תרומת מח עצם תערובת עדתית של עיראקי

saritoosh22

New member
פרופורציות,

אוסה, אני יודעת שאת מאוד מעורבת במקרה ויש לך רגישות גדולה לילדה. אבל ביחד עם זה, את גם לא מכירה את הנפשות הפועלות בפורום, את לא מכירה את הילה ולא יודעת מי היא ולכן המתקפה שלך לא ממש במקום. אני מצטערת עבור ההורים והילדה, אבל הילה היא לא זו שגרמה למצב הביש שלהם ואני מניחה שהם מספיק נבונים להתמקד בעיקר, שהוא מציאת תורם ולא להתעסק בהעלבויות כרגע. למען הסר ספק, שימי לב שגם אני חושבת שאין כאן מקום לציניותוביחד עם זה, אני חושבת שצריך לקחת כל דבר בפרופורציות. מתקפה על הילה, לא תעזור במציאת תורם, רק תבזבז לכולם המון אנרגיות!

אוסה

New member
היי שריתוש ../images/Emo24.gif

מה שלומך? טוב בכל אופן לא חושבת שזאת מתקפה , וגם אם זה נראה ככה אז לא זאת מטרתי וסליחה. דבר שנית לפני ששולחים הודעה , במיוחד בתגובה להודעה כה רגישה , אני חושבת שכדאי לעיין שנית בתוכן ההודעה. ההודעה של הילה היתה מאוד צינית , זה כמו לבוא לאבא בפנים ולצחוק לו על כך. וחלילה לא נאמר שהילה אשמה במצב. אני חושבת עדיין שההודעה שלה אמורה להמחק , זה ממש לא לעיניין. חוץ מזה , מה איתך ילדונת?

תגובה

נא לקרוא את התגובה של ניובי ואז לחשוב פעמיים. אף אחד לא יודע מאיזה מקום אני אומרת זה, או מה עברתי בחיים. על מה היתה כל ההתלהמות? אינוסנט כתב פה יפה, "זה פורום סינגלס, לא פורום תמיכה". בניגוד לעדנה ולאוסה אני כותבת קבועה בפורום, מרגישה בו בנח. הן באו לפה, כרגע כמתארחות והעבירו ביקורת וצעקות. דווקא יושבי הפורום הקבועים התעלמו והמשיכו הלאה... אין לי ספק שהאבא של הילדה קצת עסוק מכדי לקרוא את התגובה שלי. אני ממש לא צחקתי לו בפרצוף. איך אוכל, הלא הוא לא נכנס לפורום הזה, בימים כתיקונם, לקרוא את התגובה שלי. אוסה, אין לך מה להעלב מן התגובה. היא לא הופנתה כלפיך. ובקשר לניק האדום - אם יש לך תלונות את מוזמנת לפנות להנהלת הפורום. אין לי ספק בכישוריו של המנהל. שבת שלום ומבורך לכולם!

הילה, אני מתקשה לחשוב על הודעה

שטחית משלך כרגע. ברור שהאב לא קורא את הודעותייך (ומזל שכך) אז מה? גם באפריקה מתים כרגע ילדים מרעב וזה בטח נורא מצחיק אותך, וגם אין שוב סיכוי שהם קוראים בפורום...אז זה הופך את זה בסדר להתבדח על זה? אני מצטערת, אבל בניגוד להרגלי שבד"כ הינו הימנעות מכתיבה בכלל, קהות החושים פשוט לא הניחה לי לעבור על זה בשתיקה. מאחלת לך חיים טובים, ומקווה שגם ברגעים הכי קשים שלך, תזכרי שזה בסדר אם מישהו יתבדח על חשבונך!!! (בטח אם הוא כותב קבוע בפורום - נו באמת...). נ.ב אני מאמינה שאם תתרכזי ותקראי את הודעתו של ניובי, תביני שהיא ממש לא תומכת בדברייך..

saritoosh22

New member
אני מציעה שגם את תכנסי לפרופורציות

את לא יודעת מאיזה מקום הילה הגיבה. את לא יודעת האם היא אותה ילדה מהסיפור של ניובי או לא. ולכן, עד שלא תכירי את הנפשות הפועלות בפורום, רצוי שתמשיכי לא להגיב.

venouese1

New member
אני חדשה

גם אני לא מכירה מאיזה מקום הילה הגיעה ובכל זאת אומר שמכיוון שרוב האנשים כאן אנונימים אי אפשר לצפות שכולם ידעו עם איזה מטענים הגענו ולפיכך הייי מצפה שלפחות בנושאים רגישים כאילו אף אחד לא יזלזל כי מה שהיא כותבת המסר שיוצא ממנו הוא זלזול... תארו לעצמכן ולעצמכם שאם הייתם עוברים אונס /התעללות/ילדים מוכים/מחלה קשה סתם דוגמאות שעולות לי במוח....ומישהו היה עונה חבל שזה קרה רק פעם אחת....או מה היה לך סרטן אוי מה נעשה? אז עברת כמה ימים נותרו לך לחיות? לא זה בשביל להתכונן לשמחת הלווה על כך שמתת וזה הכל לדוגמא!!!!!

ושוב עדנה, הבנת הנקרא...

לפני שאת קופצת כל כך גבוה, תביני על מה את מדברת. אולי, אם פתאום אני אנסה לעמוד, את תביני שאני על קביים...

מכל הלב אני מצטערת לשמוע זאת, אבל

איך בכך כדי לשנות דבר. עובדת היותך על קביים אינה תירוץ או צידוק לצחקק על הודעת האב. זהו, הנושא כבר מוצא עד תום אני מאחלת למשפחה הרבה בריאות ולכולנו שבוע טוב.

את יכולה לכעוס עד מחרתיים

זה פורום סינגלס בחול, לא פורום עזרה ולא תמיכה ולא הורים לילדים פגועים ולא שום דבר שקשור לכך. יש מספיק פורומים בתפוז ובמקומות אחרים שמתעסקים בדברים האלה. הצפה של כל הפורומים בבקשות מסוג זה היא מיותרת ומציקה (וזה אני כותבת עם כל הכאב והאמפטיה לילדה ולהורים). זה פורום מאוד ציני ומלא בהומור פנימי ולפעמים שחור. במקרה הזה, מיס הילה התאפקה ולא כתבה שום דבר, אני מניחה שמתוך כבוד או איזשהו נימוס בסיסי. לצעוק עליה שהתגובה שלה פוגעת בך... נו באמת... אם היא היתה שמה את התגובה בפורום "מחפשים תרומות לילדה חולה" זה היה סיפור אחר. זה "פורום הבית" שלה ומותר לה לכתוב ככל העולה כל דעתה (זה אחד הרעיונות מאחורי שיטת הפורומים).

אוסה היקרה,

כבר הבעתי את דעתי לפני כן שכל אדם רשאי להגיב בצורה שנראית לו, הילה רשמה את מה שרשמה ויש כאלה שהבינו את ההומור כמו שיש כאלה שמצאו טעם לפגם בתגובה שכזו, אותי מרגיז משהו אחר, יפה רשם innocent bystander "זה פורום סינגלס בחול, לא פורום עזרה ולא תמיכה ולא הורים לילדים פגועים ולא שום דבר שקשור לכך. " הודעה כזו אינה מתאימה לכל פורום, ובמקום להציף את המערכת בהודעה שכזו הייתי שמח לעזור בצורה אחרת במידה וכותב ההודעה היה פונה אלי במסר בצורה מסודרת. יש מספיק פורומים בתפוז ובמקומות אחרים שמתעסקים בדברים האלה. רוב חברי הפורום הקבועים החליטו שלא להגיב (כל אחד מסיבותיו הוא), ואילו "לפתע פתאום" צצים להם ניקים חדשים שמעולם לא היו פעילים אפילו בתגובה אחת בפורום לפני-כן ומתחילים להתרגז,להשמיץ ולהתקיף חברת פורום פעילה. את ההחלטה מי אדום בפורום הזה אני מחליט, מצטער שכואב לך ולמרות שאני מבין אותך, אני לא מסכים איתך. לא תמיד צריך לעשות פיל מעכבר קטן, ושוב, מאחל החלמה מהירה לילדה.

אוסה

New member
הומור שחור?

ברור שצצים פתאום אנשים , בכל פורום פתאום צצים אנשים שנעלמים אחרי יום יומיים (ברורו שגם אני אעלם) אבל עדיין זה לא משנה אם כולם מכירים אתת הילה או לא יש דברים שלא צריכים לכתוב, ואם נכתבים וזה סוחף תגובות אפשר להתנצל , לא כולם מכירים את הילה! והומור שחור זה בסדר - אבל לא בשרשור לאב שזקוק לעזרה. ועכשיו הבנתי שכנראה שרגש האימהות שלי מדבר ואולי מי שפה הורה מבין את הכאב . יום טוב לכם.

