תשובה לnagini potter

• פותח הנושא wte
  • פורסם בתאריך

wte

New member
תשובה לnagini potter

הספרים שהכי אהבתי: 1, 3, 13, 16, 23, 26, 41, 43, 47, 53, 54, מגהמורפס 4 (כמו שאת רואה אהבתי בעיקר את הספרים של טוביאס וג'ייק..), אהבתי גם את הספר של האלימיסט. מספר 45 ת'אמת שכל הספרים מעניינים וכל הסיפור נהיה יותר מותח כי זה ה-10 ספרים האחרונים וזה הסוף אז גם חייבים לקרוא את כולם.

Nagini Potter

New member
אווו...../images/Emo176.gif

אני לא זוכרת עכשיו ספרים צפציפיים שאהבתי.... אני חושבת שבאופן כללי אהבתי את הספרים של ג'ייק ^^ וכל ספר שהאלימיסט נמצא בו... איזה מאמי
וגם הספרים עם ההורק באג'ירים החופשיים הם בדרך כלל טובים.. אררג.. עכשיו בגללך אני מתה לקרוא את הספרים הבאים, ואני לא יודעת מתי הפעם הבאה שאני אוכל להשיג עוד ספרים של אנימורפס.... וחוץ מזה, אני חייבת לקנות את כל הסדרה, כי אין את זה בשום ספרייה... וגם לא תמיד מוצאים את זה יד שנייה... יש לך את הספרים אצלך בבית? יש איזושהי דרך שתוכלי להשאיל לי אותם, אולי?
לי זה לא יקרה Nagini Potter "איך אתה מרגיש?" שאל. "כמו בבסיס טירונות," אמר ארתור, "כל מיני חלקים ממני מאבדים את ההכרה כל הזמן."

Nagini Potter

New member
אה, ונזכרתי בעוד שאלה!!

שאלה קטנטונת... בספר שטוביאס נתפס בכוונה ועינו אותו (מסכנצ'יק...
אמרו שאחר כך היה נהיה סגור יותר וכל זה - הוא התגבר על זה אחר כך?) אז קיצר, בספר הזה - היה בהתחלה קטע שג'ייק וההורים שלו באו לאיזה משהו של השרינג (איך קראו לזה בעברית? האחווה? אני לא מאמינה ששכחתי, אני תמיד זוכרת דברים כאלה!), והיה קטע שויסר 3 (בגוף אנושי) לחץ ידיים עם ג'ייק, והיה שם איזה קטע מצחיק ששניהם העמידו פנים שהם מתבדחים ומחייכים אחד לשני, ובעצם כל אחד שונא את השני מבפנים, רק שהויסר לא יודע....
אז קיצר - יהיה עוד משהו כזה? איזה מונולוג סוער בין האנימורפס לויסר אחרי שהוא יבין שהם בני אדם (או לפני?), או שהוא ייתעצבן על הילד הקרציה הזה שלחץ לו את היד והרג את החיילים שלו מאחורי הגב שלו או משהו כזה? אני מניחה שלא, לפני התשובות הקודמות שלך, אבל עדיין..... דרך אגב, סתם הערה בקשר לסדרה - היו דברים שהיו ממש חלק חשוב מהספר בהתחלה, שאחר כך קצת השמיטו אותם.... למשל שהם הקפידו מאוד לא לדבר אל הויסר והדגישו את זה מאוד, ואז במשך כמה זמן הם באמת לא דיברו איתו אבל כבר לא הזכירו את זה כל כך, ואז פתאום התחילו מדי פעם להגיד לו איזה כמה משפטים, בלי לציין בכלל שהם בדרך כלל משתדלים לא... או שזה רק נראה לי? וגם בהתחלה כל פעם ציינו כמה שקאסי יכולה לגרום להשתנות להיות כמעט (או לגמרי) יפה, ואחר כך במשך הרבה זמן לא הזכירו את זה כבר.... אבל אחר כך התחילו להגיד את זה עוד פעם, רק כי היה צריך להסביר איך היא יכולה להשתנות מהר ולשלוט בזה.... היום סיימתי את הספר האחרון שהיה לי פה בבית...... מעכשיו אין לי יותר אנימורפס לקרוא...
אז תעני לי בקשר למה ששאלתי אותך בהודעה הקודמת!! לי זה לא יקרה Nagini Potter בסטיאן לא אהב ספרים שבם סחים סופרים משמימים ורעי מזג על אירועים דלים ואפרוריים בחייהם הדלים והאפרוריים עד מאוד של אנשים דלים ואפרוריים. מסוג זה יש לו די והותר במציאות, ולמה לו גם לקרוא על כך, לתוספת?

wte

New member
תשובות

טוביאס תמיד היה סגור. אני לא זוכרת את הקטע אז אני לא יודעת להגיד אם הוא התגבר על זה אבל נראה לי שעל זה כן (על דברים אחרים לא...). בקשר ל"מונולוג סוער בין האנימורפס לויסר" אני גם לא ממש זוכרת אבל הם בטוח דיברו איתו בסוף. בגלל שבסדרה היו בסוף הרבה ספרים אז הגיוני שאפלגייט בחרה להדגיש דברים אחרים או להתקדם לכיוונים אחרים. אבל בכל אופן הקטע שקאסי משתנה יפה ומהר כבר מההתחלה ביחס לשאר חשובה גם לסוף (ומזכירים אותה בספר של האלימיסט נראה לי). מה הספר האחרון שקראת?

