תשלום אגרת הרשוי באשראי,גם בטלפון

Brendan

New member
תשלום אגרת הרשוי באשראי,גם בטלפון

חידוש במשרד התחבורה. מהיום ניתן לשלם עבור אגרת רשיון נהיגה ורכב בטלפון, באמצעות מוקד טלפוני ארצי המופעל על ידי טלפניות של משרד התחבורה. כך הודיע היום סגן ראש הממשלה ושר התחבורה, שאול מופז.

Brendan

New member
גרעינים ב- 4000 ש"ח

השליך מרכבו קליפות גרעינים לרשות הרבים ונקנס ב-4000 ש"ח שופט בית משפט השלום בחיפה, דניאל פיש, הטיל קנס בסך 4,000 ₪ על מר יאני שלמה בן יעקב, בגין השלכת פסולת ברשות הרבים בניגוד להוראת סעיפים 2 ו-13 לחוק שמירת הניקיון, התשמ"ד - 1984. בעקבות דו"ח עבירה שהועבר למערך ברירות משפט על ידי נאמן ניקיון אשר נכח במקום בעת ביצוע העבירה, הופקה הודעת תשלום קנס בסך 250 ₪. בעקבות בקשה להישפט, הוגש כנגד הנאשם כתב אישום, לפיו בתאריך 30 במרץ 2004 סמוך לשעה 18:00, בצומת כיכר חורב בחיפה, השליך נהג הרכב פסולת מסוג קליפות גרעינים לעבר רשות הרבים - מעשה המהווה עבירה על סעיפים 2 ו-13 לחוק שמירת הניקיון, התשמ"ד - 1984. הכרעת הדין: הנאשם הורשע שלא בפניו בעבירה המיוחסת לו בכתב האישום בת.פ 4083/05 וחויב בתשלום קנס בסך 4,000 ₪ אשר ישולם לטובת הקרן לשמירת הניקיון. מקור: איכ"ס

xfwind

New member
../images/Emo45.gif איזה כיף. כן ירבו.

עוד ימוגו העארסים מהעולם בסוף....

Brendan

New member
סה"כ גרעינים...

מעבר לעובדה שמדובר בחומר אורגני הרי טוב יעשו במשרד האיכ"ס אם יתמקדו במזהמים האמיתיים של המדינה - מזהמים שבדרך-כלל מולם "עומד" משרד האיכ"ס כחסר און. והכוונה שלי לאלה שמשליכים מזהמים לרשות הרבים בכמויות הנאמדות באלפי טונות לשנה.

ROYAL STAR

New member
מעיניין לעיניין באותו עיניין....

בוקר אחד אני רוכב להנאתי בכביש ולפתע מהרכב שלפני עף בדל סיגריה בוער ככה עם קצה העצבע ופוגע לי בדיוק בפרצוף !!! עד שעצרתי בצד לבדוק נזקים ולנקות את הזוהמה, הנהג עם רכבו הצליחו להעלם לי. אם הייתי נאמן ניקיון היתי מ$$$ין לו את הצורה, ואם לא הייתי נאמן ניקיון, הייתי עושה אותו דבר, אילו הייתי מצליח לתפוס אותו. ערס מגעיל !!!!

xfwind

New member
../images/Emo4.gifמדובר בביטוי תרבותי מובהק.

יורקי הגרעינים הם משליכי הסיגריות הבוערות והבקבוקים והפחיות והטרמפסטיות.

Brendan

New member
בואו נבדיל בן בדל סיגריה לגרעינים

בעוד שהאחד מהווה סכנה ממשית למשתמשי הדרך ולצמחיה בצידי הדרך הרי שהשני אינו מהווה סכנה כלל.

רותםב

New member
למה הגרעינים לא?

