תשובה למח"פ לטרוניותיו ש'נמחק ללא הצדקה מפורום מסוים'

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
במקרה זה, אני חייב להוסיף תגובה.
האמת שהוספתי אותה על דף המקור, אבל מי שהעיף לך את כל השרשור, מחק בחוצפתו גם את תגובתי במחיקה נפרדת, ולכן לא יכולת לצרפה לכאן
אה. כן. יש גם מצב, שברגע שבו העתקת את כל הדף שהעתקת, תגובתי עדיין לא נרשמה שם. אז הנה: אני נותן לך כעת גם את האפשרות ליהנות מהספק.

אז בוא ונדייק. בנוגע להערתך אליי, יהא עליך להודות, ש'אתה לא עשית מאום למען האנשים', משום שאתה סילפת עובדות שהצגת בעזרת הפירושים שנתת.
יש לך יכולת מיוחדת לאסוף אינספור תגובות לאורך תקופה, ואז אתה גם מפרש אותן ככל שנראה לך נכון לפרש, וכשמטרת הפירוש לוקחת אותך לאן ש"נוח לך" ללכת.
אז לא אכחיש, שבחלק מהמקרים זה היה "בסדר" אבל בחלק אחר? ממש לא. לכן, אם וכאשר אצטרך להוכיח זאת, זה לא יהיה לי קשה להוכיח.

וגם כאן, אתה מכנה משתמשים בכינוי "טפשים". אינך מתייחס חלילה לטיפש יחיד אלא לרבים. אז כשאתה מתנפל כך, ראוי מאד שתשפוט קודם כל את עצמך = דבר שאינך טורח כלל לעשותו, כי אתה הרי החכם באדם.

והיה גם מי שהגיב לך, שהספר שראוי שתקרא הוא "חשוב שגברים ישרתו בצבא". ואתה יודע מה? הוא בהחלט צודק.
כי אם אתה בריא בגופך ובנפשך, אין שום סיבה הגיונית, אנושית וישראלית שתשתמט.

טענת שאתה מלך? אז ברור שמלכים שונים מבין מלכי ישראל שירתו בצבא וגם מלכים מארצות אחרות שירתו. אז הנה: זה לא תירוץ.
וברוב חוצפתך, טענת טענות רבות נגד כותב כלשהו, שהוא "נפולת נמושות", כי הוא ירד מהארץ.
האם טרחת לבדוק, האם או מה הוא תרם למדינה לפני שהחליט לרדת? האם בדקת מה היה חלקו בכוח כשהיה חייל? האם בדקת, במה הוא עסק כדי לכלכל את עצמו ואת משפחתו (ואת המדינה) כשעבד בארץ, פירנס משפחה ושילם מסים?

ולא. לא אגיד לך שאני יודע, כי איני יודע עליו דבר, וגם לא מעניין אותי לדעת. אבל סביר שגם אתה לא יודע ולכן, כל מה שתגיד עליו, אתה תגיד רק מתוך הזיותיך.
אבל מעבר לכך: באיזו חוצפה, אתה כמשתמט שאינו מתבייש גם בימים אלה להסתובב כציפור דרור בקרב ציבור רב של אנשים, שסיכנו ומסכנים את חייהם למען ביטחון המדינה, ופרנסתם נהרסה, אינך טורח והולך ללשכת הגיוס ואומר: "או קיי. שיחררתם אותי, אבל איני יכול להיות שלם עם עצמי, כשאני רואה ששנה שלמה פלוס, אנו נמצאים במהלך מלחמה בלתי נגמרת, ואני איני פועל בשיט למען המדינה. אז בואו ותנו לי תפקיד, שגם אם לא יהיה קרבי ואהיה פטור מללכת אל לב שטח הלחימה, תימצא עבורי משימה, שבה אוכל לחוש, כי גם אני תורם את תרומתי לגוף הגדול שנקרא צה"ל"!