Nagini Potter

New member
האחרון? אמ.. ../images/Emo176.gif

נראה לי ש-42, אבל יש לי כמה חורים באמצע..... אני אבדוק עוד מעט. וואי, כשעוד קראתי אותם בעברית ידעתי בעל פה את כל הספרים שהיו לי, הייתם יכולים לתת לי שני משפטים מכל קטע מכל ספר, וישר הייתי יודעת איזה קטע זה, איזה ספר זה, ומי מספר. עכשיו אני בקושי יודעת איזה ספרים אני קוראת....
מה שטוביאס לא התגבר עליו, את מתכוונת למוות של רייצ'ל?
היא מתה, נכון? כשהפורום עוד היה פתוח (זה היה ממש מזמן..) מישהו סיפר לי את זה.... האמת אני לא כל כך עצובה... חבל שמישהו מת, אבל אם מישהו חייב למות, שתהיה רייצ'ל, היא הכי פחות אהובה עליי מהאנימורפס... אני רק דואגת מה האחרים ירגישו בגלל זה - קאסי תאבד את החברה הכי טובה שלה, וג'ייק את הבת דודה שלו כך שכל פעם שהוא ייפגש עם המשפחה כולם ירגישו בחסרונה אז זה כל הזמן יזכיר לו את זה, והוא גם בטח ירגיש נורא אשם כי ככה הוא (
...), וטוביאס, מסכן...
מרקו ואקס יחיו עם זה, אני מניחה..... אז מה בקשר לספרים? את חושבת שתוכלי איכשהו לשלוח לי אותם בדואר או משהו כזה?
איזה בעסה שנשארת שבת
איך בצבא, דרך אגב? קשה לך, (אתם תקראו לי המפקד ואני אקרא לכם את התחת
) או שזה לא כזה נורא? לי זה לא יקרה Nagini Potter

wte

New member
אוקי אני אגיב לכל הודעה בנפרד

כן, מה שהתכוונתי שטוביאס לא כל כך התגבר עליו זה המוות של רייצ'ל. אני דיי מפחדת לשלוח בדואר... איפה את גרה? אולי זה קרוב אליי. בקשר לצבא, סיימתי בדיוק טירונות ולא היה כזה נורא. היו בסוף אפילו הרבה קטעים מצחיקים

Nagini Potter

New member
אני גרה... ארמ... ליד חיפה../images/Emo176.gif

איזה עשרים דקות מחיפה... מכירה את קרית טבעון, רמת ישי? באיזור הזה.. איפה את גרה? שמחה שנהנית בטירונות
איזה תפקיד יש לך בצבא? לי זה לא יקרה Nagini Potter

Nagini Potter

New member
אה, ושאלה בקשר לספר האחרון!../images/Emo176.gif

ספר #54 - מי מספר אותו? איך זה הולך? לי זה לא יקרה Nagini Potter So remember when you're feeling very small and insecure How amazingally ulikely is your birth And pray that there's intelligence somewher out in space Cuz there's begger all down here on Earth

wte

New member
את הפרקים הראשונים מספרת רייצ'ל

ואת השאר מספרים כולם- כל פרק מישהו אחר. את הפרק האחרון מספר מרקו אם אני זוכרת נכון.

Nagini Potter

New member
ועוד הערה!! ^^

אני בדיוק מסתכלת באיזה אתר על הרשימה של כל התקצירים והתמונות של כל הספרים, אז כל פעם יש לי עוד שאלה..... (אם את לא יכולה לענות על שאלה בלי לעשות לי ספויילר אז אל תעני..
) בקשר לספר 47 - WTF??? איך ג'ייק הגיע לשם פתאום? אחרי אקס אמור לבוא ספר של קאסי, לא? היא איבדה את הסדר איפשהו, או שרק בספר הזה? ומה זאת התמונה הזאת, ג'ייק נראה כמו בונה עוד לפני שהוא משתנה (הוא גם נורא מזכיר לי שם את הילד מ"משפחת בתחת"..
)... מה קרה לצילומים, ממתי התחלנו לצייר אותו? התפטר להם הדוגמן?
*הרבה תהיות* אוי, ג'ייק המסכן שלי, קשה לו..
ומשהו שמציק לי כבר כמה זמן - למה תמיד מאחורה כותבים "האנימורפס ואקס"? מה, אקס הוא לא אחד מהאנימורפס? הוא סתם נמצא שם במקרה? סתם מתחשק לו לסכן את החיים שלו ביחד איתם ולקרוא לג'ייק נסיך (
) ולעזור להם עם *כל* המשימות?
באמת, מאפלגייט ציפיתי ליותר... *צק-צק* אה, וספר 48 - זה זה שדיויד חוזר, נכון? מה עובר על רייצ'ל? למה בדיוק היא משתנה?
אררג, אני מתה לקרוא את הספר של האלימיסט..
דרך אגב, יש פאנפיקים של אנימורפס, ידעת? קראת אחד מהם פעם? ארגג... מספר 48 והלאה הם לא כותבים את התקצירים.... אה, בעצם ל-54 כן כתבו, אבל לשאר לא... את יכולה לכתוב לי אותם פה? *פריטי פליז* ומה הקטע עם המגה מורפס האלה? איך הם שונים מהספרים הרגילים? ואיפה בתור הסיפור הם משתלבים? טוב די. לי זה לא יקרה Nagini Potter -SAVE A TREE eat a beaver

