תשובה למח"פ לטרוניותיו ש'נמחק ללא הצדקה מפורום מסוים'

אנו עומדים עדיין במצב מלחמה ואדם אינו מוכן להתגייס, גם אם אינו חרדי, גם אם אינו בן תורה ורק כי הוא "חושב" שהוא מלך. זה אקטואלי מאד.
גבר, משתמטים ? יש כמוהו המונים בני עשירים או עניים שלא מוכנים להיות פראיירים, יעני הוא מקרה פסיכיאטרי עם קבלות (האחרים משלמים על אישור כזה)

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
גבר, משתמטים ? יש כמוהו המונים בני עשירים או עניים שלא מוכנים להיות פראיירים, יעני הוא בכלל מקרה פסיכיאטרי עם קבלות (האחרים משלמים לאישור כזה)
ששש... לא יפה.. אתה הרי לא האיש שמוסמך לקבוע האם הוא עם קבלות או שלא.

ששש... לא יפה.. אתה הרי לא האיש שמוסמך לקבוע האם הוא עם קבלות או שלא.
גבר, מי שאומר לי שהוא מלך לא בקונוטציה מינית הוא יעני מקרה פסכיאטרי. רחמים צריך להשקיע רק בדברים רציניים

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
גבר, זה אקטואליה לוקלית לגמרי, יעני למה זכה הפוסט הזה לנעיצה ? מה הוא מחדש לאומה ?
אני ליטרלי המלך של כל תפוז.

מן הסתם ייפתחו עליי עשרות שרשורים, יקבלו עשרות תגובות, יקבלו אלפי צפיות, ואף יזכו לנעיצות. לא מובן לי הבלבול שלך.

57823878-crowned-boy-sitting-in-an-armchair.jpg
גבר, משתמטים ? יש כמוהו המונים בני עשירים או עניים שלא מוכנים להיות פראיירים,
אני לא משתמט.
יעני הוא מקרה פסיכיאטרי עם קבלות
לא 🤷‍♂️
גבר, מי שאומר לי שהוא מלך לא בקונוטציה מינית הוא יעני מקרה פסכיאטרי. רחמים צריך להשקיע רק בדברים רציניים
תקשיב, אני לא מתכוון "מלך" פשוטו כמשמעו.

הרי לא באמת יש לי ארמון, מדינה ומשרתים.

העניין הוא ש"מלך" במובן האמיתי-האמיתי, כמו לדוגמה צ'ארלס, זה כבר לא קורה הרבה.

לכן המלכים "האמיתיים" שיש היום, המלכים שנותרו בשביל שיהיו אותם ושיהיה אפשר לדבר עליהם זה יותר כזה "מלכים" בסלנג כזה, וזה בעיקרון מה שאני מתכוון אליו.

אני לא מלך במובן של ארמון, מדינה, משרתים וכדומה', וזאת גם לא הכוונה שלי.

אני "מלך" בסלנג, ורק חצי ברצינות.

אני מלך כי אני בן-אדם "וואו".

רוב האנשים הם לא "וואו".

האמת שאפילו בין אנשים "וואו" אני יכול להיחשב "וואו".

ככה אני מלך.

אני מלך כי אני חכם, מוכשר, חתיך, כי יש לי כסף, כי יש לי אישיות נהדרת, כי יש לי בגדים יקרים, כי אני מבלה, כי אני לומד, כי אני יוצא למקומות, כי מצב המגורים שלי הוא ממש טוב לגילי (קומה שלמה משלי בבית ההורים הכוללת חדר משלי [החדר הכי טוב בבית], שירותים משלי, מקלחת משלי, מרפסת משלי וגם את האזור המשותף שבין המרפסות והמרפסת של השכנים מאז שהם עזבו), כי אני לא משתתף במטלות הבית, כי אני חי על קצבה חודשית מפנקת מההורים, כי עושים בשבילי הכול, כי עוד כמה דברים שפחות נעים לדבר עליהם בגלל הצניעות שלי (כמו שאמרנו, אישיות נהדרת) ועוד ועוד ועוד.

היום כשכבר כמעט אין יותר מלכים אמיתיים, כמו צ'ארלס לדוגמה, מלכים כמוני הם הדבר הבא הכי טוב.

היום כשכבר כמעט אין יותר מלכים אמיתיים, מלכים כמוני הם המלכים החדשים.

