אם כבר אנחנו מדברים, אני אספר על
משהו. לפני כמה זמן, כשאיציק ההוא שם פה את הודעת האני-מציק-למיטל החודשית, ראיתי שבכרטיס האישי שלו כתובים פורומים כמו רוני סופרסטאר, מאיה בוסקילה, המורדים, שרית חדד וכו'... ואז מיהרתי לשים בפורום הערה על אותם פורומים. אח"כ חשבתי על זה, ולא רק בעקבות ההודעה, זה בכלל נושא שמעסיק אותי... חשבתי, מה רע באנשים שמעריצים את רוני סופרסטאר, מאיה, שרית או שרואים המורדים? נכון שלרוני, למשל, יש תדמית שטחית, אבל האם זה עושה את האנשים שאוהבים אותה פחות טובים? אני תמיד נוטר לאנשים כאלה, אבל למה? אני אגיד לך למה, בגלל שנסיון העבר לימד אותי שהם שופטים אחרים, בין השאר עפ"י כסף או מראה חיצוני, ושהם בני אדם שמזלזלים באחרים ופוגעים בהם, וכמובן שהם שטחיים. אפילו איבדתי כמה מהחברים הכי טובים שלי בגלל שהם התחילו להיות ככה, או לפחות בגלל שאני חשבתי שהם התחילו להיות ככה. אבל זו הכללה גסה, הרי פגשתי מעטים כאלה. ולעזאזל, אני עד כתה ט' הייתי שרוף על אם טי וי. לא חשבתי אם זה שטחי או לא, פשוט אהבתי את המוסיקה. איים אה ג'יני אין אה באטל בייבי... עד היום יש לי דיסקים שמוחבאים בארון של באקסטריט בויז, אקווה, אוספי להיטים שונים, כל מה שהיה פופולארי. ושלא תטעה, הכל מקורי. ואהבתי טראנסים, או הו, כמה שאהבתי טראנסים. ובאותה תקופה לא זלזלתי באנשים ולא שמתי את המראה החיצוני בראש סדר העדיפויות שלי. ואני חושב שגם אתה אוהב טראנסים/דאנס/האוס או משהו דומה, כי ראיתי את זה פעם באינפו שלך באיי סי קיו. אני לא מזלזל, אתה בכלל לא נראה לי אדם רע. זה מתקשר אצלי גם להליכה למועדונים וההתחלה עם בנות שם. הכל נראה לי דפוק. אולי זו סתם הגזמה שלי. אני נורא מתלבט בקשר לזה. אני תמיד מנסה לשאול את עצמי אם אני לא בעצם עושה את הדבר השנוא עליי מכל, שופט מראש אחרים, מבלי להכיר אותם. כל ההתלבטויות האלה החלו בשנה האחרונה, אחרי שהייתי בצבא תקופה חטופה של 6 שבועות (השתחררתי על 21, למי שלא ידע). אז ידוע הרי ששם פוגשים טיפוסים מגוונים. פגשתי, למשל, בחור שהיה בגילי, וגם הוא היה בן יחיד. הוא לא היה כליל השלמות מבחינה חיצונית, אבל דיבר על מסיבות ועל חברה שלו וכו'... (אני אומר *אבל* כי אצלי אנשים כאלה "מקובלים" שהולכים למסיבות וכאלה, לרוב נראים טוב). אבל הוא היה האדם הראשון שפגשתי שמדבר על מסיבות כעל מושא אושר ושחרור בלבד, בלי כל הפוזה. זה גרם לי לחשוב שלא כולם שם כמו ששיערתי. בכל אופן, זה לא מכוון רק ליובל, כמובן. אשמח אם כל אחד יגיד את דעתו, ותחלקו סיפורים, אם יש לכם ואתם רוצים. לא התכוונתי לנסות לעורר את הפורום, אבל יצא. פיו... זהו, לילה טוב