לא מסכים איתך,

אני עדין לא הורה, ולמרות זאת אני מרגיש את כאבו של האב, ואני בטוח שעוד לא מעט "סינגלים" מרגישים כמוני... (תתפלאי, אבל לא חייבים להיות נשואים כדי שיהיו רגשות), נכון שבכל פורום תמיד יש מצטרפים חדשים וכאלה שעולים על "גל" כותבים תגובה ונעלמים לנצח, אין לי בעיה עם זה, ולהפך הפורום מקבל בזרועות פתוחות כל אדם שמעוניין להצטרף, הבעיה מתחילה כשאדם שמעולם לא נקשר בשום אופן לפורום, כותב הודעה שלא קשורה לפורום ועוברת על התקנון של הפורום הספציפי הזה בכל הנוגע למודעות, ההודעה נשארה (נו, קצת רגש אמרתי שיש לי..), ואז קפצו להן משום מקום עוד שני ניקים משום מקום והחלו להתעמר עם חברת פורום, ועם זה בהחלט יש לי בעיה! את מוזמנת להשאר ולקחת חלק בפורום בכל עת, אבל אם באת רק כדי להעיר ולהתסיס ולאחר מכן להיעלם, תחסכי זאת מאיתנו. אנחנו פה כדי להשאר.

אוסה

New member
היי אלוף

להתסיס???? אני לא חושבת שאני באתי להתסיס , ולא זאת מטרתי. הומור שחור וציניות בשירשור להודעת האב על ביתו , אכן נראה לי קצת מוגזם. אולי קפצו שני ניקים דווקא להודעה זאת כי תגובתה לא היתה לעיניין. נכון , ישנם חברים קבועים , גם אני מודעת לכך הרי שגם אני מנהלת פורום ומכירה את זה שפתאום נכנס ניק מגיב וכפי שצץ ככה הוא נעלם, אבל אם כבר נכנסו והסבו את תשומת ליבה של הילה על הודעתה הרי שמותר להגיד "סליחה לא זאת מטרתי ". נכון , אני לא פה בשביל לשפוט את אופן ניהול הפורום הריש אני מאמינה שאתה עושה זאת בהצלחה מרובה
וכל מטרתי היא רק להסב את תשומת ליבה של הילה שזה לא נקרא יפה , זה הכל . בכל אופן שבת שלום לכל חברי הפורום שנמצאים היכן שהם ,
(הלוואי לקחת את בנותיי ובעלי ולטוס היי שם שוב למיאמי )

תגידי, אוסה

אם את כל כך רוצה למשוך את תשומת ליבי, את לא חושבת שמסר היה יותר יעיל? תקראי שוב את מה שכתבת לי ובעיקר את איך שכתבת את זה. באת לפה, התלוננת. ראית שלא קיבלת התנצלות והמשכת לצעוק עד לב השמים. ניסו להרגיע אותך, להכניס אותך לפרופורציות ואת ממשיכה. ולמה, למען השם, אני צריכה להתנצל בפניך בדיוק, או בפני עדנה? כי סיפרתי בדיחה קצת צינית מדי לטעמך?! יש עוקצנות וזה כואב. אם הייתי אומרת את כל חמשת הדברים שעמדו לי על קצה הלשון - זו היתה עוקצנות. ברגע שאמרתי שיש לי חמישה דברים להגיד, אבל אני שותקת - זו ציניות. את אומרת שאם הייתי אמא הייתי מבינה את האבא. מעולם לא אמרתי שאני לא מבינה את האבא. אין לך צל צילו של מושג בכלל איזה חמישה דברים רציתי להגיד. ובתור ילדה שגדלה במחלקה האונקולוגית, יש לי פי אלף יותר ספק ממך, מה עובר על האבא הזה. ושוב אני אזכיר לך את הסיפור של ניובי ואת מה שאמרתי לעדנה: אם אני אעמוד, את תגלי שאני על קביים. אנשים ניסו להגיד לך את זה בעדינות, אבל את טיפסת על עץ כל כך גבוה עם הצעקות שלך. את עדיין רוצה לצרוח עד לב השמים שאני לא יודעת מה עובר על האבא הזה?!

אוסה

New member
היי הילה ,

טוב אני חייבת להבהיר לך משהו , אני לאר דרשתי שתבקשי ממני סליחה ממש לא , אבל עם כל הכאב שבהודעתך , עדיין הודעתך נשמעה צורמת כשהיא משורשרת לאב. לא , האב לא קרא את ההודעות והשרשור הזה כי לצערנו כבר שבועיים שהדר מאושפזת בבית חולים. אני ממש לא מנסה למשוך את תשומת ליבך . בכל אופן צר לי שהשרשור התפתח למימדים כאלו יום טוב

למעלה