תשלומי הורים לבית הספר

sagievri

New member
תשלומי הורים לבית הספר

בהמשך לחוזר שהועבר להורים בנושא, האם אפשר לפרט את סעיפי התשלום של: רכישה מרוכזת של ציוד ושירות לתלמיד - 250 ש"ח - מה זה כולל? קידום המחשבים בשיתוף המועצה - 90 ש"ח - מה מתוכנן להיות בתקציב הזה? תודה

אבייה2

New member
ועוד שאלה בנושא../images/Emo130.gif

שבוע טוב! מדוע כיתות א' לא מחוייבים בתשלום תוכנית: "בין אדם לאדם אדמה"? האם התוכנית הנ"ל אינה מתאימה לילדים בגיל א'? ועוד שאלה, מר' שמועתי סיפר לי ששכבת כיתות ד' לא תשתתף בתוכנית מכיוון שיש המון מתנגדים, האם נכון הדבר? אשמח לקבל תשובות. תודה, אילנית.

nhtbh1

New member
ועוד שאלה

אם אפשר לקבל פירוט מדויק על מה 260 ש"ח לתכנית "אדם ואדמה". תודה

nhtbh1

New member
לארי שלום

אולי כדאי לפתוח מעין פורום, בתוך פורום הכפר לועד ההורים המוסדי,לפחות עד שלבית הספר יהיה אתר. שם נוכל אנחנו ההורים לרשום שאלות הצצות למשל, בקשר לתשלומי הורים נציג מהועד המוסדי שיקח על עצמו לענות. לפורום זה יקבעו חוקים נוקשים למשל אין שאלות ותלונות על מורות אלא שאלות עניניות הנוגעות להנהגה המוסדית והחלטותיה.

לארי

New member
מידע בנושא בית הספר הישובי ../images/Emo62.gif

בוקר טוב, אני רואה חשיבות רבה בזרימת המידע בין גורמי החינוך, ההורים ואף התלמידים החולקים יחדיו את בית הספר הישובי. ישנם שאלות רבות להורים שאותן לא תמיד ניתן לשאול בפגישות פנים מול פנים מסיבות שונות, כמו גם מידע רב, תכנים ואוצר שלם של ידע שניתן להעביר בין כל הגורמים המעורבים בבית הספר. לשם כך ניתן להיעזר בכלים טכנולוגים שונים ומגוונים. במסגרת הפורום הקיים כיום, לא ניתן טכנית לפתוח "פורום בתוך פורום" אולם ניתן בהחלט לפתוח מדורים שונים, בקגוריית בית הספר לחוזרי בית הספר לדוגמא, הבהרות או כל חומר אחר שמסופק ע"י הגורמים המעורבים.(כבר כיום נפתחה קטגורייה במאמרים שנקראת "בית הספר אור כפר האורנים", שבה ניתן למצוא את התוכנית המלאה של "אדם ואדמה") גם כיום, עד לבניית פלטפורמה למידע , מקיפה ורצינית יותר בבבית הספר היישובי, ניתן כמובן לשאול שאלות בפורום ואני מצפה שהנציגים הרשמיים של ביהס כגון ועדי ההורים וכו' יספקו את המידע המבוקש ולא ישיבו את פני השואלים ריקם. אני מדבר על מידע נטו ולא על תלונות, אי שביעות רצון או שימוש בפורום ככלי לניגוח כנגד נושאי תפקידים רשמיים כגון מורים, הנהלה וכו'- לכך לא יהיה מקום בפורום , בדיוק כפי שאין בו מקום כיום , וחוקי הקהילה ייאכפו ללא פשרות גם בנושא בית הספר. אני מניח שנציג ועד ההורים המרכזי גם יאמר כמה דברים בנושא, מבחינתי הבמה פתוחה וע"י שיתוף פעולה פורה עם צוות בית הספר, ההורים והתלמידים, ניתןלנצל את הפורום לטובת כל הגורמים המעורבים בבית הספר הישובי.
לכולנו !

nhtbh1

New member
זה בדיוק מה שהתכוונו

לארי תודה אנחנו מקווים שאכן מישהו מהועד המוסדי או מצוות בית הספר אכן ירים את הכפפה ויגיב ענינית.

אלי בקר

New member
יש לי הצעה בשבילך

במקום להתחבא ולתת כל כך הרבה עצות בעילום שם - תעזור לחגית להרים את האתר. דרך אגב בבית ספר שלנו אין הנהגה מוסדית אתה כנראה מבולבל.