עכשיו הבנת איך אני מלך? :)

החלק הכי טוב, הוא שעם השנים, החיים שלי צפויים רק יותר להשתפר, כי עם השנים רק יהיה לי עוד יותר כסף, עוד יותר רכוש, עוד יותר השכלה, בגדים אפילו עוד יותר יקרים ועוד ועוד, ורק יותר ויותר מלך אני עומד וצפוי להפוך להיות :giggle:

עכשיו אתה מבין שאני לא מקרה פסיכיאטרי? :sneaky:

מקווה שהבהרנו את הדברים :sneaky:

משוחרר :sneaky:

child-monarchs.jpg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
במקרה זה, אני חייב להוסיף תגובה.
האמת שהוספתי אותה על דף המקור, אבל מי שהעיף לך את כל השרשור, מחק בחוצפתו גם את תגובתי במחיקה נפרדת, ולכן לא יכולת לצרפה לכאן
אה. כן. יש גם מצב, שברגע שבו העתקת את כל הדף שהעתקת, תגובתי עדיין לא נרשמה שם. אז הנה: אני נותן לך כעת גם את האפשרות ליהנות מהספק.

אז בוא ונדייק. בנוגע להערתך אליי, יהא עליך להודות, ש'אתה לא עשית מאום למען האנשים', משום שאתה סילפת עובדות שהצגת בעזרת הפירושים שנתת.
יש לך יכולת מיוחדת לאסוף אינספור תגובות לאורך תקופה, ואז אתה גם מפרש אותן ככל שנראה לך נכון לפרש, וכשמטרת הפירוש לוקחת אותך לאן ש"נוח לך" ללכת.
אז לא אכחיש, שבחלק מהמקרים זה היה "בסדר" אבל בחלק אחר? ממש לא. לכן, אם וכאשר אצטרך להוכיח זאת, זה לא יהיה לי קשה להוכיח.

וגם כאן, אתה מכנה משתמשים בכינוי "טפשים". אינך מתייחס חלילה לטיפש יחיד אלא לרבים. אז כשאתה מתנפל כך, ראוי מאד שתשפוט קודם כל את עצמך = דבר שאינך טורח כלל לעשותו, כי אתה הרי החכם באדם.

והיה גם מי שהגיב לך, שהספר שראוי שתקרא הוא "חשוב שגברים ישרתו בצבא". ואתה יודע מה? הוא בהחלט צודק.
כי אם אתה בריא בגופך ובנפשך, אין שום סיבה הגיונית, אנושית וישראלית שתשתמט.

טענת שאתה מלך? אז ברור שמלכים שונים מבין מלכי ישראל שירתו בצבא וגם מלכים מארצות אחרות שירתו. אז הנה: זה לא תירוץ.
וברוב חוצפתך, טענת טענות רבות נגד כותב כלשהו, שהוא "נפולת נמושות", כי הוא ירד מהארץ.
האם טרחת לבדוק, האם או מה הוא תרם למדינה לפני שהחליט לרדת? האם בדקת מה היה חלקו בכוח כשהיה חייל? האם בדקת, במה הוא עסק כדי לכלכל את עצמו ואת משפחתו (ואת המדינה) כשעבד בארץ, פירנס משפחה ושילם מסים?

ולא. לא אגיד לך שאני יודע, כי איני יודע עליו דבר, וגם לא מעניין אותי לדעת. אבל סביר שגם אתה לא יודע ולכן, כל מה שתגיד עליו, אתה תגיד רק מתוך הזיותיך.
אבל מעבר לכך: באיזו חוצפה, אתה כמשתמט שאינו מתבייש גם בימים אלה להסתובב כציפור דרור בקרב ציבור רב של אנשים, שסיכנו ומסכנים את חייהם למען ביטחון המדינה, ופרנסתם נהרסה, אינך טורח והולך ללשכת הגיוס ואומר: "או קיי. שיחררתם אותי, אבל איני יכול להיות שלם עם עצמי, כשאני רואה ששנה שלמה פלוס, אנו נמצאים במהלך מלחמה בלתי נגמרת, ואני איני פועל בשיט למען המדינה. אז בואו ותנו לי תפקיד, שגם אם לא יהיה קרבי ואהיה פטור מללכת אל לב שטח הלחימה, תימצא עבורי משימה, שבה אוכל לחוש, כי גם אני תורם את תרומתי לגוף הגדול שנקרא צה"ל"!