ואו קיי. לא בא לך ללבוש מדים? אולי אתה גם פציפיסט שאינו מגלה לנו שהוא כזה? אז יאללה. לך ותרום כאזרח מתנדב. גם אזרחים ערבים וגם אזרחים נכים תורמים. אז במה אתה שונה מהם? מה? נגמרה לך הבושה? ? ?

ובוא וספר לנו, מה אתה תרמת לעצמך ולהוריך? כמה מאות אלפי שקלים הרווחת בעמל כפיך, כגבר שמלאו לו זה מכבר 26 שנים? כי בוא. בוא ונגיד שבתור תיכוניסט לא תכננת לעבוד (לפחות בחופשים) ולהרוויח קצת דמי כיס. אבל דחילק! מה עשית במהלך 8 השנים, מגיל הבגרות וסיום התיכון עד היום? שירות? לא שירת. התנדבות? לא נתת. ללמוד? נו. הציונים שלך לא היו משהו. אז למה לא עבדת ועשית למען עצמך וקצת עבור הוריך, שעד היום לא רק שהם מפרנסים אותך, הם גם תומכים בך בדמי כיס נדיבים והרבה יותר מזה? ולמה בכל ה-8 שנים הללו לא שילמת ולו שקל אחד של מס, כי מאפס הכנסה הרי לא משלמים מסים? אז איך אמר פעם פלאטו שרון? "מה עשית בשבית מדינה"??? הוי, כמה שזה מתאים עבורך... עד כמה שאתה פטתי... להקיא!

אז בוא ונסכם: אם אתה מוגבל? בסדר. זו לא בושה. יש מוגבלים, שלא די בכך שאינם עובדים, אינם מתפרנסים ואינם משלמים מס; להפך. הם אפילו מקבלים קצבאות שונות, כי לצער כולם, מצבם הביאם לידי כך ואנו הלוא מדינה סוציאלית.

אבל אם אינך שייך לקטגוריה זו? מה? מה הקטע שלך? האם כל הקטע שלך הוא להתגורר תדיר בפורומי תפוז, להעתיק לעצמך אינספור תגובות ושרשורים, שכן או לא שייכים לענייניך, כשתוך כדי כך, אתה גם מכפיש משתמשים אחרים על ימין ועל שמאל? ומה עוד אתה עושה בזמנך הפנוי שעדיין נותר בידיך? אתה שוקד להפיץ עוד ועוד סיפורים הזויים וארוכים כאורך הגלות, שאיש אינו טורח כלל לבזבז את זמנו ולקרוא אותם? כל זאת, כדי לא להשקיע זמן בלימודיך! אבל להוריך אתה בטח אומר: "ראו! הנה אני יושב מול מסך המחשב ומפעיל כל תא במוחי, כדי לשנן את חומר הלימוד היומי שלי". אה?

תתבייש!

כדי לא להשקיע זמן בלימודיך!
דווקא נראה לי שהוא לומד,זה לא הבעיה שלו.

מה הבעיה?

היא מורכבת אני יכול רק לנחש,מניח שהניחוש שלי לא יהיה טוב יותר מהממוצע.

בשביל הדיון אני חושב שהוא משתמש בתירוץ של המלך/גאון וכו' בשביל לא לעשות

דברים קשים שהכרחיים בשביל להתקדם בחיים.

יש לו גם את הטראומה שהעבירו אותו לכיתת הטמבלים בבית ספר אחרי שהתמרד

ולא רצה לבצע את המטלות הלימודיות.

לסיכום לעניות דעתי סכיזופרניה.

ניתוק בין המחשבה לרגש שהתחיל אחרי שהלחץ הלימודי גדל.

בגלל זה הוא לומד באוניברסיטה הפתוחה - שאין לחץ של זמן,

ובגלל זה יש לו רפרנסים בלתי פוסקים לילדות - הזמן לפני שחלה...

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל

מה הבעיה?

אני חושש שכאן פגעת בגופו של כותב, וזוהי תגובה שאולי יהיה מי שיסיר אותה.
בכל מקרה, איש לא ביקש ממך להביע כאן דעה ו/או פרשנות וחבל שעשית זאת פה.
כולה, ביקשתי לקבל מענה לשאלה מאד ספציפית, ולא אתה ולא משתמש אחר יהיה רשאי להשיב עליה אלא מח"פ.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

מה הבעיה?

זה לא סוד מה שוות הדעות שלך :giggle:

__צילום מסך_5-10-2024_174652_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_9-8-2024_145354_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_31-7-2024_161624_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_19-7-2024_101425_www.tapuz.co.il.jpeg

:ROFLMAO: LMAO

lemner40

Well-known member
האמת שהוספתי אותה על דף המקור, אבל מי שהעיף לך את כל השרשור, מחק בחוצפתו גם את תגובתי במחיקה נפרדת, ולכן לא יכולת לצרפה לכאן
אה. כן. יש גם מצב, שברגע שבו העתקת את כל הדף שהעתקת, תגובתי עדיין לא נרשמה שם. אז הנה: אני נותן לך כעת גם את האפשרות ליהנות מהספק.

אז בוא ונדייק. בנוגע להערתך אליי, יהא עליך להודות, ש'אתה לא עשית מאום למען האנשים', משום שאתה סילפת עובדות שהצגת בעזרת הפירושים שנתת.
יש לך יכולת מיוחדת לאסוף אינספור תגובות לאורך תקופה, ואז אתה גם מפרש אותן ככל שנראה לך נכון לפרש, וכשמטרת הפירוש לוקחת אותך לאן ש"נוח לך" ללכת.
אז לא אכחיש, שבחלק מהמקרים זה היה "בסדר" אבל בחלק אחר? ממש לא. לכן, אם וכאשר אצטרך להוכיח זאת, זה לא יהיה לי קשה להוכיח.

וגם כאן, אתה מכנה משתמשים בכינוי "טפשים". אינך מתייחס חלילה לטיפש יחיד אלא לרבים. אז כשאתה מתנפל כך, ראוי מאד שתשפוט קודם כל את עצמך = דבר שאינך טורח כלל לעשותו, כי אתה הרי החכם באדם.

והיה גם מי שהגיב לך, שהספר שראוי שתקרא הוא "חשוב שגברים ישרתו בצבא". ואתה יודע מה? הוא בהחלט צודק.

טענת שאתה מלך? אז ברור שמלכים שונים מבין מלכי ישראל שירתו בצבא וגם מלכים מארצות אחרות שירתו. אז הנה: זה לא תירוץ.
וברוב חוצפתך, טענת טענות רבות נגד כותב כלשהו, שהוא "נפולת נמושות", כי הוא ירד מהארץ.
האם טרחת לבדוק, האם או מה הוא תרם למדינה לפני שהחליט לרדת? האם בדקת מה היה חלקו בכוח כשהיה חייל? האם בדקת, במה הוא עסק כדי לכלכל את עצמו ואת משפחתו (ואת המדינה) כשעבד בארץ, פירנס משפחה ושילם מסים?

ולא. לא אגיד לך שאני יודע, כי איני יודע עליו דבר, וגם לא מעניין אותי לדעת. אבל סביר שגם אתה לא יודע ולכן, כל מה שתגיד עליו, אתה תגיד רק מתוך הזיותיך.
אבל מעבר לכך: באיזו חוצפה, אתה כמשתמט שאינו מתבייש גם בימים אלה להסתובב כציפור דרור בקרב ציבור רב של אנשים, שסיכנו ומסכנים את חייהם למען ביטחון המדינה, ופרנסתם נהרסה, אינך טורח והולך ללשכת הגיוס ואומר: "או קיי. שיחררתם אותי, אבל איני יכול להיות שלם עם עצמי, כשאני רואה ששנה שלמה פלוס, אנו נמצאים במהלך מלחמה בלתי נגמרת, ואני איני פועל בשיט למען המדינה. אז בואו ותנו לי תפקיד, שגם אם לא יהיה קרבי ואהיה פטור מללכת אל לב שטח הלחימה, תימצא עבורי משימה, שבה אוכל לחוש, כי גם אני תורם את תרומתי לגוף הגדול שנקרא צה"ל"!

