותי בתורם הזרע היה שהוא בריא ודומה לי חיצונית (כדי שנמרוד ידמה לי, אלא למי?). אני חושבת,ורק השנים (ונמרוד על ספת הפסיכולוג
) יגידו האם צדקתי שעדיף נושא סגור - אין לך אבא יש לך רק אמא, על פני פעם כשתהיה בן 18 תוכל לפתוח את התיק ואז???? בלי להעליב אף אחת, נראה לי שכל הנושא של אפשרות לפתיחת התיק היא קצת בריחה שלנו האמהות מהעובדה שלילד שלנו אין אבא ושהוא לא יגדל במשפחה קונבנציונאלית. אני מודה מאד לתורמי הזרע באשר הם על שנתנו לי את האפשרות להביא ילדים ולעולם ו...בזה מבחינתי הסתיים תפקידם.

יובל2

New member
או או אני עוד לא התחלתי לחשוב על זה

עד עכשיו רק התלבטתי, לכן או לכאן.

diruli

New member
על "דומה לי..."../images/Emo57.gif

אני מניחה שקראת את מה שכתבתי בנושא ה"אבא" ולכן לא אחזור על עצמי אלא רק לומר שאני חושבת כמוך. לגבי "דומה לי" - כשהבן היה קטן החזקתי תמונה שלו במסגרת על השולחן במשרד בו אני עובדת. וזה היה מאוד מוזר איך היו אנשים שבאו הסתכלו על התמונה ואמרו: ממש לא דומה לך. כמה דקות אחרי כן באו אנשים אחרים הסתכלו על התמונה ואמרו: וואלה, דומה לך. לא נותר לי אלא לצחוק. בתכלס היום הוא יופי של גבר.

דבורי

New member
"הסטוריה גנטית"

לא הבהרתי את עצמי טוב: אמנם אם כבר בוחרים תורם, אז מחפשים אחד שלא יהיה נשא של מחלות גנטיות (ואת זה לא הייתי עושה כנראה עם בן-זוג), אבל כשאמרתי שארצה שלילדי תהיה אופציה לגלות את שורשיהם הגנטיים לא התכוונתי למבנה ה-DNA שלהם. התכוונתי לכך שהתורם אמנם אינו בדיוק ה"אבא" שלהם, אבל הוא אב ביולוגי או גנטי, ומבחינה זו יתכן שיתעניינו בו ובמשפחתו. וזה גם בתשובה למה שלימור כתבה: נכון, לילדים שלנו אין אבא, ואני לא בורחת מזה. אבל בכל זאת היה גבר שתרם להולדתם, ולכן, לדעתי, לגיטימי מבחינתם להתעניין בו. לגבי אכזבות של חלק מהמאומצים שפגשו את משפחותיהם הביולוגיות: נכון, זו בעיה. אני לא אגדל את ילדי בתקווה לקשר כזה. כרגע, אביחי יודע היטב שאין לו אבא, ואספר לו את הפרטים שאני יודעת על התורם והאפשרות לפגוש אותו רק בתשובה לשאלותיו בעתיד. באותה הזדמנות אנסה להבהיר לו היטב שהתורם אינו "אבא שלו", ושלא יצפה לכך גם אם יפגוש אותו אי פעם.

diruli

New member
הבנתי ושיהיה רק טוב ../images/Emo57.gif

הבנתי ואני מקווה שהכל יהיה רק טוב ושלך ולאביחי יהיה רק סיבות לחייך.

למעלה