תשמעו, זו בושה מה שהולך כאן.

Yuvalenko

New member
תשמעו, זו בושה מה שהולך כאן.

אני לתומי חשבתי שאם אני אשקיע כסף ואתקן ת'מחשב, סוף סוף אוכל לכתוב כאן יותר, ולעקוב אחרי כל מה שקורה כאן! השקעתי כסף, בזבזתי משאבים, אנרגיה וזמן - אך כל שאני רואה עכשיו הוא שממה ושיממון! מדבר וציה! ישימון צחיח!! איה אתם?? איה???... (כן, מתן, אני מסתכל ישירות עליך!!! את והאחות התאומה שלך!!! מה? מי פוזל?!?!) .. (מזכיר כמובן פרק של חלומות בהקיציס - 60 שניות על האגורה הזאת למי שזוכר ת'קטע של פרידמן על התאומות....)

Testicles

New member
אני פה../images/Emo110.gif|קר|../images/Emo76.gif

הצחיק אותי שאמרת איה אתם
אני גם כל יום נכנס ואין כלום... אין לי הודעות חדשות לשים, כלומר, אני יכול בכל זאת, אבל הן יהיו על היום שהיה לי, וזה סתם. הקטע שאמרת מזכיר לי את התוכנית עם ציון העכבר, שהוא דיבר אל קיציס כאילו יש לידו תאום, כי הוא היה שתוי, אבל בטח לא לזה התכוונת.

Yuvalenko

New member
אתה צודק!!!! ../images/Emo3.gif

ואתה זוכה במיני מקרר של חברת אמ-חום. כאילו דה, ברור שדיברתי על זה, זה היה ברור מאליו, לפחות מישו כאן משקיע! קבל ח"ח עצבני.
או ח"ע אם אתה ממש מתעקש...

Testicles

New member
אם כבר אנחנו מדברים, אני אספר על

משהו. לפני כמה זמן, כשאיציק ההוא שם פה את הודעת האני-מציק-למיטל החודשית, ראיתי שבכרטיס האישי שלו כתובים פורומים כמו רוני סופרסטאר, מאיה בוסקילה, המורדים, שרית חדד וכו'... ואז מיהרתי לשים בפורום הערה על אותם פורומים. אח"כ חשבתי על זה, ולא רק בעקבות ההודעה, זה בכלל נושא שמעסיק אותי... חשבתי, מה רע באנשים שמעריצים את רוני סופרסטאר, מאיה, שרית או שרואים המורדים? נכון שלרוני, למשל, יש תדמית שטחית, אבל האם זה עושה את האנשים שאוהבים אותה פחות טובים? אני תמיד נוטר לאנשים כאלה, אבל למה? אני אגיד לך למה, בגלל שנסיון העבר לימד אותי שהם שופטים אחרים, בין השאר עפ"י כסף או מראה חיצוני, ושהם בני אדם שמזלזלים באחרים ופוגעים בהם, וכמובן שהם שטחיים. אפילו איבדתי כמה מהחברים הכי טובים שלי בגלל שהם התחילו להיות ככה, או לפחות בגלל שאני חשבתי שהם התחילו להיות ככה. אבל זו הכללה גסה, הרי פגשתי מעטים כאלה. ולעזאזל, אני עד כתה ט' הייתי שרוף על אם טי וי. לא חשבתי אם זה שטחי או לא, פשוט אהבתי את המוסיקה. איים אה ג'יני אין אה באטל בייבי... עד היום יש לי דיסקים שמוחבאים בארון של באקסטריט בויז, אקווה, אוספי להיטים שונים, כל מה שהיה פופולארי. ושלא תטעה, הכל מקורי. ואהבתי טראנסים, או הו, כמה שאהבתי טראנסים. ובאותה תקופה לא זלזלתי באנשים ולא שמתי את המראה החיצוני בראש סדר העדיפויות שלי. ואני חושב שגם אתה אוהב טראנסים/דאנס/האוס או משהו דומה, כי ראיתי את זה פעם באינפו שלך באיי סי קיו. אני לא מזלזל, אתה בכלל לא נראה לי אדם רע. זה מתקשר אצלי גם להליכה למועדונים וההתחלה עם בנות שם. הכל נראה לי דפוק. אולי זו סתם הגזמה שלי. אני נורא מתלבט בקשר לזה. אני תמיד מנסה לשאול את עצמי אם אני לא בעצם עושה את הדבר השנוא עליי מכל, שופט מראש אחרים, מבלי להכיר אותם. כל ההתלבטויות האלה החלו בשנה האחרונה, אחרי שהייתי בצבא תקופה חטופה של 6 שבועות (השתחררתי על 21, למי שלא ידע). אז ידוע הרי ששם פוגשים טיפוסים מגוונים. פגשתי, למשל, בחור שהיה בגילי, וגם הוא היה בן יחיד. הוא לא היה כליל השלמות מבחינה חיצונית, אבל דיבר על מסיבות ועל חברה שלו וכו'... (אני אומר *אבל* כי אצלי אנשים כאלה "מקובלים" שהולכים למסיבות וכאלה, לרוב נראים טוב). אבל הוא היה האדם הראשון שפגשתי שמדבר על מסיבות כעל מושא אושר ושחרור בלבד, בלי כל הפוזה. זה גרם לי לחשוב שלא כולם שם כמו ששיערתי. בכל אופן, זה לא מכוון רק ליובל, כמובן. אשמח אם כל אחד יגיד את דעתו, ותחלקו סיפורים, אם יש לכם ואתם רוצים. לא התכוונתי לנסות לעורר את הפורום, אבל יצא. פיו... זהו, לילה טוב