ואו קיי. לא בא לך ללבוש מדים? אולי אתה גם פציפיסט שאינו מגלה לנו שהוא כזה? אז יאללה. לך ותרום כאזרח מתנדב. גם אזרחים ערבים וגם אזרחים נכים תורמים. אז במה אתה שונה מהם? מה? נגמרה לך הבושה? ? ?

ובוא וספר לנו, מה אתה תרמת לעצמך ולהוריך? כמה מאות אלפי שקלים הרווחת בעמל כפיך, כגבר שמלאו לו זה מכבר 26 שנים? כי בוא. בוא ונגיד שבתור תיכוניסט לא תכננת לעבוד (לפחות בחופשים) ולהרוויח קצת דמי כיס. אבל דחילק! מה עשית במהלך 8 השנים, מגיל הבגרות וסיום התיכון עד היום? שירות? לא שירת. התנדבות? לא נתת. ללמוד? נו. הציונים שלך לא היו משהו. אז למה לא עבדת ועשית למען עצמך וקצת עבור הוריך, שעד היום לא רק שהם מפרנסים אותך, הם גם תומכים בך בדמי כיס נדיבים והרבה יותר מזה? ולמה בכל ה-8 שנים הללו לא שילמת ולו שקל אחד של מס, כי מאפס הכנסה הרי לא משלמים מסים? אז איך אמר פעם פלאטו שרון? "מה עשית בשבית מדינה"??? הוי, כמה שזה מתאים עבורך... עד כמה שאתה פטתי... להקיא!

אז בוא ונסכם: אם אתה מוגבל? בסדר. זו לא בושה. יש מוגבלים, שלא די בכך שאינם עובדים, אינם מתפרנסים ואינם משלמים מס; להפך. הם אפילו מקבלים קצבאות שונות, כי לצער כולם, מצבם הביאם לידי כך ואנו הלוא מדינה סוציאלית.

אבל אם אינך שייך לקטגוריה זו? מה? מה הקטע שלך? האם כל הקטע שלך הוא להתגורר תדיר בפורומי תפוז, להעתיק לעצמך אינספור תגובות ושרשורים, שכן או לא שייכים לענייניך, כשתוך כדי כך, אתה גם מכפיש משתמשים אחרים על ימין ועל שמאל? ומה עוד אתה עושה בזמנך הפנוי שעדיין נותר בידיך? אתה שוקד להפיץ עוד ועוד סיפורים הזויים וארוכים כאורך הגלות, שאיש אינו טורח כלל לבזבז את זמנו ולקרוא אותם? כל זאת, כדי לא להשקיע זמן בלימודיך! אבל להוריך אתה בטח אומר: "ראו! הנה אני יושב מול מסך המחשב ומפעיל כל תא במוחי, כדי לשנן את חומר הלימוד היומי שלי". אה?

תתבייש!
אני לא מבין על מה אתם מתעסקים
לא קראתי את השרשור המדובר
כי אני חוסם את אותו אחד ולא רואה את ההודעות שלו
אבל מה יש לכם להתעמק עם אדם שלא קשור לפורום אקטואליה בשום צורה
הוא לא מתעסק בנושא הזה
או בכל נושא אחר
אין לו דיעה בשום נושא, אין לו ידע בשום נושא, רק הוא עצמו
מדובר בבחור נכה, פיסית ונפשית שמטופל על ידי משפחתו
ולא מסוגל להתעסק בשום דבר שזה לא הוא עצמו
וכמו שאתה רואה אדם מסכן ברחוב, אתה לא הולך להציק לו
גם אם הוא צועק משהו לכיוונך
אתה מתעלם
תתעלמו מהאידיוט

