תשובה לnagini potter

• פותח הנושא wte
  • פורסם בתאריך

Nagini Potter

New member
וואאאאיייי!!../images/Emo176.gif

עכשיו שקראתי את התקצירים של הספרים האחרונים, נכנסתי למתח!!! אני חייבת לקרוא אותם! *נושכת דברים* לי זה לא יקרה Nagini Potter

wte

New member
בקשר לתקצירים

באתר הזה כתוב את התקציר של כל הספרים (מה שכתוב בכריכה האחורית). זה מה שהתכוונת?

Nagini Potter

New member
אווההה!! ../images/Emo10.gif(../images/Emo176.gif

זאת פעם אחרונה שאני מגיבה לעצמי, מבטיחה... באתר הזה שאני נמצאת בו יש יעני פרטים על כל הדמויות (סתם חצי תמונה וכמה מילים עליהם, לא משהו רציני..), וכשנכנסים לפרטים של רייצ'ל כתוב על התמונה שלה בגדול "NOW DEAD!", והיא בדיוק באמצע השתנות לגריזלי ככה שהפה שלה פתוח והיא נראית קצת בשוק, וזה כל כך לא יפה
היי! ורמזו שאולי גם אבא שלה מת
מה קורה פה? היי, וגם מספרים לי שבסוף הוא נסיך... מה זה כל הספויילרים האלה
היי, ולכולם כתבו מי החבר הכי טוב, ולאקס לא כתבו שהוא חבר של טוביאס
how rude! אפילו אם בסוף הם רבו או משהו כזה, הם היו יכולים לכתוב את זה ואז לעשות הערה "כבר לא", הם עשו את זה על הרבה דברים... אה, ו - יש לך את הספר הראשון באנגלית? נכון יש את הקטע שהם רוצים להכנס ל"גנים" או איך שלא קוראים לזה כדי לרכוש כל מיני חיות, וקאסי אומרת שהיא יכולה להכנס בחינם אבל השאר צריכים לשלם? ואז מרקו אומר שהם צריכים פשוט להגיד להם שהם אנימורפס... עכשיו, בגרסא העברית אחרי זה שואלים אותו מה זה והוא מסביר, אבל לפי ציטוטים שאני רואה ברשת, באנגלית הוא סתם הופך את זה לבדיחה ובכלל לא מסביר מה זה אנימורפס.... וגם, בכלל לא הבנתי מה בדיוק מה קרה שם... את יכולה לצטט מהספר? או שאולי את זוכרת? לי זה לא יקרה Nagini Potter

wte

New member
הפורפילים של הדמויות בהרבה אתרים לא

ממש מעודכנים ויש בהם פרטים שלא תמיד נכונים (אלא אם יש לך אתר מעודכן- משהו שלא ראיתי כבר הרבה זמן.). גם בגלל שהספרים הסתיימו לפני כמה שנים אז כבר לא טורחים תמיד לכתוב ספויילרים (בפאנפיקים למשל). עד ספר 10 יש לי את הספרים רק בעברית (את 6 קראתי גם באנגלית). אני זוכרת שמרקו הסביר בעברית את הפירוש לאנימורפס אבל אין לי מושג מה היה בגרסה האנגלית אבל הוא בטוח הסביר את זה שם אפשהו...

Nagini Potter

New member
ארר... ../images/Emo176.gif

אני לא מוצאת את ההודעה האחרונה שבה הזכרנו את זה אז אני כותבת מחדש - את תוכלי לשלוח לי כמה ספרים? זה נורא יקר לקנות כל כך הרבה..... לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה