תשובות לשאלות ששאלתן אותי

עינבלית

New member
ברור שאפשר../images/Emo9.gif

לפני שאשיב לך יש לי שאלות: האם הנזלת שקופה או אטומה? אם אטומה באיזה צבע
? האם היציאות רכות מהרגיל או רגילות או שהוא סובל מעצירות? האם הליחה מפריעה לו לישון בלילה ולנשום בשקט?

mummy

New member
תודה.רק עכשיו ראיתי... הנה התשובות:

ונתחיל בתיאורים הפלסטיים הנזלת היתה שקופה, אחכ נהייתה אטומה בצבע כהה, מין צהוב כהה, חרדלי משהו (...) ונדמה לי שבימים האחרונים הצבע התבהר קצת... היציאות דווקא בסדר גמור, היו כמה ימים של רכות מהרגיל עד נוזליות. אני קישרתי את זה לשיניים שיצאו ואכן לפני כמה ימים הגיחו הניבים. הליחה בהחלט מפריעה לו לישון, ולנשום. כולל התעוררויות בהולות מתוך מה שנשמע כאילו חנק - כאילו הוא לא מצליח לנשום פתאום. ואז משתעל משתעל משתעל, ככה דקות ארוכות עד שזה עובר כמו שבא, עד הפעם הבאה. זה קורה מינימום פעם אחת בלילה, בממוצע 3. זה די מבאס, ובגלל זה בעיקר אני רוצה לנסות להקל עליו. הרופא כמו שאמרתי, ממש לא התרגש. ברגעים של שיעול קשה ממש אני נותנת לו "פילקה" (אני מניחה שאת מכירה). נראה לי שזה קצת עוזר. דרך אגב, לא יודעת אם זה קשור או לא - בשבועות האחרונים הייתה גם דלקת עיניים עקשנית שלמרות טיפול בן שבוע בטיפות+משחה אנטיביוטית חזרה אחרי שבוע שוב. אם יש עוד משהו שאת רוצה לדעת - אל תהססי

עינבלית

New member
טוב אז ככה...

אם הנזלת היתה ירקרקה אבל עכשיו התבהרה- זה אומר שהיתה לו דלקת חידקית אבל הוא יצא מזה. התבהרות הנזלת מעידה על התגברות הגוף על הבעיה. אני מניחה שלאחר שקראת את ההמלצות שלי אינך זקוקה לעוד מידע. נראה לי שקינמון וג'ינג'ר יקלו עליו. טימין ואורגנו מקילים מאוד על שיעול עקשן, אבל רק מעל גיל 18 חודשים מותרים לשימוש וגם אז במידה קטנה: 5 עלים בכוס מים רתוחים. החלמה מהירה!

למעלה