תשימו לב! הקול של יורק והקול של בלאמי די דומה

פוֹלי

New member
תגידו, לא נמאס לכם מזה? ../images/Emo13.gif

כן דומה, לא דומה. כן מושפע, לא מושפע. כן, לא, כן, לא... מה זה משנה? בתכל'ס התוצאה היא שיש יותר להקות, יש יותר מבחר ויש יותר דברים טובים לשמוע בשטח.

FunkyMonk

New member
אבל אנחנו שואפים לעתיד הפוך

בו יש מספר להקות מאד מצומצם שכולן יהיו הבסט שבבסט.

נאאאאא

כמה שיותר להקות יותר טוב. אני תמיד חשבתי שמישהו צריך לעשות מוסיקה מכל סוג...גם מהסוג הפחות טוב. אחרת איך נוכל להשוות...

ת'אכלס...

אם הצד האפל של הירח לא היה יוצא, איך היינו יכולים להשוות מוזיקה איכותית למוזיקה דרעק?! *תגובה בוגרת ביותר*

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אם הצד האפל של הירח לא היה יוצא, איך באמת היינו יכולים להשוות? הרי מוזיקה איכותית=דארק סייד, ואם אין דארק סייד אין מוזיקה איכותית, אז איך להשוות אם אין למה?? טוב, נו, יש מוזיקה איכותית חוץ ממנו. אבל משהו טוב כמוהו? אין. ואם מישהו אומר שיש, הוא מוזמן לתת לי שם שיאיר את עיניי.

The Walrus

New member
אני די בטוח שכולנו הבנו.

לפחות אני הבנתי. בחרתי להתעלם מכך
.

Roy1232

New member
התשובה האולטימטיבית

זה כמו ששואלים אותך אם אתה יודע משהו ואתה אומר שכן אבל לא רוצה להגיד
*בוגר מאוד גם מצידי*

kittycatbone

New member
חיחי מסכימה איתך!

זה כיף כשיש להקה אחת טובה לשמוע. אבל בשלב מסויים עד כמה שהיא טובה זה כבר מגיע למיצוי. וכן, אני גם מתכוונת לרדיוהד. לא שאי פעם יצא שנמאס לי לשמוע אותם, אבל אחרי תקופה של חרישה תמיד תהיה הפוגה, ואז צריך ללכת לחפש להקות ואמנים אחרים לשמוע. אז ככה יש הרבה. ועוד, כשזה כמה להקות באותו סגנון זה בכלל כיף, כשמחפשים עוד משהו לשמוע אבל אותו סגנון.

FunkyMonk

New member
להפך...

אחרי חרישה על להקות חדשות ועל דברים שלא שמעתי לפני, אני תמיד חוזר לרדיוהד/פינק פלויד... במיוחד אם המסע שלי לא היה טוב.

למעלה