מידע בנושא בית הספר הישובי ../images/Emo62.gif
בוקר טוב, אני רואה חשיבות רבה בזרימת המידע בין גורמי החינוך, ההורים ואף התלמידים החולקים יחדיו את בית הספר הישובי. ישנם שאלות רבות להורים שאותן לא תמיד ניתן לשאול בפגישות פנים מול פנים מסיבות שונות, כמו גם מידע רב, תכנים ואוצר שלם של ידע שניתן להעביר בין כל הגורמים המעורבים בבית הספר. לשם כך ניתן להיעזר בכלים טכנולוגים שונים ומגוונים. במסגרת הפורום הקיים כיום, לא ניתן טכנית לפתוח "פורום בתוך פורום" אולם ניתן בהחלט לפתוח מדורים שונים, בקגוריית בית הספר לחוזרי בית הספר לדוגמא, הבהרות או כל חומר אחר שמסופק ע"י הגורמים המעורבים.(כבר כיום נפתחה קטגורייה במאמרים שנקראת "
בית הספר אור כפר האורנים", שבה ניתן למצוא את התוכנית המלאה של "אדם ואדמה") גם כיום, עד לבניית פלטפורמה למידע , מקיפה ורצינית יותר בבבית הספר היישובי, ניתן כמובן לשאול שאלות בפורום ואני מצפה שהנציגים הרשמיים של ביהס כגון ועדי ההורים וכו' יספקו את המידע המבוקש ולא ישיבו את פני השואלים ריקם. אני מדבר על מידע נטו ולא על תלונות, אי שביעות רצון או שימוש בפורום ככלי לניגוח כנגד נושאי תפקידים רשמיים כגון מורים, הנהלה וכו'- לכך לא יהיה מקום בפורום , בדיוק כפי שאין בו מקום כיום , וחוקי הקהילה ייאכפו ללא פשרות גם בנושא בית הספר. אני מניח שנציג ועד ההורים המרכזי גם יאמר כמה דברים בנושא, מבחינתי הבמה פתוחה וע"י שיתוף פעולה פורה עם צוות בית הספר, ההורים והתלמידים, ניתןלנצל את הפורום לטובת כל הגורמים המעורבים בבית הספר הישובי.
לכולנו !