ואו קיי. לא בא לך ללבוש מדים? אולי אתה גם פציפיסט שאינו מגלה לנו שהוא כזה? אז יאללה. לך ותרום כאזרח מתנדב. גם אזרחים ערבים וגם אזרחים נכים תורמים. אז במה אתה שונה מהם? מה? נגמרה לך הבושה? ? ?

ובוא וספר לנו, מה אתה תרמת לעצמך ולהוריך? כמה מאות אלפי שקלים הרווחת בעמל כפיך, כגבר שמלאו לו זה מכבר 26 שנים? כי בוא. בוא ונגיד שבתור תיכוניסט לא תכננת לעבוד (לפחות בחופשים) ולהרוויח קצת דמי כיס. אבל דחילק! מה עשית במהלך 8 השנים, מגיל הבגרות וסיום התיכון עד היום? שירות? לא שירת. התנדבות? לא נתת. ללמוד? נו. הציונים שלך לא היו משהו. אז למה לא עבדת ועשית למען עצמך וקצת עבור הוריך, שעד היום לא רק שהם מפרנסים אותך, הם גם תומכים בך בדמי כיס נדיבים והרבה יותר מזה? ולמה בכל ה-8 שנים הללו לא שילמת ולו שקל אחד של מס, כי מאפס הכנסה הרי לא משלמים מסים? אז איך אמר פעם פלאטו שרון? "מה עשית בשבית מדינה"??? הוי, כמה שזה מתאים עבורך... עד כמה שאתה פטתי... להקיא!

אז בוא ונסכם: אם אתה מוגבל? בסדר. זו לא בושה. יש מוגבלים, שלא די בכך שאינם עובדים, אינם מתפרנסים ואינם משלמים מס; להפך. הם אפילו מקבלים קצבאות שונות, כי לצער כולם, מצבם הביאם לידי כך ואנו הלוא מדינה סוציאלית.

אבל אם אינך שייך לקטגוריה זו? מה? מה הקטע שלך? האם כל הקטע שלך הוא להתגורר תדיר בפורומי תפוז, להעתיק לעצמך אינספור תגובות ושרשורים, שכן או לא שייכים לענייניך, כשתוך כדי כך, אתה גם מכפיש משתמשים אחרים על ימין ועל שמאל? ומה עוד אתה עושה בזמנך הפנוי שעדיין נותר בידיך? אתה שוקד להפיץ עוד ועוד סיפורים הזויים וארוכים כאורך הגלות, שאיש אינו טורח כלל לבזבז את זמנו ולקרוא אותם? כל זאת, כדי לא להשקיע זמן בלימודיך! אבל להוריך אתה בטח אומר: "ראו! הנה אני יושב מול מסך המחשב ומפעיל כל תא במוחי, כדי לשנן את חומר הלימוד היומי שלי". אה?

תתבייש!
אענה לך בהמשך, היכן שראיתי את תגובתך לראשונה, בשרשור המחוק שהועתק לאקטואליה.
נדמה לי שאתה מתכוון לאותו אחד, שלמעשה יש לו אינספור כינויים ושאלותיו הגיעו תחת שם משתמש שונה. אבל לידיעתך: חד המה.
אתה חושב על 32235. החשבון הייעודי שלי עבור שאלות על תזונה (יש לי גם חשבונות לפי נושא. עוזר לי לעשות סדר בכל החשבונות שלי). החרדי המפגר פולגאר חושב על הפילוסוף.
נראה לי שסתם נסחפת והעלית טורים עד לרמה לא ראויה כלפיו.
עד היום הוא עדיין לא סולח לי על פציעה קשה ואכזרית שפצעתי אותו לפני תקופה, הכול באמצעות אמירת האמת, כל האמת ורק האמת. אם כי אני לא באמת צריך להגיד את הדברים, וזאת מכיוון שזה משתמע מהתגובה שלו אליי. רק האמת יכולה לכאוב כל-כך. מה שכתבתי לו:

__צילום מסך_28-11-2024_164512_www.tapuz.co.il.jpeg

תגובתו של ה-lemner40, שבה רואים כמה שדבריי נכונים וצודקים מרוב שרואים בתגובתו כמה שהוא נפצע, בכה וזעק עד השמיים כמו אישה בלידה בלי אפידורל, הגיב בשטף של קללות אינסטנקטיביות כאילו הוכש על-ידי נחש, לא ענה מילה אחת של תשובה עניינית וקונקרטית (אני הרי צדקתי בכל מילה. מה הוא כבר יכל לענות לי?) ואז מיהר וברח כל עוד נפשו בו, ושם על "התעלם":

