לקבלת תשובה טובה במהרה
L lulyK New member 6/6/05 #22 ראיתי רק עכשיו, 90% שהכל בסדר? לי זה נשמע מרגיע מאד. ביופסיה זה אומר שוב הרדמה, או שזה בפרוצדורת זריקה?
ראיתי רק עכשיו, 90% שהכל בסדר? לי זה נשמע מרגיע מאד. ביופסיה זה אומר שוב הרדמה, או שזה בפרוצדורת זריקה?
צ ציף שלי New member 6/6/05 #23 טוב שאתם אחרי../images/Emo24.gif חושבת על שחר כל הזמן ומחזיקה אצבעות לחדשות טובות
ש שרון של לוטן New member 6/6/05 #24 נרגעתי קצת וממשיכה להחזיק אצבעות היא נשמעת כזו מלכה השחר הזו שלך. מדהימה!
א אמא של אריאל ומוריה New member 6/6/05 #26 מחזיקה אצבעות לתוצאות טובות../images/Emo24.gif לאחיינית שלי היה גידול בבטן כשהיתה בת שנה, היא עברה ניתוח להוצאת הגידול וב"ה מאז הכל בסדר. אם תרצי לדבר עם אחותי, אשמח לקשר ביניכן.
מחזיקה אצבעות לתוצאות טובות../images/Emo24.gif לאחיינית שלי היה גידול בבטן כשהיתה בת שנה, היא עברה ניתוח להוצאת הגידול וב"ה מאז הכל בסדר. אם תרצי לדבר עם אחותי, אשמח לקשר ביניכן.
B blue4u2 New member 6/6/05 #32 ../images/Emo24.gif../images/Emo50.gifמחזיקה אצבעות חזק../images/Emo70.gif שהכל יעבור בשלום ושהמ-ת-ח ה-ז-ה י-י-ג-מ-ר
../images/Emo24.gif../images/Emo50.gifמחזיקה אצבעות חזק../images/Emo70.gif שהכל יעבור בשלום ושהמ-ת-ח ה-ז-ה י-י-ג-מ-ר
א אמברון New member 6/6/05 #34 ../images/Emo24.gif שמחה לשמוע שזה מאחוריכם וממשיכה להחזיק אצבעות עד לתוצאות הטובות שתקבלו.
ת תפי New member 6/6/05 #38 רק עכשיו ראיתי מחזיקה אצבעות לשחר המקסימה!!!! ומקווה שכל הבירורים יגמרו במהרה.
T T noki New member 6/6/05 #40 טוב שעבר בשלום - מחזיקה ../images/Emo45.gif להמשך שהביופסיה תעבור בשלום, ושתחזרו לחייכם השלווים. מקווה שאכן התוצאות הראשוניות יעידו על ההמשך ומדובר בגידול שפיר.
טוב שעבר בשלום - מחזיקה ../images/Emo45.gif להמשך שהביופסיה תעבור בשלום, ושתחזרו לחייכם השלווים. מקווה שאכן התוצאות הראשוניות יעידו על ההמשך ומדובר בגידול שפיר.
O ornaok New member 7/6/05 #42 ../images/Emo45.gifשנשמע רק בשורות טובות ושהסיפור הזה יהיה מאחוריכם במהרה!
A Arfilit New member 7/6/05 #46 שמחה על התוצאה - וממשיכה להחזיק אצבעות שהאופטימיות תמשיך ותתגבר עד להקלה וההתבהרות.