תשלום לעורך דין??????????????????????

חזי10

New member
תשלום לעורך דין??????????????????????

שלום רב שמי חזי . אני נעזר בעורך דין מול ביטוח לאומי לגבי תאונת עבודה. בהסכם שלנו נכתב. כי במידה ויהיה נכות קבועה (גמלה)עורך הדין יקבל תשלום של שנה אחת מהגמלה. והתשלום יחולק לשניים, 60 אחוז ישולם כשנקבל נכות קבועה . והשאר ישולמו, במידה וניתבע את מקום העבודה בתביעה אזרחית. (לומר את האמת בהתחלה לא חתמנו על הסכם בינינו וכשהעורך דין הבין את הבעיה הוא החליט להחתים אותי על הסכם שבו הוא לא מקבל תשלומים עבור הנכות הזמנית שאני קיבלתי ) הטיפול בתיק נמשך כבר כ-4 שנים,(ביטוח לאומי עשה הרבה טעויות באיתור התיק הרפואי שלי ) ולכול אותה תקופה ניתנה לי 20 אחוזי נכות ו 10 אחוזים עבור אובדן כושר עבודה. לאורך אותה תקופה קיבלתי תשלום מביטוח לאומי עבור נכות זמנית . ולא שילמתי לעורך הדין כי כך סוכם בחוזה .עורך הדין יצג אותי בכ-5 וועדות .. ולפי ההסכם הוא לא דרש תשלום כי עדיין לא נקבעה נכות קבועה.לפני כחודשיים קיבלנו מכתב מביטוח לאומי כי הם רוצים להוריד את אחוזי הנכות ל 0 ,וכי אני צריך להמציא מסמכים חדשים על מצבי ..נבדקתי שוב על ידי רופא אורטופד באופן פרטי , ונאמר לי. כי מצבי רק הולך ומחמיר. . ואת מסמכים אלה שלחתי שוב לביטוח לאומי. ובסופו של דבר נשלך לי זימון לוועדה נוספת אבל שוב פעם ביטוח לאומי עשה טעות ושלך לי את הזימון כ 4 ימים לפני הוועדה ואני קיבלתי את הזימון כ 3 ימים לאחר מועד הוועדה ,ולא נשלח לעורך דין שלי העתק . בסופו של של דבר ביטוח לאומי החליט להוריד לי את הנכות ל 0. עורך הדין מיהר לשלוך ערעור לבית משפט . ובמקביל ביקש ממני את התשלום לפי ההסכם שאלתי היא? 1: האים אני צריך לשלם את התשלום המבוקש לפי ההסכם ? כי נכון להיום אין לי אחוזי נכות קבועים. 2:ברצוני לומר כי אני לא בורח מתשלום, אני מודע לזה כי עורך הדין שלי מבצע את עבודתו כראוי וגם ייצג אותי בוועדות ואכן מגיעה לו תשלום אבל, רק עבור מה שנעשה עבורי (הייצוג בוועדות ומכתבים שהוא שלח לביטוח לאומי ) אבל לא עבור נכות שאין לי ! 3: אני לא רוצה להיכנס לסכסוך עים העורך דין שלי, אבל איני יודע כיצד לפעול . אני כחצי שנה אחרי טיפול כימותראפי בעקבות מחלת סרטן שתקפה אותי, וכול שקל חשוב לי ולמשפחתי. אודה לכם על העזרה .חזי

חזי אינך צריך לשלם לו שקל אל תחשוש

בנזיקין משלמים לעו"ד רק על תוצאות היינו אחוזים מהגמלה וחתמת איתו על הסכם של תשלום גבוה מאד. כל עו"ד יודע שיש עבודה רבה עד להשגת הגימלה על ערעור אינך צריך לשלם שקל כי אתה מנסה להשיג אחוזי נכות נוכח טעויות שהם עושים מולך אל תילחץ אתה פועל כון לגבי המחלה האם יש קשר סיבתי בינה לבין תאונת העבודה ייתכן שכן ואז כדאי שעורך הדין יעלה את הנכות שלך בגלל המחלה שבאה אולי לאחר עוגמות נפש ולחצים. פעמים רבות מוסיפים מחלה כקשר סחבתי לתאונת עבודה.. עיצה נוספת בלי קשר לעורך הדין שלך מגיעה לך נכות כללית היינו אתה פותח חזית נוספת במסלול נכות כללית אתה ממלא את הטופס את כל הבעיות הרפואיות כולל האחרונה תוזמן לוועדה אין צורך בעו"ד ושם תקבל גימלה חודשית בעתיד תוכל לבחור בין הכללית לעבודה. אגב אם קיבל ת 20 אחוזי נכות מגיע לך גימלה חודשית אז למה קיבלת זמנית? האם קיבלת מענק חד פכמי והאם קיבלת דמי נכה נזקק? המגיעים לך אוטומטית תהיה בריא ואם תרצה מידע נוסף תפנה במסר בהצלחה

למעלה