תשכנעו אותי

ספיר 8

New member
תשכנעו אותי

לוותר לשם שינוי על שלושת העמקים ולנסוע לאוסטריה, עדיפות לאתר עם הרבה מסלולים, עיירה ציורית ורומנטית, גם המלצות לבתי מלון יתקבלו בברכה, נא לקחת בחשבון שמדובר בזוג מבוגר יחסית לקהילה כאן, כך שלא מועדונים, בתי מלון במרכז האתר. המון תודות.

ש.פ.ד

New member
אני אפילו לא אנסה ../images/Emo13.gif

במקום זאת, אני אציע לך לנסות גם את Port Du Solei (נדמה לי שכך כותבים זאת) שהוא לא פחות גדול (יש ויכוח) לא פחות מגוון (גם כאן יש ויכוח) ולטעמי - בנוי "מעניין" יותר.

ספיר 8

New member
אז אולי מישהו אחר?????

המלצות בבקשה, אתרים מומלצים, בתי מלון וכד'

alonaski

New member
אוסטריה... ../images/Emo99.gif - בחירה מצויינת!

הייתי לפני שנתיים בסינט אנטון וקיצבוהיל. בדרך עברנו בזפילד... דווקא סיינט אנטון פחות ציורית ורומנטית! זפילד מאוד ציורית אבל גם אתר מאוד יוקרתי ויקר!! קיצבוהיל - עיירה ציורית וחמודה!!! אני ממליצה מנסיון אישי - קיצבוהיל!!! אנחנו היינו המלון קטן ליד הרכבל שמצאנו בו חדר פנוי והיה חביב, אבל תכנסי לאנטר של קיצבוהיל וחפשי שם לפי התקציב שמתאים לכם...

alonaski

New member
שכחתי לציין - שאתרי הסקי באוסטריה

הם פי כמה - מתוחזקים יותר ושווים יותר מאלה הצרפתים! הרבה יותר נעים לגלוש בהם... אין בכלל דחיפות ומרפקים בתור לרכבלים...
(-מה שהצרפתים מצטיינים בזה...) כל רכבל כסאות - יש לו חופה מזכוכית/פיברגלס כנגד קור או שלג...

lior297

New member
דווקא

שהייתי בקיצבהיל לא זכור לי הכיסוי זכוכית. רק זכורה לי הנסיעה (שונאת) לרכבל כל יום (אררררג... חייבת סקי אין סקי אאוט, עצלנית שכמוני!) מה שכן - היינו במלון מול הבר the londoner וליד העיר העתיקה, וצמוד למלון היה מקדונלדס. בקיצור באמת עייירה נחמדה.

alonaski

New member
תכירו - הגב' ליאור297 =

גם עצלנית וגם מפונקת!!!!!
מה זה הפינוק הזה?!?!!?!? מי קילקל אותך ככה?!?!?! = מחפשת מועדון ברמה של קלאב מד ומעלה!
לא מתפשרת על פחות מזה... לא מוכנה לצעוד קצת ברגל עם הסקי'ס על הכתף - עד לרכבלים...
הלוווווווווווו???????????? גבירתי הנסיכה!!! איך ישנת הלילה?... שוב הפריעה העדשה את שנתך?!?!...
חחחח.... הלו הלו!!! שלא תקלקלי לנו פה את הנוער!!!!

