תרופות סבתא לשפעת

תרופות סבתא לשפעת

יש לי שפעת, ואני לא אוהבת לקחת כדורים. אנשים לא מפסיקים להציע דרכי טיפול אלטרנטיביות. לגרגר מי סודה חמים - אכן עוזר לזמן מה להקלה על כאב גרון המשחה הסינית (מהקופסא האדומה הקטנה) לעסות עם זה את האף מבחוץ - פותח את האף באופן מדהים, אבל ג"כ רק לזמן מה. צעיף ספוג עם ערק, מחומם מול תנור או משהו, על הצוואר. לישון עם זה - מעולה לכאב גרון עכשיו חברה שלי מתעקשת שאני צריכה להרתיח ביצה, שהיא תצא ביצה קשה, ולטייל איתה על הפנים, במיוחד באזור האף והעיניים.אני כבר הולכת לישון אז זה לא יהיה היום כמובן תה עם לימון - גם סבבה שום, בצל, אולי משפיע לטווח ארוך. מכירים עוד דרכים להקל על שפעת?

Some Might Say

New member
זריקות נגד שפעת

בהחלט משפיעות לטווח הארוך... אפשר לאמר שזה הפיתרון האולטימטיבי

טוב אבל לא 100%

חיסון הוא לא הגנה ב100% (נראה לי שמדברים על סביבות ה 50%). אתה יודע, הוירוס משתנה כל הזמן וכו'... חוץ מזה, שעכשיו זה כבר מאוחר.

Some Might Say

New member
התכוונתי

לידיעות בתקשורת שאנשים מתו אחרי שהם קיבלו חיסונים נגד שפעת, והועלתה הסברה שיש קשר בין הדברים. אגב, אני בת

מתן4ל

New member
אני סתם מחכה

אני סתם מחכה ואחרי יומיים זה עובר. הטובים תמיד מנצחים בסוף

T r i v i n

New member
באופן עקרוני אין תרופה לשפעת...

יש חיסון אבל אם את כבר חולה אז אני לא בטוח שזה יעזור. אז כל מה שאפשר לעשות זה לנסות להקל על הסימפטומים ולחכות שזה יעבור. אני אישית מצאתי ששתית קולה מקלה את כאב הגרון. חוץ מזה, מרק ותה חם תמיד עוזרים. והדרך הכי טובה לפי דעתי היא פשוט להעסיק את עצמך במשהו ולנסות להתעלם מהאי נעימות.

קולה? מעניין...

ב. מעניין שבחרת דווקא את השאלה הזו בסקר שלך... ג. אני מעסיקה את עצמי יותר מדיי, זאת הבעייה. אני לא נותת לעצמי לנוח. נו נו נו למשל עכשיו, במקום לחזור לישון (התקשר ידיד שלי ב 07:30 בבוקר כשאני הלכתי לישון ב 02:00) התעוררתי לגמרי.

T r i v i n

New member
אם הייתי בוחר שאלה אחרת...

היית יכולה להגיד אותו דבר. בכל אופן, אני חושב שהנושא מעניין(לפחות אותי הוא מעניין) כי לפי דעתי כל אדם שחיי במאה ה-21 צריך לשאול את עצמו את השאלה הזאת. ומה את חושבת? ג. זה לא טוב, חשוב מאוד לנוח. וכשאמרתי "להעסיק את עצמך" לא התכוונתי לשטוף את הבית או משהו. תקראי איזה ספר, תראי סרט טוב ותעשי כל מני דברים שאת אוהבת.

הייתי יכולה אבל לא הייתי אומרת

עובדה שלא אמרתי לאף אחד
. סתם תהיתי האם זה אומר שאתה אתאיסט? דתי? וכו.. אני חושבת שאבולוציה כן יכולה להסתדר עם אלוהים, אבל הסיכוי שיש אלוהים שמישהו מאיתנו מתכוון אליו, הוא סיכוי פחות מקלוש. (תמיד אפשר להחליט שהתכוונו לאלוהים אחר) ג. זה בהחלט רעיון טוב

T r i v i n

New member
אני לא דתי...

וגם לא אתאיסט. אם ניתן להגדיר אותי אז אני אגנוסטי, מדי פעם אני נוטה קצת לכיוון הדת או לכיוון האתאיזם אבל באופן כללי אני באמצע. גם אני חשבתי על אותו דבר, הסיכוי שאלוהים כלשהוא קיים הוא די גדול בהתחשב בעובדה שהיקום שלנו גדול מאוד ומבוגר יחסית לכדור הארץ. אבל הסיכוי שהאלוהים הזה הוא דווקא האלוהים שמתואר בתורה הוא דיי קטן.

T r i v i n

New member
אם אתה רוצה את ההגדרה שלי לאלוהים..

אז בבקשה: אלוהים - יצור שהדבר היחיד שמגביל אותו הוא רצונו שלו.

קוקה קולה טוב כשיש בחילה

(לא דיאט, עד כמה שאני זוכר) השפעה דומה ללימון. טוב לטיולים שנתיים :]

למעלה