ועוד הערה!! ^^
אני בדיוק מסתכלת באיזה אתר על הרשימה של כל התקצירים והתמונות של כל הספרים, אז כל פעם יש לי עוד שאלה..... (אם את לא יכולה לענות על שאלה בלי לעשות לי ספויילר אז אל תעני..
) בקשר לספר 47 - WTF??? איך ג'ייק הגיע לשם פתאום? אחרי אקס אמור לבוא ספר של קאסי, לא? היא איבדה את הסדר איפשהו, או שרק בספר הזה? ומה זאת התמונה הזאת, ג'ייק נראה כמו בונה עוד לפני שהוא משתנה (הוא גם נורא מזכיר לי שם את הילד מ"משפחת בתחת"..
)... מה קרה לצילומים, ממתי התחלנו לצייר אותו? התפטר להם הדוגמן?
*הרבה תהיות* אוי, ג'ייק המסכן שלי, קשה לו..
ומשהו שמציק לי כבר כמה זמן - למה תמיד מאחורה כותבים "האנימורפס ואקס"? מה, אקס הוא לא אחד מהאנימורפס? הוא סתם נמצא שם במקרה? סתם מתחשק לו לסכן את החיים שלו ביחד איתם ולקרוא לג'ייק נסיך (
) ולעזור להם עם *כל* המשימות?
באמת, מאפלגייט ציפיתי ליותר... *צק-צק* אה, וספר 48 - זה זה שדיויד חוזר, נכון? מה עובר על רייצ'ל? למה בדיוק היא משתנה?
אררג, אני מתה לקרוא את הספר של האלימיסט..
דרך אגב, יש פאנפיקים של אנימורפס, ידעת? קראת אחד מהם פעם? ארגג... מספר 48 והלאה הם לא כותבים את התקצירים.... אה, בעצם ל-54 כן כתבו, אבל לשאר לא... את יכולה לכתוב לי אותם פה? *פריטי פליז* ומה הקטע עם המגה מורפס האלה? איך הם שונים מהספרים הרגילים? ואיפה בתור הסיפור הם משתלבים? טוב די. לי זה לא יקרה Nagini Potter -SAVE A TREE eat a beaver