mati88

New member
מעין- אתה מותק ../images/Emo13.gif

על באמת. וחוץ מזה, דיברתי איתך על הנושא כבר עשרות פעמים, אז אני אוסיף רק דבר אחד. יש משפט, ואני מאמינה בו, שאומר "השמע לי את המוזיקה שאתה שומע- ואומר לך מי אתה"
מוזיקה, מעידה על אופיו של אדם, במידה מסוימת לפחות. זו התיאוריה שלי. בנוסף היא מעידה גם על בגרות או חוסר בגרות מנטלית, שוב לפי התיאוריה שלי. זאת הסיבה שלא הייתי מצפה מאיציק חביבנו, שעל פי הברטיס אישי שלו הוא בן 15 להעריץ את שרית חדד, שכמו שאני בטוחה שגם הוא עצמו יודע, הליריקה והמוזיקה של השירים שלה היא בוא נגיד לא משהו... ולא שאני מתנשאת או משהו, לי עצמי יש שני דיסקים של נטליה אורירו, שלא זכו להיכנס למערכת שלי כבר משהו כמו ארבע שנים. זהו נראה לי... אגב, איפה איציק? מעניין לשמוע מה הוא אומר על זה...

Yuvalenko

New member
ואו.. פתחת חתיכת תיבת פנדורה!!

תראה.. תשמע..... תראה... בגדול.
אני חייב להגיד שהעלית מספר ענינים שלא קשורים ישירות זה לזה, אחד מהם זה ענין השטחיות. אתה טוען שהשטחיות הזו צה בכל מיני מקומות, וזה נכון. אבל העלית המון דברים שמצביעים על תכונות אחרות ונושאים אחרים. דבר ראשון, לגבי טראנסים/האוסים - זה כמובן מתקשר לאותה פוזה ידועה שיש לצעירים כשהם שמים פול ווליום בפז'ו-206-CC-גג-נפתח-פאנל-נשלף-אנטנה-בילט-אין-אגזוז-נשרף שלהם, או כשהם הולכים למועדונים עם מוזיקה כזו. וגם כאלה שהולכים למועדונים עם מוזיקה יותר רגועה. מצד אחד, זו אכן שטחיות מסוימת, שהרי חלק גדול מהם מחפשים למשוך תשומת לב מבחורה זו או אחרת, לעיתים אך ורק לצורך אותו סקס "מדהים" בשירותים של המועדון. אבל יש כאלה שזה לא "עושה להם את זה" לעשות סקס בשירותים. או סקס חפוז, או משו מיני חד פעמי עם מישהי שגם ככה הייתה עושה משו עם מישו באותו הערב, ובמקרה נפלה עליך. לא כולם שטחיים במועדונים. בכלל לא. אולי הם לא מתבלטים, שזה פועל יוצא מכך שהם לא שטחיים, אך הם קיימים, ועוד איך. אני אוהב טראנסים מסוימים, לא כולם. מסיבה מאוד פשוטה - זה ממריץ לי את הדם, זה נותן לי איזו אנרגיה מסוימת, נכון, המוזיקה פשוטה ורעשנית, אבל זה נותן לי הרגשה שמקפיצה את הלב קצת, וזה מאוד עוזר לי לפעמים, זתומרת שזה נטו אגואיזם. וזה מאוד לא שטחי. אני גם אוהב ומעריך מוזיקה בשלל גווניה וסוגיה, אני מנגן, מלחין, ושר (במקלחת) אז מן הסתם שזה לא מתחבר לכמה נאשים בראש שאני גם אוהב טראנסים. תשמע, אפשר לזיין ת'שכל המון על זה, אבל גם העלית נושאים שונים ות'אמת, אני אשמח אם תרחיב טיפה בנושאים האחרים, זה נשמע דווקא מעניין כל התיזות האלה שלך. וכן, אני מאשר לך לכתוב את זה בפורום, גם ככה אף אחד אחר לא כותב כאן כלום.