lior297

New member
חחחחחחחחחחח

מה אני אעשה, LOL זה לא שיש לי בעיה לעלות על האוטו וללכת לרכבל, זה מציק לנעול ת'נעליים באוטו (אסור במלון
) אגב, קלאב מד כבר מזמן לא ברמה, וזה לא סוד. אם הבנת שאני רוצה השנה קלאב מד אז את צודקת, אבל זה לא ממש תלוי בי, זה פשוט יותר נוח ויותר מאורגן לשלוח ככה ילדה לבד, אז זה מה שההורים בוחרים, למרות שאני לא מתנגדת (;, בכל אופן, מן הסתם לילדה בלי רישיון \ ידע שפה (
) יותר קל שהכל מאורגן, ולא צריך לחפש בכל העיירה מה שצריך. במקרה שלי זה גם הכי פחות בעייתי מבחינת אוכל (שגם ירד ברמה, אבל פיצה, צ'יפס וספגטי יספיקו לי למהלך השבוע) חוצמזה גם שמישהו אמר כאן שיש איזה דיל עם שתיה חופשית, אני חייבת להגיע לזה. אולי פספסתי ת'בדיחה, אבל מה ז"א עדשה?

lior297

New member
השאלה אם זה תפור על זאת שאמורה לבוא

איתי, היא יותר מפונקת ממני... אפשר להתייחס לזה כאל טיול שנתי לצרפת. אני בכל זאת מעדיפה ת'קאלב, פשוט מכירה. חייבת קומבינה.

alonaski

New member
= נו, יש לך אחלה קומבינה!!! ../images/Emo13.gif

את וחברה שלך יחד = בטוח עובר את ה 18 ...!

אתרים באוסטריה

אם אתם מחפשים עיירות ציוריות ורומנטיות, אוסטריה זה המקום עבורכם. רוב עיירות הסקי באוסטריה אוטנטיות חיות (גם מעבר לסקי) ומלאות חן, בניגוד לרוב עיירות הסקי הצרפתיות שבנויות על "מדבריות שלג". אתרים/עיירות מתאימים: קיצביל, צל אם זה, מיירהופן, סנט אנטון, זולדן ועוד. החיסרון הוא הנגישות למסלולים. בספק אם תמצאו מלון ממש על המסלולים.

ספיר 8

New member
נראה לי ששוכנעתי, איזה תאריך../images/Emo24.gif

פחות או יותר מועדף? פברואר? מרץ? והמון תודות לעונים

עדיף ינואר-פברואר.

האתר של קיצביל נמוך יחסית (עד 2000 מטר), ולכן בסוף העונה איכות השלג נפגמת. הזמן המתאים ביותר לדעתי- מאמצע ינואר עד אמצע פברואר. תהנו.

ShAkaTArShA

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למה לוותר על שלשת העמקים? למה??? זה אתר הסקי הכי מדהים שגשלתי בו בחיים! הוא עצום, יש בו את כל הרמות, והוא מפתיע כל יום מחדש מה עוד צריך?

alonaski

New member
תראה: אך תקח את זה באופן אישי...

אבל לא כל אחד מחפש בחופשת סקי את המרחבים הכי גדולים והאין סופיים!!! חופשת סקי זו חבילה שכוללת הרבה דברים נוספים!!! באופן עקרוני - "חופשת סקי" זה לא משהו שבנמצא בארץ... ולכן קורצת להרבה אנשים ולא דווקא בזכות אתר גדול בעל מרחבי ענק אלא ממניעים שונים...
יש כאלה שיחפשו בחופשת סקי מוצלחת בדיוק את ההפך - עיירת סקי קטנה ונידחת של אתר סקי קטן ולא מוכר, בעל אווירה רומנטית!!!
ויש כאלה שיחפשו עקרונות אחרים באתר הסקי אליו יבחרו לסוע לחופשה יוצאת דופן...
הבנת?...

ShAkaTArShA

New member
אבל..

הוא בעצמו אמר שהוא מחפש מקום עם הרבה מסלולים
חוצמזה, שאין דבר יותר יפה מלגלוש בעמק קורשוול, אחד החוויות הכי מדהימות, בין העצים ככה לאט לאט , שקט, מה עוד צריך בחיים?

ספיר 8

New member
לא הוא אלא היא

אבל לאחר שנים כ"כ רבות בשלושת העמקים מחפשים קצת משהו שונה. מה בקשר לאיטליה יש המלצות?

למעלה