פולגאר

Well-known member
הוא לא מתעסק בנושא הזה
או בכל נושא אחר
אתה מתעלם
תתעלמו מהאידיוט
מזכיר גולש אחר מהפורום השכן, אולם בניגוד לאינפנטיל, ההוא מודע ומודה שהוא כזה ומבקש עזרה, למרות שגם כשמייעצים לו, הוא חוזר על תגובותיו הקודמות, לכן הם דיי דומים.
בעצם יותר דומים ממה שחשבתי תחילה, כי גם האינפנטיל שואל שאלות לעזרה, מה לאכול? מה לשתות? ועוד.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מזכיר גולש אחר מהפורום השכן, אולם בניגוד לאינפנטיל, ההוא מודע ומודה שהוא כזה ומבקש עזרה, למרות שגם כשמייעצים לו, הוא חוזר על תגובותיו הקודמות, לכן הם דיי דומים.
בעצם יותר דומים ממה שחשבתי תחילה, כי גם האינפנטיל שואל שאלות לעזרה, מה לאכול? מה לשתות? ועוד.
נדמה לי שאתה מתכוון לאותו אחד, שלמעשה יש לו אינספור כינויים ושאלותיו הגיעו תחת שם משתמש שונה. אבל לידיעתך: חד המה.

פולגאר

Well-known member
נדמה לי שאתה מתכוון לאותו אחד, שלמעשה יש לו אינספור כינויים ושאלותיו הגיעו תחת שם משתמש שונה. אבל לידיעתך: חד המה.
לא נראה לי, כוונתי לאחד שגר בכפר מיוחד לאנשים כמותו, מספר כמה שהוא אוהב את המטפלת שלו לשעבר ושהיא לא מעוניינת בו, מספר כמה מציקים לו בכפר ואת קרבתו לדת.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הוא לא מתעסק בנושא הזה
או בכל נושא אחר
אתה מתעלם
תתעלמו מהאידיוט
נראה לי שסתם נסחפת והעלית טורים עד לרמה לא ראויה כלפיו.
אבל בוא ואשיב לך לגופו של ענין:
הוא רואה אצמו כמלך, כמי שכולם חייבים לכרוע ברך לפניו וכאיש החכם ביותר עלי אדמות EVER.
הוא העביר לפורום זה שרשור שמנהל של פורום אחר מחק לו, כשכל* מה שהוא כותב אינו שייך למהות הפורום הזה, אבל אותו שרשור שייך עוד פחות.
ובאותו שרשור, הוצע לו לקרוא ספר שכותרתו הוגדרה שם.
אז היות שהוא השתמט מהשירות הצבאי, והיו לו הרבה סיפורים שונים ומשונים כדי להצדיק את התנהגותו זו,
ומכיוון שדווקא הוא היה זה שראה באחד הכותבים (שכחתי מי בדיוק) "נפולת נמושות"... אז העליתי את השאלה הזו בפניו,
ועד שהוא לא ישיב עליה, היא תיוותר נעוצה.
מקווה שתקבל זאת בהבנה.
* טוב. אולי לא "כל" אבל 98.7% כן.

lemner40

Well-known member
נראה לי שסתם נסחפת והעלית טורים עד לרמה לא ראויה כלפיו.
אבל בוא ואשיב לך לגופו של ענין:
הוא רואה אצמו כמלך, כמי שכולם חייבים לכרוע ברך לפניו וכאיש החכם ביותר עלי אדמות EVER.
הוא העביר לפורום זה שרשור שמנהל של פורום אחר מחק לו, כשכל* מה שהוא כותב אינו שייך למהות הפורום הזה, אבל אותו שרשור שייך עוד פחות.
ובאותו שרשור, הוצע לו לקרוא ספר שכותרתו הוגדרה שם.
אז היות שהוא השתמט מהשירות הצבאי, והיו לו הרבה סיפורים שונים ומשונים כדי להצדיק את התנהגותו זו,
ומכיוון שדווקא הוא היה זה שראה באחד הכותבים (שכחתי מי בדיוק) "נפולת נמושות"... אז העליתי את השאלה הזו בפניו,
ועד שהוא לא ישיב עליה, היא תיוותר נעוצה.
מקווה שתקבל זאת בהבנה.
* טוב. אולי לא "כל" אבל 98.7% כן.
יש סוג אחד של מלך , אדם שיש לו מעמד של מלך, והוא מעניין את הציבור
ויש חולי נפש רבים שחושבים שהם מלכים, אבל הם כלום, חולי נפש, והדבר היחיד שצריך לעשות איתם
זה להתעלם מהם או לטפל בהם אם אתה פסיכיאטר,
ואם אתה לא פסיכיאטר,
אבל אתה מנהל פורום, אז תמחק את ההודעות שלו, פשוט.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
זה כי אתה לא רק אוטו-אנטישמי עוכר ישראל אלא גם אידיוט 😂

הם מתעסקים בבן-אדם הכי מעניין פה. צריך להיות טיפש גמור בשביל לשים אותי מכל האנשים על "התעלם" 😂

אבל מצד שני, כתבתי לך אמת כואבת והתפוצצת עד השמיים ומשם זה התחיל בעצם. זה בטבע שלך לברוח. ככה זה אנשים חלשים. עצוב 🤷‍♂️
הוא לא מתעסק בנושא הזה
או בכל נושא אחר
אתה מתעלם
תתעלמו מהאידיוט
בלי להעליב, אבל אם אני הייתי בן-אדם טיפש כל-כך, לא הייתי ממהר להביע דעות על אנשים :)

דרך אגב, ולידיעתך, אצלנו בעולם הפסיכולוגיה לא נוהגים לחלק אבחנות כל-כך בקלות ועל ימין ועל שמאל כמו מה שאתה עושה, כשאתה קובע שאני נכה פיזית ונפשית, או כשאתה קובע לדוגמה שכל האנשים בישראל מטורפים וכל מי שגר ביהודה ושומרון הוא אוטיסט ומפגר וכן הלאה וכן הלאה, ולכן ולצורך הדוגמה, אתה יכול להיות בטוח שכשאני בתור עוד מעט בוגר תואר ראשון בפסיכולוגיה מאבחן אותך כסובל מהפרעת חרדה מוכללת, קווים משמעותיים של נרקיסיזם פגיע, ערך עצמי נמוך, ורווחה נפשית נמוכה, אני מתכוון לכך בשיא הרצינות :)

כאמור, המלצתי היא טיפול אינטנסיבי אצל פסיכולוג קליני פעמיים בשבוע בשיטת CBT (טיפול קוגניטיבי-התנהגותי), כולל בירור מולו לאפשרות וכדאיות למעבר לפסיכיאטר, וקבלת תרופות נוגדות חרדה ונוגדות דיכאון.

lemner40-ניסיון נואש לספק עזרה וסיוע לנשמה פצועה ומתייסרת. | תפוז פורומים

lemner40,

מחלות והפרעות נפש הן לא בושה. אנחנו כאן בשבילך.

תהיה בריא, איש יקר.

אני מאחל לך את כל האושר שבעולם.

מזוודת-עזרה-ראשונה-אדומה-קטנה-scaled.jpg
יש סוג אחד של מלך , אדם שיש לו מעמד של מלך, והוא מעניין את הציבור
ויש חולי נפש רבים שחושבים שהם מלכים, אבל הם כלום, חולי נפש, והדבר היחיד שצריך לעשות איתם
זה להתעלם מהם או לטפל בהם אם אתה פסיכיאטר,
ואם אתה לא פסיכיאטר,
אבל אתה מנהל פורום, אז תמחק את ההודעות שלו, פשוט.
זה לא סוד שאתה מקלל את כל העולם כי אתה עצמך אדם מריר ולא מאושר. לא סתם כשכתבתי את זה פעם בתגובה קיבלתי ארבע לייקים :)

__צילום מסך_28-11-2024_174513_www.tapuz.co.il.jpeg

Harrington

Well-known member
מנהל

תתבייש!
כמו תמיד באירועים האלה, פתיחת שרשור ייעודי מיוחד על גולש אחר, מעשה פסול בעיני שלא ייעשה (ולא משנה מי עושה אותו, או על מי). אז לתקוף גולש תוך כדי דיון בשרשור קיים, יש שיאמרו שזה מנוגד לתקנון, אבל זה משהו אחר כמובן. אבל לפתוח שרשור במיוחד כדי לתקוף גולש אחר? כאמור, מעשה בלתי ראוי בעליל וטוב יעשו כלל גולשי הפורום אם יימנעו מלשתף עם זה פעולה.