Silver Fox

New member
הסיפורים הם לא בהכרח לפי סדר.../images/Emo82.gif

רגע, אולי כן? תני לי לחשב... ג'ייק. רייצ'ל. אקס. קאסי. מרקו. הממ. אבל יש גם ספר של טוביאס, ובספר 3 אקס לא היה, אז זה בטח משתנה.

Nagini Potter

New member
זה לא משתנה ../images/Emo176.gif

הספר שבין רייצ'ל לבין קאסי הוא פעם טוביאס פעם אקס.... שמת לב שלטוביאס ואקס יש פחות ספרים מכל השאר? אז בגלל זה. לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
טוביאס מספר את ספר 3?../images/Emo12.gif../images/Emo82.gif

לא יודעת... לא קראתי אותו... *נסקלת* ספר כזה פשוט אני לא מצליחה להשיג בשומקום!
אה, וסורי שאני מגיבה מאוחר - אני לא מאלה שיורדים עד למטה להודעות הישנות...
אני עצלנית

wte

New member
איזה אתר?

מספר 41 התחיל רצף חדש עד הסוף. עד עכשיו הרצף היה: ג'ייק, רייצ'ל, טוביאס/אקס (רצף אחד עם טוביאס והרצף שאחריו עם אקס), קאסי ומרקו. הרצף מספר 41 הוא: ג'ייק (41), רייצ'ל (42), טוביאס(43), קאסי(44), מרקו(45), אקס (46).כלומר כולם נמצאים בכל רצף. ואז מתחיל עוד סבב כזה וככה יוצא שאת 47 מספר ג'ייק. סבב חדש מתחיל ב-53 - ג'ייק ואז הספר האחרון- 54 שרייצ'ל מתחילה. במגהמורפס 4 התחלפו הדוגמנים כי הם גדלו ועברו לקולג' חוץ מהדוגמנית של קאסי שהייתה בקולג' קרוב. גם אני לא אוהבת את הגוגמנים החדשים
מבחינת הספרים של הרצף מספר 43 כבר יש דוגמן אחר לטוביאס וב47 כבר יש דוגמן אחר לג'ייק. גם אני תהיתי פעם למה אקס לא כלול באנימורפס ואני לא זוכרת לאיזה מסקנה הגעתי. אולי הכינוי אנימורפס לא ממש חל עליו? כן ב-48 דייויד חוזר וגם קריאק. רייצ'ל משתנה למעין רייצ'ל רעה כזאת... כן קראתי הרבה פאנפיקים של אנימורפס. היו כמה שממש אהבתי. כבר לפעמים אני לא יודעת מה קראתי בספר ומה בפאנפיק. יש הרבה בwww.fanfiction.net אבל חלק הם ספויילרים ומדברים על מה שקורה אחרי 54 . בעיקרון בערך כל 10 ספרים יצא מגהמורפס (בסוף יצאו רק ארבעה אבל לפי מה שהבנתי היה תכנון לחמישי). כל האנימורפס ואקס (
) מספרים אותם- כל פרק מישהו אחר בלי רצף מסויים. הסיפור הוא פשוט עוד סיפור בסדרה . המגהמורפס ארוכים יותר ביחס לספרים האחרים. הכי אבהתי את מגהמורפס 4 - back to before שהוא על אותו עיקרון כמו הפרק בסדרת טלוויזיה שנקרא not my problem . זה מה היה קורה אם הם לא היו עוברים דרך האתר בנייה ומקבלים את הכוח להשתנות.

Nagini Potter

New member
כן, אבל מה עושה אותם מגהמורפס?

למה הם לא רק ספר גדול במיוחד שמשולב בתוך הסדרה? איך זה שונה? לי זה לא יקרה Nagini Potter

wte

New member
מממ.... אולי מה שקורה במגהמורפס

יותר מיוחד... לא יודעת אבל אני חושבת שפשוט אפלגייט רצתה לכתוב ספרים שיספרו אותם כל הדמויות ואז יהיו נקודות מבט שונות באותו ספר אז היא עשתה מעין סדרת בת כזאת. הם יכלו באותו מידה לעשות את זה מנקודת מבט אחת (ואז גם הספר היה יוצא קצר יותר) ואז להכניס את זה לרצף הרגיל. אולי זה גם משהו שיווקי כזה, להגביר את הקנייה של הספרים או משהו.

wte

New member
בקשר לתקצירים

באתר הזה כתוב את התקציר של כל הספרים (מה שכתוב בכריכה האחורית). זה מה שהתכוונת?

למעלה