תרשימים לסריגה צבעונית

רגע, רגע ../images/Emo6.gif

כן, זהו, אני מודה, יש לי סחרחורת קלה מרוב פרוייקטים שאני רוצה לנסות. הגיעה החבילה השניה של הצמר שהזמנתי מאתר המכרזים (בניו זילנד), וכמובן שרצתי לספרייה לקחת את הספר של קייף פאסט (ולפיכך כל הסריקות). אני רוצה לעשות לחברה שלי פנצ'ו מדוגמא שלו, עם כל הצמרים שיש לי (כ"כ הרבה! איזה כיף!), אבל עם 190 דוגמאות קשה לבחור, וגם, אני לא רוצה לעשות משהו שיהיה יותר מדי מסובך. חלק מהריבועים שסרגתי בצעיף היו מאד מעייפים, ופרוייקט גדול מדוגמא כזאת ימאיס עלי את הסריגה... ועדין לא ברור לי באיזו צורה הפנצ'ו ייסרג. לקחתי עוד ספר מהספריה, Vogue Knitting: Quick Knits, ויש שם פנצו' מאד מגניב, אבל הוא סרוג מהצד, אז אני צריכה לבדוק איזה דוגמאות ניראות טוב מכל כיוון. וחוץ מזה!
התחלתי שאל ממוהייר, ואני רוצה עוד שאל מצמר לבן שיש לי לפי דוגמא מהספר Knitted Lace, וצעיף מאד מגניב מעוד ספר שלקחתי בספריה, Knitting on the Edge, ומתוך עוד ספר של קייף פאסט, ,Family Album יש שם דוגמא של צמות צבעוניות, אני רוצה לנסות לסרוג צעיף בדוגמא הזאת, וכמובן, הפנצ'ו הזה. זהו. יש לי סחרחורת

חן4321

New member
גוגי את../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מודה לך מאד על השיתוף...ועל ההכרות עם קייפ פאסט. אני בעבר סרגתי המון בסגנון הזה בעיקר סוודרים ואפודות..הייתי קונה במיוחד חבילות לפי הצבעים שרציתי לשלב וכמובן שניצלתי את השאריות. בחורף שעבר חזרתי לסרוג בהנאה גדולה..עדיין לא בסגנון הזה... עכשיו אולי בזכותך אחזור גם אליו אז המון תודה לך

א ס ת ר 1

New member
פשוט מהפנט.....

גוגי זה פשוט מטורף.....יש לי המונמון צמר חתוך למטרים,מה בדיוק עשית? קשרת את כל החתיכות ביחד? או הסתרת בעבודה???? חלק מהעבודות שלו נראו לי כמו מכונה,לא??? נשמח לעוד הסברים לגבי איך כמה למה... העבודות שלך פשוט מדהימות ומהפנטות...איזה כיף... אסתר

הסתרתי תוך כדי עבודה

או ששזרתי את זה תוך כדי סריגה, או שאח"כ שזרתי עם מסרגה אחת. צילמתי בבלוג כמה צדי ב'... הנה אחד, ועוד אחד אני חושבת שכן, חלק מהעבודות בספרים של קייף פאסט נסרגות במכונה. תודה תודה על המחמאות

ora1m13

New member
במחשבה שניה...

לסרוג בעמודים או חצאי עמודים? מה את אומרת???

אממ, את מתכוונת לשוליים?

הצעיפים בשתי מסרגות, רק השוליים מסביב בחצאי עמודים במסרגה אחת.

ora1m13

New member
אוי...חשבתי

חשבתי שזה במסרגה אחת. אם כך, מה שאת אומרת לי למעשה , שאם אני רוצה לסרוג וילוןבשיטה הזאת, אני צריכה להכין אותו בשתי מסרגות ואת השוליים בתחרה במסרגה אחת????נשמע מעניין....

תשובה לזקנים לגבי קריאת התרשימים

כל X או 0 (מלא או ריק) או ריבוע (מלא או ריק), ובקיצור, כל אחד מהקווים מייצג צבע. את בוחרת איזה צבעים את רוצה. אבל בסריגות של קייף פאסט עצמו הוא לא מקפיד על זה, זאת אומרת, קטע שלם שכולו ב-X, הוא לא בהכרח יסרוג את כולו באותו צבע, אבל הוא ישמור על גוונים. הוא אומר בספר שהתרשימים הם יותר המלצה ושכל אחד ימצא את השילובים לפי הטעם שלו והצבעים והצמרים שיש לו.

ענבל30

New member
מדהים! צבעוני ותוסס

כמו שאני אוהבת... אני לא בטוחה שאני מבינה איך מחליפים את החוטים מאחור, אני אשמח אם תסבירי (כי כשאני מנסה לסרוג ביותר מצבע אחד, נוצרים מאחור פסים מתוחים של צמר שמעוותים את הסריג) פשוט מקסים!

זה מאד קשה להסביר בלי להדגים

ולכן מזלינו שיש את האתר המדהים KnittingHelp.com
בעמוד של "טכניקות מתקדמות" יש - How to knit with 2 colors at a time, ושם היא מסבירה (עם וידאו!) את שתי השיטות שבהן השתמשתי (בהתאם לדוגמא שעשיתי). זה מאד פשוט. הצעיף עם כל הדוגמאות זה היה הנסוי של ליישם את מה שלמדתי, זה לא שאני מומחית משכבר הימים או משהו. תודה על המחמאות

הזקנים

New member
גוגגגגגגגגגגגגגגגגי

אנחנו הולכות לארגן לך כרטיס חזרה הביתה מה את אומרת????????? די אנחנו רוצות אןתך פה

georiga

New member
רעיון טוב. אבל מה עושים עם הקשרים

אם נחבר המון חוטים קטנים יהיו הרבה קשרים. איך נמנעים מהם ? תודה
))

למעלה