תשימו לב! הקול של יורק והקול של בלאמי די דומה

LiLoOKuN

New member
תשימו לב! הקול של יורק והקול של בלאמי די דומה

נכון? מה אתם אומרים? יש דימיון אה?

jony84

New member
לא!

אני רואה שאת/ה לא ראיתה את הויכוח המר שהיה פה כשמישהו ניסה לפרסם עצומה להביא את מיוז לארץ...אני בעד לא לפתוח את הנושא חח ואם כבר מדברים על זה...קצת מעצבן שכל בנאדם שני בא לפורום ושואל אם רדיוהד באים לארץ....זה שאלות חסרות טאקט בגלל שיש עליהם כל כך הרבה דיונים...

V e g

New member
משום שהם כן

וקצת מיותר להיגרר לעוד דיון בנושא, במיוחד כשהקודם לגמרי מוצה. קרא קצת, זה היה לגמרי לא מזמן. אנחנו פה כי אנחנו אוהבים את רדיוהד. אפשר להתווכח אם מיוז טובים או לא - אבל כל הכותבים הקבועים פה יסכימו שמיוז ודומותיה הן לא הדבר האמיתי.

Roy1232

New member
אותו קול בדיוק

לדעתי אפילו אותו מנעד, אבל יפה מאוד שבאת לפה רק כדי להתסיס מחדש.

Knives Out

New member
מספיק התווכחנו על זה בסוף שבוע ו...

הבא שמוציא מילה על זה יחטוף ממני...!

kittycatbone

New member
חח אשכרהXD

אגב לדעתי הם לא אותו קול בדיוק. אולי אותו מנעד אבל ממששש לא אותו קול. באמא שלי שלא יצא לי אפילו פעם אחת לשמוע איזה שיר בפלייליסט כשהוא על אקראי ואני לא רואה מה אני שומעת, ולהתבלבל בין מאט לת'ום או להיפך.. !!!!

Knives Out

New member
יש הבדל אחד משמעותי ת'אמת..

מיוז גרועים, ורדיוהד הלהקה הכי טובה בעולם כיום. זאת היתה תגובה בוגרת D: (+ דיברתי אחרי שאיימתי עליכם לא לדבר על זה)

e-shfiyut

New member
רדיוהד טובים.

גם מיוז טובים. למעשה האחרון של מיוז הוא האלבום הכי מתנגן אצלי בחדר בשבוע האחרון. תענוג.

Latisia

New member
לדעתי כול האלבומים שלהם טובים

חוץ מהאחרון. שהוא דיי צולע. הם מנסים לשנות טיפה סגנון ולשלב אלמנטים שונים במוזיקה שלהם. בחלק יצא מעולה, בחלק חביב ובחלק גרוע. לא נורא הם בטח ישתפרו (בתקווה) ויצברו קצת יותר ניסיון עד האלבום הבא. הראשון הכי אהוב עליי כרגע. זה דיי משתנה, זה תלוי במצב הרוח שלי באותו יום.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

גם אני הכי אוהבת את הראשון אני חושבת, אבל בדר"כ זה משתנה קצת עם הלפני אחרון (אבסולושן). מצחיק שאת אוריג'ין רוב האנשים הכי אוהבים, כי למרות שאני מאוד אוהבת אותו, הוא לדעתי האלבום הכי.. "מונוטוני". (אפילו שאחד-אחד יש בו שירים טובים!)

Knives Out

New member
כן, הוא גרוע

וגם אבסולושן גרוע ואפילו הקאבר גורם לי להתרגז מהאפסים האלה, מספיק לדבר איתי עליהם.

FunkyMonk

New member
הוא מביע את דעתו

הדביל היחידי פה הוא אתה, שלא מוכן לקבל דעה של אדם אחר.

Latisia

New member
הן 2 להקות שונות לגמרי

כן מיוז הושפעה מהרדיוהד נורא בתחילת דרכה. אבל מי ששמע קצת יותר לעומק את המוזיקה של 2 הלהקות ישר מבין הכול אחת מהן התפתחה מוזיקלית מאלבום לאלבום ויצרה לעצמה מן סגנון יחודי לאותה להקה. אני חושבת שגם לת'ום וגם למאט יש קולות ממש יוצאי דופן מקולות רגילים, אבל לדעתי הם שונים לגמרי. הסגנון שירה שונה. המוזיקה שונה. הנושאים שהם כותבים עליהם דיי שונים. לדעתי שתי הלהקות מעולות אבל יש לי העדפה לרדיוהד, אבל על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח! זה דיון חסר טעם.

למעלה