__צילום מסך_28-11-2024_164953_www.tapuz.co.il.jpeg
אבל בוא ואשיב לך לגופו של ענין:
הוא רואה אצמו כמלך, כמי שכולם חייבים לכרוע ברך לפניו וכאיש החכם ביותר עלי אדמות EVER.
הוא העביר לפורום זה שרשור שמנהל של פורום אחר מחק לו, כשכל* מה שהוא כותב אינו שייך למהות הפורום הזה, אבל אותו שרשור שייך עוד פחות.
ובאותו שרשור, הוצע לו לקרוא ספר שכותרתו הוגדרה שם.
אז היות שהוא השתמט מהשירות הצבאי, והיו לו הרבה סיפורים שונים ומשונים כדי להצדיק את התנהגותו זו,
ומכיוון שדווקא הוא היה זה שראה באחד הכותבים (שכחתי מי בדיוק) "נפולת נמושות"... אז העליתי את השאלה הזו בפניו,
ועד שהוא לא ישיב עליה, היא תיוותר נעוצה.
מקווה שתקבל זאת בהבנה.
זה לא השתמטות אם זה מוצדק.

אם אני לא אענה לך אז השרשור עליי יישאר נעוץ, אז לא אענה לך לעולם. שרשור נעוץ שהוא כל כולו עליי ולכבודי? מאז מוטי לא היה דבר כזה. אתה מבין איזה כבוד מטורף אתה עושה לי? אבל טוב, נו, אני מלך תפוז, אז סה"כ הגיוני 🤷‍♂️👑
* טוב. אולי לא "כל" אבל 98.7% כן.
לא. לא נכון. המספר הזה מוגזם מאוד. רוב כתיבתי על אקטואליה.
אוסיף ואומר, כי מעבר לכך, רוב גיבובי המילים שלו אינם קשורים ולו רק בקציהם לאופיו ולמהותו של הפורום הספציפי הזה,
אני לא מסכים. אולי אתה לא מבין שרוב שרשוריי דווקא כן אקטואליים. אקטואליה זה לא רק פוליטיקה. אקטואליה זה יכול להיות גם כסף, חינוך, מדע ועוד. כל מה שעל סדר היום. שלא לדבר גם על זה שרק השרשור של אתמול לדוגמה היה אקטואלי במובהק (והוא אפילו היה על פוליטיקה. יותר מזה?).
ג. היות שהוא בעצמו כינה משתמש כלשהו בכינויים משפילים בשל היותו "יורד מהארץ"?
הוא אכן נפולת של נמושות. זה למה הוא נפצע כל-כך עד לכדי בריחה ממני הכי רחוק שהוא יכול, והשמתי על "התעלם". רק האמת יכולה כל-כך לכאוב :devilish:

הבעיה שלו זה שהוא לא מספיק גבר בשביל להתמודד, ולכן בורח. קוראים לזה "בן-אדם חלש". בן-אדם שבורח במקום להתמודד. היה לו קשה במדינה של עצמו? ברח והעדיף לחיות בין זרים, תוך כדי נטישת גרושתו וילדיו.

אמרתי לו את כל האמת בפרצוף? נפצע עד עמקי נשמתו מן האמת הקשה והכואבת המוטחת בפניו ללא רחם, שם על התעלם, וברח.

הבריחה היא מוטיב חוזר אצלו. גם מבלי לרדת מהארץ הוא היה נמושה. זה שרבין, שמאלני, אחד משלו, אומר עליו ועל אלו שכמותו נמושות, זה רק בונוס ;)
אנו עומדים עדיין במצב מלחמה ואדם אינו מוכן להתגייס, גם אם אינו חרדי, גם אם אינו בן תורה ורק כי הוא "חושב" שהוא מלך. זה אקטואלי מאד.
גם השרשורים שלי יותר אקטואליים ממה שנדמה לך. רק צריך קצת לפתוח את הראש או מקסימום לקרוא בין השורות. או לקרוא, בעצם. השרשורים שלי בחלקם די ארוכים. אולי אתה לא קורא ולכן לא יודע שאני כותב על נושא הפורום? 🤷‍♂️
דווקא עפ"י דבריו, הוא היה בראיון אצל תת אלוב.
זה לא נכון ומעולם לא כתבתי את זה. מה שנכתב זה ששוחררתי על-ידי תת-אלוף, בניגוד לרוב האחרים, שמשוחררים על-פי רוב על-ידי חיילים בדרגות נמוכות יותר. ככה זה מלכים. מגיע לנו יחס מיוחד וטיפול בכפפות של משי.