אם אחד, או יותר, ייכנסו לך לעין תוך כדי נסיעה, התוצאות יכולות להיות קטלניות לא פחות!!!

tygger

New member
איך כמו לרכב ואז לקבל שאריות של

קליפות גרעינים על הקסדה. ורותם, לא הגיע הזמן שתסגור את המשקף?

Brendan

New member
רותם - סע יום אחד אחרי משאית...

שמובילה חיטה או כל מטען פרורים אחר. אז תבין מה קלה פגיעת קליפת גרעין ביחס לרסס החיטה והזבל שנזרק מאחורי משאיות אלה

tygger

New member
אתה מפתיע אותי ברנדן.

מה זה קשור? אתה אומר שזה מקל אחד על השני? אני אומר שאת שניהם צריכים לעצור בצד ולקנוס אותם ככל האפשר. למה חיטה? למה לא ישירות נדבר על מוביל החצץ, עפר וכל הדברים הנחמדים האלה. אותם נהגים לא ממש קושרים את הכיסוי שעל המשאית בצורה מלאה, וגם אם הוא קשור בצורה מלאה, אז זה עדיין לא עוזר.

Brendan

New member
זה נכון...

מובילי החצץ והעפר פרכו לי מהראש והם אכן מהווים בעיה. אבל משרד האיכ"ס מתמקד במי שקל לתפוס אותו (משליכי קליפות גרעינים) במקום באלה שבאמת מהווים סכנה. לא שאני מזלזל בסכנה הנובעת מקליפות גרעינים מעופפות אולם בשלב הזה לא ברור לי עם הנהג נתפס נייד או נייח. כאשר יפורסם הפס"ד הדבר יבדק. אני לא בעד השלכת פסולת באופן כללי אולם באמת היגיע הזמן להתמקד באכיפה נכונה בתחום הזה.

Vaderom

New member
זה לא שהם באמת נלחמים במשליכי הגרעי

גרעינים. פשוט יצא במקרה ששוטר ראה מישהו משליך קליפות, נתן לו הזמנה למשפט והוא יצא אשם. בין זה ל"מלחמה במשליכי הגרעינים" המרחק.. לא קטן.

Ducati999

New member
../images/Emo45.gif במקרה הגרוע, לא גרעינים יפלו

כמי שנפתח לו ארגז כלים של מ.א.ן. מוביל (טנקים) באמצע איילון, אני יכול לספר לכם שנופל ארגז פלסטיק, בתוכו בוקסות שפותחים איתן גוז'ונים, גדולות, יעני, וגולת הכותרת: שני ג'קים של ברזל מלא במשקל של איזה 10 ק"ג כל אחד
וכל זה למה, כי לצבא אין כסף לשים מנעול תלי חדש על ארגז כלים ישן, אז סוגרים עם חוט ברזל עבה מלופף, כי המוביל קופץ, כי ארגז הכלים עקום מרוב מילואימניקים שפותחים וסוגרים אותו בבעיטות. הפרייבטים ניפצו את הארגז לחתיכות. אם אחד מהם היה פוגע בג'ק - אללה יסתור מה היה נהיה ממנו.

TomaC

New member
בוא נתעלם לרגע אחד מהסכנה הממשית

למשתמשי הדרך ולצמחיה, ונדון בסכנה הממשית לציוויליזציה. אכן, השלכת קליפות גרעינים אינה מהווה "סכנה ברורה ומיידית" לאוכלוסית העולם, אך ללא ספק אותם בבונים חסרי תרבות מהוים סכנה לקיום חברה מתורבתת. אם נדון במקרה ספציפי זה- הרי מדובר בטעות אבולוציונית, שכן גם אם נשים אותו בתוך כלוב עם קופים- ככל הנראה הוא יהיה מזוהם יותר (וכנראה שגם שעיר יותר). החינוך מתחיל מלמטה. אם עוד כמה קופים מהסוג הזה יקבלו דוחות על סך 4000 ש"ח ויותר- אולי המדינה תיראה יותר טוב.

למעלה