GoldenEyes

Well-known member
כמו תמיד באירועים האלה, פתיחת שרשור ייעודי מיוחד על גולש אחר, מעשה פסול בעיני שלא ייעשה (ולא משנה מי עושה אותו, או על מי). אז לתקוף גולש תוך כדי דיון בשרשור קיים, יש שיאמרו שזה מנוגד לתקנון, אבל זה משהו אחר כמובן. אבל לפתוח שרשור במיוחד כדי לתקוף גולש אחר? כאמור, מעשה בלתי ראוי בעליל וטוב יעשו כלל גולשי הפורום אם יימנעו מלשתף עם זה פעולה.
מה ציפית הרינגטון ? זה משה

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
א. לא הייתי עושה זאת, אילולא השרשור שבו העליתי את השאלה הזו נעלם לדף שאינו נמצא כבר לעיני כל ואת השרשור ההוא איני רוצה לקדם.
ב. אכן פניתי לאדם כלשהו בשאלה, אבל לא פעם ולא פעמיים הוא דיבר על הנושא שעליו נשאל. אוסיף ואומר, כי מעבר לכך, רוב גיבובי המילים שלו אינם קשורים ולו רק בקציהם לאופיו ולמהותו של הפורום הספציפי הזה, אבל הוא בשלו. אז תרשה לי להתייחס לנושא שמטריד אותי (וכנראה שלא רק אותי) לגביו.
ג. היות שהוא בעצמו כינה משתמש כלשהו בכינויים משפילים בשל היותו "יורד מהארץ"? פניתי ושאלתי כאן כיצד גריבן קשור לגראבן.
ד. באמת ובתמים שלא ביקשתי שמי מהמשתתפים פה יואיל וישתתף כאן בדיון. זה שאחדים עשו זאת? עניינם.
ה. למרות כל מה שכתבת, לא נראה לי שהשפלתי את האיש, גם אם הצעתי לו שיתבייש. אז... באמת שאיני מבין מה הפריע לך כל כך.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
גבר, זה אקטואליה לוקלית לגמרי, יעני למה זכה הפוסט הזה לנעיצה ? מה הוא מחדש לאומה ?
אנו עומדים עדיין במצב מלחמה ואדם אינו מוכן להתגייס, גם אם אינו חרדי, גם אם אינו בן תורה ורק כי הוא "חושב" שהוא מלך. זה אקטואלי מאד.

אנו עומדים עדיין במצב מלחמה ואדם אינו מוכן להתגייס, גם אם אינו חרדי, גם אם אינו בן תורה ורק כי הוא "חושב" שהוא מלך. זה אקטואלי מאד.
גבר, משתמטים ? יש כמוהו המונים בני עשירים או עניים שלא מוכנים להיות פראיירים, יעני הוא מקרה פסיכיאטרי עם קבלות (האחרים משלמים על אישור כזה)

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
גבר, משתמטים ? יש כמוהו המונים בני עשירים או עניים שלא מוכנים להיות פראיירים, יעני הוא בכלל מקרה פסיכיאטרי עם קבלות (האחרים משלמים לאישור כזה)
ששש... לא יפה.. אתה הרי לא האיש שמוסמך לקבוע האם הוא עם קבלות או שלא.

ששש... לא יפה.. אתה הרי לא האיש שמוסמך לקבוע האם הוא עם קבלות או שלא.
גבר, מי שאומר לי שהוא מלך לא בקונוטציה מינית הוא יעני מקרה פסכיאטרי. רחמים צריך להשקיע רק בדברים רציניים

למעלה