תרנגול כפרות

r66

New member
שונאת../images/Emo41.gifשונאת../images/Emo41.gifשונאת../images/Emo41.gifשונאת../images/Emo41.gif

שונאת לבשל. אני גם.............[URL='http://']אמא[/URL] <<רוב הזמן>> ואני לא מתחזה...יא...מתחזיר

אחשל

New member
מה עובדת../images/Emo35.gif סו-../images/Emo71.gif פתוח מחר../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif

ברוזונת

New member
התחלתי בתחילת הצום לקרוא ספר

אחות קטנה של רם אורן... סיימתי אותו.. אחשל.. נוסעים מחר לסו
?

מאקי

New member
הסתכלתי בחוץ תיכף מחר.... ואתם

לא פה.. עובדת ניירת קרי ניירת ומיילים ושומרת על הילדים שיאכלו יפה ללט... יום שישי את יודעת יש בעיר מסיבה וביום א יש אצלי טלויזיה... למהדורת החג.... שלומית בונה סוכה או לא???????????? אז אני גם מכינה תפריט לסוכה. אתם באים להשתתף כאושפיזין????

נירהמ1

New member
חחחח - איזה שרשור - מזכיר את

השרשורים ההזויים שהיו כאן בזמן הלורד (בשעות הקטנות של הלילה), היו שרשורים מצחיקים כמו שרשור שרינה הביאה לכאן "אקרובט" (תכנת האקרובט), אבל מיד זה הפך לשרשור עם אקרובטים וליצנים, ומה לא. איזה שרשור משעשע. או שרשור "הכרוב" של ביגל, והיו גם חארקות במטבח עם אלכס והלורד. לאחרונה יש כאן מה שנקרא "שממה ושממון". ימים ארוכים איש לא פוקד את המקום. חבל שיש כאן שרשורים מצחיקים רק בחגים. התגעגעתי להומור של פורום מתכונים. גמח"ט לכולם.

r66

New member
אני צמתי

בין עוגת קינדר אחת לשניה
נירהל'ה, אל תקחי את זה קשה כ"כ....קדימה ----> רק להביט קדימה ולחפש עוד דברים טובים וכייפים
שנה טובה

נירהמ1

New member
../images/Emo9.gifרנוש - לא לקחתי את זה קשה בכלל

פשוט השרשור הזה עורר אצלי געגועים למה שהיה כאן פעם. ההומור נעדר מכאן זמן רב. שמחה שהוא חזר. אני משתדלת להביט קדימה (לפעמים גם קצת על ההווה
). אם את אוכלת קינדר זה אומר שנמאס לך קצת לאפות, האם אני טועה? לא הייתי מחליפה את עוגות השמרים שלך (או עוגת הגבינה של האקונומית
) בשום קינדר. שנה טובה ומתוקה

r66

New member
תודה על המחמאה, אבל אני כן הייתי

מחליפה, למרות שאתמול הכנתי המון עוגות שמרים, ממש לא היה לי חשק לגעת בהם. אבל חבילה או שתיים של עוגות קינדר במקום ארוחת בוקר-צהריים-ערב-לילה...עושות לי את זה
אגב, מהיום הראשון שלי בפורום הצהרתי שאני מעדיפה מאפים קנויים
כל אחד והשריטה שלו

נירהמ1

New member
איזה יפות - ובקשר לשריטות זו שריטה

רצינית - עם כאלה עוגות שמרים
לאכול משהו קנוי.

למעלה