Testicles

New member
אני לא יודע בדיוק על מה להרחיב,

תהיה קצת יותר ספציפי... הכל מעורבב לי. ושמתי לב באמת שחלק פירשו את זה כאילו אני אכן שופט אנשים לפי מה שהם שומעים. זה לא מה שאני עושה, לאף אחד מהחברים שלי אין אותו טעם כמו שלי במוסיקה. כמו שמתי אמרה, בעצם ההודעה הבעתי את זה שאולי אני מכליל לפעמים, ושאני צריך להימנע מזה. הנטייה הטבעית שלי היא לשלול מוסיקה שקשורה לדברים אחרים כמו חיצוניות או חומרנות. וחלק גדול מהמוסיקה באם טי וי נראית לי ככה, ממוסחרת. אה, וגם בהרבה מהקליפים שם מקפידים להתלבש בצורה פרובוקטיבית. בקשר לטראנסים, זו הפוזה שאמרת, עם האוטו וגם עם המועדונים. שמתי לב שההתייחסות הייתה יותר למוסיקה, אבל אני מדבר על הכל - על הקלילות שמאפיינת היום צעירים, ועל זה שכשיוצאים למועדון או אפילו לבית-קפה, יש פוזה כזאת, תחרות מי יותר מגניב. לגבי החיצוניות, באמת, עברתי לקצה השני, שגם הוא שלילי, כמו שמתן אמרה. אם מישהו נראה טוב, ומתלבש בצורה מסויימת, אני ישר חושב שהוא מניאק.
אני מנסה להפסיק עם זה. לדוגמא, אם אני אראה בן עם גופיה שמבליטה את השרירים שלו, או בת עם לבוש חשוף, ישר תהיה לי דיעה קדומה עליהם. לא כי אני לא אוהב אותם, אלא כי אני חושב שהם יבוזו לי. זה קרה מס' פעמים, זה לא שאני לא מתבסס על כלום. אבל אני כל הזמן מנסה להפסיק לשפוט מראש ככה. אני יודע שזה לא בסדר. אז... אני יכול להרחיב עוד מלא, אבל אני לא יודע על מה, כל הנושאים מבולבלים אצלי, אז תגיד על את הנושאים המסויימים שהתכוונת אליהם.

Yuvalenko

New member
אה, התכוונתי אם אתה רוצה להרחיב...

פיסת נייר, אתה מתכופף.... שכחת?

kfm

New member
היי לוק, מעין..

אני גם אמרתי שאין הרבה מה לחלוק עליך כי אמרת בעצם את כל הדעות..שזה בערך (בדיוק) מה שמתי אמרה.. וגם אמרתי שאני יודעת שתה לא בנאדם שטחי..

greeneye

New member
מעיין, בקשר לקטע עם המוזיקה-

אני שומעת כמעט הכל. אני לא חושבת שזה הופך אותי למשהו. לא אוהבת רק סגנון אחד ונשארת מקובעת לו. מה לעשות, יש שירים שאני אוהבת בסגנון מסויים וכאלה שלא. למשל, אני שומעת- מארון5 גרסא פקצתית של "תותים-הטרנאס" בליינד גרדיין משינה מוניקה סקס ואפילו את השיר המוזר הזה של מומי לוי. (זוז מצד לצד או משו כזה). ועוד כמה. כן. אי אפשר לשפוט אותי לפי זה. ואם אתה לא אוהבת אנשים שנראים טוב- אתה בטח לא אוהב את רוית, מתן, לישקו ושלס וכולכולכולכולכולכולם פה. חוץ מיער, כי הוא ראסטה-מן קטן! (סתם נו...יער הוא סלב מקומי!)

