*בעצמך, מן הסתם
D dark warrior New member 24/5/06 #29 חיוך של: "I will get Ethan back" "And we will live happily ever after.." "It's our Fate/Destiny to live together, be married raise little Ethan together BLA BLA BLA"
חיוך של: "I will get Ethan back" "And we will live happily ever after.." "It's our Fate/Destiny to live together, be married raise little Ethan together BLA BLA BLA"
D dark warrior New member 24/5/06 #27 יותר נכון.. מנסה לסבול את הסיפורים הצפויים של תרזה על ה-Fate ועל זה ש: "Gwen is the one who sent the information to the tabloid".
יותר נכון.. מנסה לסבול את הסיפורים הצפויים של תרזה על ה-Fate ועל זה ש: "Gwen is the one who sent the information to the tabloid".
D dark warrior New member 24/5/06 #25 את לוקחת תמונות שלה כרצינית../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif היא בשיא יופיה כשהיא בשיא פאקציותה.. עושה שופינג או משו.. אבל אין.. הכי מלכה זאת
את לוקחת תמונות שלה כרצינית../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif היא בשיא יופיה כשהיא בשיא פאקציותה.. עושה שופינג או משו.. אבל אין.. הכי מלכה זאת
D dark warrior New member 24/5/06 #98 אז תדובבי../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif You got all the time in the world.
C Charmed Or New member 24/5/06 #103 טוב../images/Emo112.gif זינה: קופא לי התחת, למה לעזאזל אתם מלבישים אותי בלבוש מינמלי?!
D dark warrior New member 24/5/06 #110 אז כנראה שלא ראית זינה../images/Emo3.gif כבר היה יותר מינימלי מזה. הרבה יותר.
D dark warrior New member 24/5/06 #20 זוכר את זה../images/Emo58.gif זה המקום שבו במקרה פתאום סיירין מצאה את התיבה (שהייתה ב הים) עם המכתב שהוא זרק לפוסיידון שבו הוא כתב את דרישות של הבחורה שהוא רוצה כבקשה לפוסיידון בגיל 15..
זוכר את זה../images/Emo58.gif זה המקום שבו במקרה פתאום סיירין מצאה את התיבה (שהייתה ב הים) עם המכתב שהוא זרק לפוסיידון שבו הוא כתב את דרישות של הבחורה שהוא רוצה כבקשה לפוסיידון בגיל 15..
D dark warrior New member 24/5/06 #18 לא.. רק פוקס חרמן..../images/Emo58.gif קיי כבר מזמן הבינה שהיא אוהבת את מיגל יותר.. היא מנסה לשכוח את מיגל ע"י סקס. לא שזה עזר לה.. ומיגל החרא השתרלל עם סיירין על הספסל המתנדנד ששם הוא וקיי נפגשו הרבה..
לא.. רק פוקס חרמן..../images/Emo58.gif קיי כבר מזמן הבינה שהיא אוהבת את מיגל יותר.. היא מנסה לשכוח את מיגל ע"י סקס. לא שזה עזר לה.. ומיגל החרא השתרלל עם סיירין על הספסל המתנדנד ששם הוא וקיי נפגשו הרבה..
K Kay Bennet the 1 st New member 24/5/06 #115 תגובה שלי על הכל: LOL!!! אור מצחיקה כמעט כמו ג'ק, איתן... הוא איתן ! [וזה טוב!!!] ואני לא כותבת את דעתי על פנסי כי אור תשנא אותי LOL
תגובה שלי על הכל: LOL!!! אור מצחיקה כמעט כמו ג'ק, איתן... הוא איתן ! [וזה טוב!!!] ואני לא כותבת את דעתי על פנסי כי אור תשנא אותי LOL
D dark warrior New member 25/5/06 #116 את יכולה לגלות../images/Emo171.gif נ.ב-קיבלתי אינפורמציה מלמעלה על העובדה שיש לך ניסיון מול המצלמה12 על המחשב
את יכולה לגלות../images/Emo171.gif נ.ב-קיבלתי אינפורמציה מלמעלה על העובדה שיש לך ניסיון מול המצלמה12 על המחשב