תשלום בעד ימי מחלה

מצב
הנושא נעול.

טוסטים

New member
תשלום בעד ימי מחלה

תשלום בעד ימי מחלה
בחודש שעבר נעדרתי 5 ימים (א-ה) והבאתי על כך אישור מחלה מהרופאה. בתלוש המשכורת הורידו לי 24.8 שעות (תחת הסעיף "דמי מחלה"). אציין שאני עובדת משרה מלאה (כל יום 9 שעות). רציתי לשאול איך הולך החישוב של דמי מחלה? כמה מגיע לי? אני יודעת שעל היום הראשון לא מגיע לי שכר, אך מה בנוגע לשאר הימים? איך זה הולך? תודה רבה רבה!!!

מצרפת לך קישור המסביר את נושא

תשלום בעד ימי מחלה
בחודש שעבר נעדרתי 5 ימים (א-ה) והבאתי על כך אישור מחלה מהרופאה. בתלוש המשכורת הורידו לי 24.8 שעות (תחת הסעיף "דמי מחלה"). אציין שאני עובדת משרה מלאה (כל יום 9 שעות). רציתי לשאול איך הולך החישוב של דמי מחלה? כמה מגיע לי? אני יודעת שעל היום הראשון לא מגיע לי שכר, אך מה בנוגע לשאר הימים? איך זה הולך? תודה רבה רבה!!!
ימי המחלה. זהו הסבר של החוק. במקומות רבים קיים הסכם קיבוצי שמיטיב עם העובד, בדקי האם חל עליך הסכם כזה. בכל מקרה, לא ניתן להתנות על החוק ולצמצם אותו.

שכחתי את הקישור.

ימי המחלה. זהו הסבר של החוק. במקומות רבים קיים הסכם קיבוצי שמיטיב עם העובד, בדקי האם חל עליך הסכם כזה. בכל מקרה, לא ניתן להתנות על החוק ולצמצם אותו.
שכחתי את הקישור.
הנה.

שיר ורד

New member
להלן החישוב

תשלום בעד ימי מחלה
להלן החישוב
9+ 9*2*0.625 + 9*2*0.75 = 24.75

טוסטים

New member
ואוו תודה רבה רבה לשתיכן!!!!

תשלום בעד ימי מחלה
ואוו תודה רבה רבה לשתיכן!!!!
על הזריזות בתגובה, על הקישור ועל ההסבר המפורט. הבנתי את החישוב. שוב תודה רבה!!!!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה