היית !!!
א אחשל New member 11/10/05 #3 אבל זה ../images/Emo32.gif ולא ../images/Emo80.gif ../images/Emo12.gif...
R r66 New member 12/10/05 #5 איפה כל ה../images/Emo80.gifות??? רקני כאן??? טוף, הולכת לאכול בחד"א........... ביייייייייי
א אחשל New member 12/10/05 #6 כולם אוכלים ../images/Emo6.gif... מי שלא צם כותב ב"ענייני" ... תגידילי, לפרוק את עול הצום - דווקא בחדר אוכל לא שווה לייצור משהו יותר מרנין חיך
כולם אוכלים ../images/Emo6.gif... מי שלא צם כותב ב"ענייני" ... תגידילי, לפרוק את עול הצום - דווקא בחדר אוכל לא שווה לייצור משהו יותר מרנין חיך
R r66 New member 12/10/05 #7 חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif נראה לך שיש לי אופציה אחרת אם אני לא הולכת לחד"א <<וזה מה שקרה>> אני כאן. ו"כאן" אין אוכל
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif נראה לך שיש לי אופציה אחרת אם אני לא הולכת לחד"א <<וזה מה שקרה>> אני כאן. ו"כאן" אין אוכל
ב ברוזונת New member 12/10/05 #12 ../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif אבל המחשב משמיע מוזיקה מה רק לך מותר לשמוע קארן אן? אני שומעת קלאסיקה ישראלית.. יש אפילו תחנה למוזיקת יומכיפור
../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif אבל המחשב משמיע מוזיקה מה רק לך מותר לשמוע קארן אן? אני שומעת קלאסיקה ישראלית.. יש אפילו תחנה למוזיקת יומכיפור
א אחשל New member 12/10/05 #10 ../images/Emo12.gifכפייה דתית בקיבוץ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif נעלו את המזווה והמקרר
R r66 New member 12/10/05 #13 היום אכלתי איזה 20 עוגות של קינדר..................אוי אני מתה עליהם ................. למי יש מתכון??
היום אכלתי איזה 20 עוגות של קינדר..................אוי אני מתה עליהם ................. למי יש מתכון??
R r66 New member 12/10/05 #15 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif תיכף אוציא ת'עטיפות מהפח ..................נוּנוּנוּנוּ........... בגללך!!!!!!!!!!!!!! ירדתי לצלם לך ..שיו...לא מאמינה שאת לא מכירה. עכשיו אכלתי עוד אחת!!!! בגללך!!!! רציתי לצום עוד קצת
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif תיכף אוציא ת'עטיפות מהפח ..................נוּנוּנוּנוּ........... בגללך!!!!!!!!!!!!!! ירדתי לצלם לך ..שיו...לא מאמינה שאת לא מכירה. עכשיו אכלתי עוד אחת!!!! בגללך!!!! רציתי לצום עוד קצת
ב ברוזונת New member 12/10/05 #17 אהההה אלה... רגע! צילום של העוגה מיביפנוכו את יכולה לצלם? לדעתי זה טורט שוקולד עם איזה קרם בפנים על בסיס חמאה מצופה בשוקולד חלב מטומפרר
אהההה אלה... רגע! צילום של העוגה מיביפנוכו את יכולה לצלם? לדעתי זה טורט שוקולד עם איזה קרם בפנים על בסיס חמאה מצופה בשוקולד חלב מטומפרר
R r66 New member 12/10/05 #20 ההית מתה ../images/Emo3.gif שאלך לפתוח עוד אחת../images/Emo35.gif ת'אחרונה אני שומרת לרגע הכי הכי מתוק
ההית מתה ../images/Emo3.gif שאלך לפתוח עוד אחת../images/Emo35.gif ת'אחרונה אני שומרת לרגע הכי הכי מתוק
א אחשל New member 12/10/05 #16 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifשונאת לבשל../images/Emo35.gif אז מה את עושה בפורום מתכונים כל הזמן הזה, מתחזה
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifשונאת לבשל../images/Emo35.gif אז מה את עושה בפורום מתכונים כל הזמן הזה, מתחזה