1_Lbnrc_QHxlMp0-AoVipYQw.jpg
אז אם כך, לא הקב"נית שיחררה והתת אלוב כן. הסבר? אין.
מכיוון שאין שום דבר לא בסדר איתי אבל מדינת ישראל לא מכירה בהיותו של מישהו מלך כסיבה סבירה לשחרר אותו, מעולם לא טענתי זאת מלכתחילה, אלא במקום זה שיקרתי אותם (בתקופה שעוד הייתי שקרן ככל האדם לפני שנמאס לי ועשיתי שינוי) אך כנראה שהקב"נית לא האמינה או לא חשבה שהדברים שאני משקר אותם חמורים מספיק ולכן לא רצתה לשחרר. המשכתי בתהליכים, הגעתי עד לתת-אלוף מסוים, שחשב אחרת מהקב"נית, ושחרר. זהו. ככה פשוט 🤷‍♂️

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
דווקא נראה שהוא חושב בכיוון של מלך הידע והוא חושב שהוא יותר חכם מאיינשטיין וביל גייטס ביחד.
אני מסביר את כוונתי בפירוט בתגובתי לבשוונג של הפיתה בשרשור זה. אתה מוזמן לקרוא :)

לא אמרתי שאני חכם יותר מאלברט איינשטיין וביל גייטס שניהם ביחד, למרות שגם זה נכון.

אמרתי שאני חכם יותר מאלברט איינשטיין וניקולא טסלה שניהם ביחד.

במאה ה-20 היה ויכוח באשר לשאלה מי האדם החכם ביותר בעולם-אלברט איינשטיין או ניקולא טסלה. מה שמצחיק זה שאני חכם יותר משניהם ביחד. | תפוז פורומים
אבל סביר להניח שהוא השתחרר על קב"ן ובלי לרמות ובלי לשחד אלא על פי ספר הכללים לחלוטין.
לא. הייתי צריך לשקר להם מלא.

ai27

Well-known member
הטרוניות שלו מוצדקות:
הוא לא מזיק, לא מטריל שרשורים בשטויות
ובכל זאת - מחקת אותו שוב ושוב

נכון שהוא מוזר
אבל יש פה הרבה מוזרים

פולגאר

Well-known member
הטרוניות שלו מוצדקות:
אתה היחיד שחושב שהוא לא מטריל. מה זה כל התמונות האינפנטיליות שלו? מחזור תגובות? הצפת תגובות? הקפצת תגובות?
נכון שהוא מוזר
אבל יש פה הרבה מוזרים
מוזר זו מילה עדינה לבטא אותו, הוא אינפנטיל שמקומו אינו בפורום של בוגרים, אין לנו הסמכה ואנו לא מטפלים שלו.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מזכיר גולש אחר מהפורום השכן, אולם בניגוד לאינפנטיל, ההוא מודע ומודה שהוא כזה ומבקש עזרה, למרות שגם כשמייעצים לו, הוא חוזר על תגובותיו הקודמות, לכן הם דיי דומים.
בעצם יותר דומים ממה שחשבתי תחילה, כי גם האינפנטיל שואל שאלות לעזרה, מה לאכול? מה לשתות? ועוד.
הדברים הבאים כבר הוסברו לך, אבל בסופו של דבר אנשים טיפשים כל-כך לא לומדים, אחרת לא היו טיפשים כל-כך, אז לבינתיים, ועד שתשכח עוד פעם, תן לי להזכיר לך שכבר הוסבר לך, שבלי להעליב, אבל אם אני הייתי גולש ברמה כל-כך נמוכה שהגולשים האחרים היו משווים אותי לכלב שמלקק לעצמו את הביצים, אני במקומך לא הייתי חושב שאני נמצא באיזושהי עמדה להעביר איזושהי ביקורת על איזשהו מישהו. בטח ובטח כשהביקורת לא נכונה, כפי מה שהוסבר פעמים רבות, אבל כאמור, אנשים טיפשים כל-כך לא לומדים. עדיף שתשב.

