תשלום אגרת הרשוי באשראי,גם בטלפון

Brendan

New member
מיליארד סינים אינם טועים

כמויות הזבל והג'יפה המושלכים בעצבנות על רחובות ומדרכות סין, ואשר מקורן בתעלות האף ומעמקי הגרון, מצילים על כמות הזבל המצטברת מקליפות הגרעינים והסגריות שנאספים מדי סוף שבוע מרצפת מגרשי הכדור-רגל בישראל.

Brendan

New member
מאוד פשוט...

בדומה למשטרת התנועה שמתמקדת בעבירות מהירות במקום לטפל בגרומי התאונות העיקריים כך גם מוציעים לפועל באיכ"ס את עבודתם בכך שהם רודפים אחרי דגי רקק

TomaC

New member
משרד איכה"ס אינו חסר און

משרד איכה"ס משקיע מאמצים רבים בלכידתם- אך העונשים הקבועים בחוק לעבירות איכה"ס הם משעשעים ביותר. אותם אלו שמשליכים פסולת ברשות הרבים באלפי טונות בשנה חוסכים ע"י כך מאות אלפי שקלים בשנה (ואולי גם מיליונים). האיום באמצעות קנס של 50000 ש"ח אינו מהווה שום איום עליהם. חסרי האון הם בתי המשפט וחברי הכנסת (או הרשות השופטת והרשות המחוקקת- תקרא להם איך שתרצה)

Brendan

New member
ויאגרה - זה ידידותי לסביבה?

עניין בתי המשפט ידוע וכואב.

z x 7 r

New member
יפה יפה... מתחיל להשתפר.. COLT

מה דיברת שם על מים עכורים ופת לחם וכמה לילות על רצפת בטון קרה ?

asparagos

New member
זה נחמד

אבל מה עם בעלי השליטה במפעלים מזהמים? שאגב, מגיע להם עונש מוות בייסורים על כל האנשים שמתו מסרטן בגללם.

C O L T

New member
אני בעד בדיקת חובה פשוטה

לחייב את המנהלים של המפעלים הללו לרחוץ קבוע בנחלים החשודים כמזוהמים. אני לא חושב שזה יגיע אפילו לטקס קבורה של מנהל בודד, פתאום נקבל מים נקיים. אמנם מגיע לזה עם הגרעינים, כפי שמגיע לכל המזהמים הקטנים, אבל באמת הצרות הגדולות נשארות ללא טיפול, למשרד ה"איכ"ס"
יש שיניים גדולות על אנשים קטנים, אבל מול הגדולים הוא פודל קטנטן ובכיין.

Gillius

New member
../images/Emo207.gifחוליגנים בבית גוברין

בשבת בבוקר קבוצה של חוליגנים בפיאט אונו ישבה בתחנת הדלק בבית גוברין, עישנה, שתתה אלכוהול, ועשתה הרבה רעש. בשלב מסויים כנראה כל האופנועים הרעילו אותם, אז הם יצאו אל קטע הכביש לנסיעת אטרף, לא לפני שהם זרקו בקבוק בירה מהחלון אל אזור הגישה של התדלוק (במקרה לא נשבר) הנסיעה שלהם נמשכה מעט מאוד זמן, הם עפו מהכביש באחד מהסיבובים, משום מה, למשך הרבה זמן לא עצרה ניידת בנקודה, למרות שהן אמורות להסתובב שם כל הזמן) כך שהם ישבו זמן מה בפיאט, עושים טלפונים, ומתבוננים באופנועים שטסים מולם. לא ברור מה נסגר איתם...

Aדי

New member
את אלו שזורקים בדלי סיגריות...

ושאריות קפה ועוד כל מיני "עב"מים" שמסכנים את האחרים צריך גם להכניס לכלא. קרה לי כבר שמישהו זרק בדל סיגריה מרכב ישר לתוך המעיל, אני כאזרח טוב מן השורה התאמצתי להחזיר לו אותה (ובהצלחה).

למעלה