רונית ש1

New member
../images/Emo17.gifאלי בקר

ברצוני להגיב תגובה ענינית לדבריך 1. מותר לכתוב בעילום שם בפורום כל עוד אין פגיעה ולא ראיתי בדבריו של הכותב פגיעה בגורם כלשוא רק בקשה לגיטימית. 2. נכון בבית ספרנו יש ועד מרכזי ולא הנהגה מוסדית אז... לא צריך לתת תשובות? 3. אין קשר בין בניית אתר בית ספרי למתן תשובות הגיוניות לשאלות הגיוניות בפורום (ראה את תגובותיו העניניות של רונן פלג) שיהיה ערב נעים

אלי בקר

New member
יש קשר

כאשר מאחורי כל כל השמות המוזרים הנ"ל מסתתר אדם אחד שלא גר כאן שמטריד אותו שהפורום שלנו פורח והוא מחליט להציק ככל שניתן כדי להפריע. תעשה טובה ותעזוב אותנו במנוחה.

ה ד ס א

New member
../images/Emo2.gifהגזמת, מה קרה לך?

סה"כ מישהו שאל משהו- אתה מתחיל להזכיר פורום של היישוב השכן...אולי נתחיל מהתחלה??

nirashalev

New member
דיוניו של מר אלי בקר

איני מבינה מדוע ההודעות הבוטות של מר בקר לא מצונזרות, יש בכך פגיעה, טון מתנשא, פסקתי משהו... אני לא מבינה האם יש אנשים אשר להם מותר להשתלח ללא צנזור, בעוד אחרים , שכל העוול שלא מפורסמים בשמם המלא צריכים לחוש מאויימים. די! אם זה פורום ובו דיונים עניינים, כל דבר לגופו של עניין. אין שום סיבה וטעם לתת למר בקר להגיב בצורה צינית, מתנשא ולא לעניין. מישהו חושב כמוני

אלי בקר

New member
מאד עניני

בדיוק כמו שלך מותר לקטר בפורום -לי יש זכות לכתוב ביקורת על הקיטורים הנ"ל. אם יש לך את הזמן והיכולת לשבת מול המקלדת ולקטר - אני מאמין שהיה לך את הזמן והיכולת לברר מתי הישיבות ולא להמתין ש"מישהו" יזכיר לך. אחד המאפיינים הבולטים של הישראלים כיום -זה שיש להם תמיד ביקורת על הכל - אבל לקום ולעשות משהו זה כבר יותר מדי. אז לכל הקוטרים שהכל מפריע להם - קומו ותעשו או שתעזבו במנוחה את אלו שעושים.

רונית ש1

New member
אנחנו חושבים בדיוק כמוך

לא מבינים מדוע אלי בקר כל הזמן מתנסח כך. הרי אינו מכיר אותנו ואינו יודע על מעשינו לטובת הישוב. שבאמת התבטאויותיו מיותרות.

hagitshani

New member
אתר בית הספר "אור"

בימים אלו אנו (וועדת שיווק ופרסום של בית הספר) בוחנים את האפשרויות העומדות לפנינו להקמת אתר בסיוע גורמים שונים וכן בוחנים את אופיו של האתר, מפעילי האתר ועוד. אנו מקווים כי תוך תקופה קצרה נוכל לחנוך את אתר בית הספר. עד אז ניעזר ככל הניתן בפורום הישוב.

nhtbh1

New member
../images/Emo17.gifחגית

תודה על תגובתך. נשמח לקרא תגובות לשאלות שעלו בפורום זה בנוגע לבית הספר מהגורמים המתאימים, צוות בית הספר, יו"ר ועדת הכספים יו"ר הנהגה מוסדית. כמובן עד שיעלה אתר בית הספר.

ronpel

New member
איציק הם לא יכולים לענות

אם הם לא קוראים את ההודעות. מציע לך להתקשר לבית ספר לקבל פירוט ולפרסם באתר לטובת כולם.

הנה כמה דברים שביררתי

טוב, רונן, עשיתי שיעורי בית
והנה תשובות שקיבלתי: הדרישה לתשלום היא עדיין למסגרת תקציבית - והיא לא פורקה לסעיפים בפועל. אני מניח שאחרי שהיא תפורק לסעיפים בפועל - לפי הועדות השונות - אזי יופיע גם פירוט מדויק בפורום - לידיעת כולנו. 90 ש"ח - "קידום המחשבים..". יש התחייבות של המועצה לסייע ברכישת ציוד מחשבים לבית הספר. המועצה מוכנה לממן שקל תמורת שקל. נאסף כאן סכום, שלדעתי האישית, דווקא כדאי להגדיל אותו - כי בסך הכל זו שנה ראשונה, והסדר המימון נשמע לי הוגן. 250 ש"ח - "רכישה מרוכזת.." - אמנם זהו סעיף של רכישה מרוכזת, אבל, סביר להניח שהוא יכלול בתוכו גם רכיבים אחרים. מכאן ימומנו גם סעיפים שונים של רווחה: כגון תוספת ליום טיול, תוספת לאירועי תרבות, ועוד.

למעלה