8unip9e9.png

וזה אפילו עוד מלפני מה שאמרנו חרדי מפגר, גבר בן 75 שחושב שהעולם קיים חמשת אלפים שנה ונברא בשבעה ימים, לוזר מוחלט וכישלון טוטאלי בחייו האישיים, שחי בעוני מרוד ושכדי לחסוך עוד כמה שקלים מחפש להתפשר אפילו בהיגיינה בסיסית ומחפש לקנות מכונת גילוח בסכום דו-ספרתי באתר מפוקפק ולא אמין.

נראה לכם הגיוני שהמכונה עולה רק 78 ש"ח או שזה אתר פישינג למרות שמופיע כאן בפלטפורמה כפרסומת של תפוז? | תפוז פורומים

לי יש שתי מכונות מאותו דגם שעלו כל אחת 400. אחת בשביל הפנים ואחת בשביל הביצים.

הביצים שלי מקבלות גילוח יותר טוב מהפנים שלך, ואתה חושב שאתה נמצא בעמדה להתנשא עליי? צחקתי שנתיים 😂

giphy (2).gif

מודעות עצמית לא תזיק לך, זה מה שבטוח :giggle:
הוא כתב באיזה מקום שראה קב"נית ושתא"ל שחרר אותו.
אכן. כשאתה מלך, משחרר אותך מישהו בדרגה בכירה. לא סתם איזו קב"נית 🤴
אתה היחיד שחושב שהוא לא מטריל.
שקר. הפוך לגמרי. מעטים מאוד מי שחושבים שאני מטריל, ומי שחושבים כך, הם אידיוטים, כי אני די בבירור אינני מטריל. אם אני טרול, איפה כל ההטרלות שלי?

800px-Barack_Obama_drops_the_mic.gif
מה זה כל התמונות האינפנטיליות שלו?
הן לא אינפנטיליות. אולי בדמיון שלך 🤷‍♂️

זה הסגנון שלי והוא לגיטימי לא פחות מהסגנון של כל אחד אחר.
מחזור תגובות?
שקר.
הצפת תגובות?
שקר.
הקפצת תגובות?
שקר.
מוזר זו מילה עדינה לבטא אותו,
גאונים אכן יכולים להיות אנשים די מוזרים. קל וחומר גאונים מופלגים 🤷‍♂️
הוא אינפנטיל
עובדה שאני לא אינפנטיל, כפי מה שהוסבר והוכח. גם אם הייתי, עדיף להיות חרדי מפגר שנכשל במשחק החיים וחי בעוני מרוד? נקודה למחשבה בשבילך.

רובינשטיין (2).jpg
xspo0jvp.png
4h0u9w0q.png
שמקומו אינו בפורום של בוגרים,
כבר הוסבר לך, אבל חרדים מפגרים לא לומדים, אז אני אחזור על עצמי, ולמקרה שלא הבנת, תגובותיך שלך לדוגמה, תגובות של הערות גזעניות נגד שחורים, קריאות לפשעי מלחמה ותמיכה בטרור יהודי כולל תמיכה בניסיונות רצח של ילדות בנות שלוש כי עברייני ניסיון הרצח הם "משלנו" והילדות בנות השלוש הן "משלהם", זה לא נקרא "תגובות של מבוגרים" שראויות ל"פורום של מבוגרים", לתשומת ליבך.

רמת התגובות והשרשורים שלי מנגד, היא מאוד גבוהה, אבל אני לא מצפה ממישהו כל-כך מוכה גורל כמוך שנולד אל תוך חיים עשוקים ושמעולם לא היה לו סיכוי מלכתחילה בעולם, להבין מה זו איכות כשהוא רואה אותה.
אין לנו הסמכה
לי עומדת להיות. ולא ב"צילום" באוניברסיטה בלתי מוכרת במזרח אירופה כמוך, אלא בתואר אמיתי, בפסיכולוגיה.
ואנו לא מטפלים שלו.
אין לי מטפלים. ככה זה אנשים בריאים. גם אם הייתי נזקק למטפלים, לעניות דעתי עדיף להזדקק למטפלים ולא לעובדות סוציאליות כמוך.

נסיים עם תמונות של פצצת על נוצרייה, צ'יזבורגר וילד גוי רוכב על חזיר:

evyys5aj.png
Cheeseburger.jpg
SQD4YJSKGNUIURO6U74IY2YFKM.jpg

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הטרוניות שלו מוצדקות:

נכון שהוא מוזר
אבל יש פה הרבה מוזרים
אז מה עדיף בעיניך? שאשאיר את פי 11? שהערני ישחרר כאן את שיריו? מה?

למעלה