תשלום על עבודה בחו"ל

מצב
הנושא נעול.

navish

New member
תשלום על עבודה בחו"ל

תשלום על עבודה בחו"ל
שלום נשלחתי ממקום העבודה למספר ימי עבודה בחו"ל. באותם ימים עבדנו מסביב לשעון ימים שלמים כולל שישי שבת וכולל ערב חד וחג שנפלו באותו שבוע. מכיוון שלא החתמתי שעון בזמן השהות בחו"ל נרשם לי בדו"ח השעות עבודה בחו"ל. אבל התברר לי שמדיניות החברה היא לא לשלם שעות נוספות על ימי עבודה בחו"ל, ויותר מזה לא להחשיב ימי שבת ערבי חג וחג כימי עבודה. (כלומר אם נסעתי משבת עד שבת ובאמצע השבוע היה חג אני מקבל על אותו שבוע רק יומיים עבודה - כמו שהיה אם ההייתי נשאר בארץ) האם יש לי משהו שאני יכול לעשות בעניין ?

שיר ורד

New member
החוק הירשאלי לא מתיחס

תשלום על עבודה בחו"ל
שלום נשלחתי ממקום העבודה למספר ימי עבודה בחו"ל. באותם ימים עבדנו מסביב לשעון ימים שלמים כולל שישי שבת וכולל ערב חד וחג שנפלו באותו שבוע. מכיוון שלא החתמתי שעון בזמן השהות בחו"ל נרשם לי בדו"ח השעות עבודה בחו"ל. אבל התברר לי שמדיניות החברה היא לא לשלם שעות נוספות על ימי עבודה בחו"ל, ויותר מזה לא להחשיב ימי שבת ערבי חג וחג כימי עבודה. (כלומר אם נסעתי משבת עד שבת ובאמצע השבוע היה חג אני מקבל על אותו שבוע רק יומיים עבודה - כמו שהיה אם ההייתי נשאר בארץ) האם יש לי משהו שאני יכול לעשות בעניין ?
החוק הירשאלי לא מתיחס
להעסקת עובד בחו"ל. אם יש לך רישום שעות עבודה מדויק בתקופת שהותך בחו"ל תוכל לתבוע תשלום בגין שעות נוספות על שעות בהם עבדת בפועל בחו"ל . אפשר לנסות לכלול בתביעה את זמני הטיסות הלוך ושוב (לא בטוח שזה יתקבל ע"י השופט). אם שילבת חופשה בהמשך לעבודה, יתכן ויהיה קשה יותר לזכות בתביעה כזו (בעיקר לגבי זמני הטיסות). אני מציע שתפנה תחילה למעסיק ותדרוש את התשלום בגין אותן שעות, אם יסרב תגיש תביעה לבית הדין לעבודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה