שלשים דבש על בצל, ואז לשתות כל הזמן את המיצים שיוצאים, עוזר לשיעול לא ניסיתי את זה בעצמי, אבל אם תסכימי להיות הגנואה פיג, אולי תוכלי להגיד לי עד כמה זה באמת עובד
אבא שלי ניסה. זה לא החזיק מעמד אצלו יותר מ1.6 שניות בתוך חלל הפה. לשמע הסמוכטה שיצאה לו מהפה לאחר מכן, החלטתי לשאת את כאב הגרון התמידי באומץ, ולעולם לא לנסות מרשמי קסם שניתנים על ידי דודות וסבתות למיניהן. נ.ב. סבתא שלי מוסרת שבכל מחלה כדאי לשתות מרק עוף, כי זאת התרופת סבתא הכי טובה. אלא אם את\ה צמחוני\ת.
בקורס מיקרוביולוגיה היינו צוחקים על זה שבטח האפקט של מרק עוף הוא בגלל האנטיביוטיקה שהעופות אוכלים, שהאנטיביוטיקה עוברת אלינו. אבל המורה לא הייתה מוכנה להתחייב ל: האם האנטיביוטיקה נהרסת בבישול. היא אמרה שזה רק בצחוק. גם כשהתעקשתי לשאול אותה בהפסקה היא התחמקה בטיעון שזה רק בצחוק. נראה לי שזה שונה בין אנטיביוטיקות שונות. לא טרחתי להמשיך לבדוק את העניין.
היא כימאית אצלינו. פתחה עלי זוג עיניים גדולות כשלא הייתי סגורה על ההרכב הכימי של סודה לשתיה " תגידי, איפה סיימת אוניברסיטה?" האמת שאני לעיתים די קרובות מתפלאת על הדברים שהיא לא יודעת, אבל אף פעם לא הראיתי לאף אחד שזה מפליא בעיני. לא הכי מנומס לדעתי. ורדה אולי תאמר שזה הבדל בכנות אישית. שיש אנשים שאומרים כל מה שהם חושבים וזהו. אז.. היא הוציאה לי מקופסא ענקית במעבדה את החומר, ושמה לי בכוס. רק מזה שאכלתי משהו מהמעבדה אפשר להיות חולים. (אינסטינקט של ביולוגית. אסור לאכול במעבדה) אבל הייתה הסכמה כללית שם ש-בטח שזה עוזר... אז נפלתי ללחץ החברתי וגרגרתי קלות....