Yuvalenko

New member
אפשר להגיב על זה?.... ../images/Emo26.gif

רוית, שימי לב מי הראשונה שגל רשמה שם.... שימי לב מי גל חושבת שנראית טוב!!! נה!! הבאתי לך בהפוכה!
(אני מפחד שתקחי את זה גם כעקיצה, אז שמתי סמיילי עם לשון. אם כן נעקצת, אז אני אשכתב את הקטע.
)

kfm

New member
הההההההההההיייייי!!!!../images/Emo110.gif../images/Emo46.gif

"אם בשבילך זה שכשאני מסתכלת על עצמי במראה באוטו אז האזעקה מתחילה לפעול..זה להיות מכוערת..אז בוא תדביק תווית ותקרא לי מכוערת! אם בשבילך זה שעלי המציאו תמשפט "אבל היא בחורה נורא נחמדה.." זה להיות מכוערת..אז בוא תגיד שאני מכוערת! אם בשבילך זה שזה שיושב לידי במטוס מקיא כבר בביקורת הדרכונים, זה להיות מכוערת, אז קאמ און! תקרא לי מכוערת! אם בשבילך זה שבחורים ברחוב שורקים לי זה להיות מכוערת אז בוא תדביק עכשיו תווית ותגיד שאני מכוערת!!" ..-"וואו וואו..אם שורקים לך ברחוב זה ממש לא אומר שאת מכוערת אחות שלי.."
"ומה אם אחרי זה הם צועקים: ארצה חומי! ארצה!!!!"

kfm

New member
אין לי יותר מדי מה להוסיף על זה,

כי בעצם אמרת פה את כל הדעות, אי אפשר לחלוק עליך יותר מדי.. אז אני רק אגיד שגמלי יצא לדבר איתך על זה כמה וכמה פעמים, וגם נראה לי שאפילו אמרתי לך את זה *לפחות פעם אחת* (3 נקודות למי שמוצא מאיפה זה), אבל שנראה לי שכשאתה אומר על קבוצה של אנשים שהם "מאלה שמעריצים את רוני ומתלבשים ככה או אחרת והולכים למועדונים כאלה או אחרים" וישר קובע שהם גם שטחיים ושבדרך כלל מה שמעניין אותם זה מראה חיצוני וכסף והם כלכך שופטים אנשים אחרים- אז אתה בעצם הופך להיות זה ששופט..אתה מחליט שלפי תכונות מסויימות שלהם, שלפי דעתך מייצגות אופי מסויים שאתה לא אוהב, הם משתייכים לקבוצה הזאת, של "השטחיים".. אז לדעתי להגיד על מישו שהוא שטחי בגלל שהוא "מתלבש ככה" (למשל) זה שטחי. ואני יודעת שאתה לא בנאדם שטחי..

בוא נראה אם הבנתי נכון...../images/Emo80.gif

"אני תמיד נוטר לאנשים כאלה, אבל למה? אני אגיד לך למה, בגלל שנסיון העבר לימד אותי שהם שופטים אחרים, בין השאר עפ"י כסף או מראה חיצוני, ושהם בני אדם שמזלזלים באחרים ופוגעים בהם, וכמובן שהם שטחיים." אז אתה שופט את האנשים האלה בשטחיות, רק על פי הטעם המוזיקלי שלהם, כי אתה חושב שהם שטחיים ושופטים אנשים אחרים?... הגיוני. חברים עם טעם מוזיקלי דומה לשלך זה מעולה, אבל יש אנשים טובים לא פחות שמתחברים לדברים אחרים, וזה לגיטימי באותה מידה. תשפוט אנשים לפי אישיות, לא לפי מה שהם מעדיפים לשמוע בזמנם הפנוי ויחסם לגוון הבלונד של בריטני [היי! יש לי חברות שזו שיחת היום אצלן, והם עדיין בין בנות האדם האהובות עליי! טוב, זה סתם עצוב...
]. טוב, היה נחמד לשוחח, ועכשיו אני אלך.

Yuvalenko

New member
איך פתאום כולם נגדך, מעיין! ../images/Emo13.gif

ת'כלס הן צודקות, אתה לא יכול לשפוט מישו לפי סגנון הלבוש שלו או המוזיקה שהוא שומע. זו אותה שטחיות שאתה לכאורה מנסה להראות כמה היא רעה. מצד שני, אני יודע שזה לא מה שהתכוונת להגיד בדיוק. כולם כאן יודעים שאתה לא בחור שטחי. אמנם פרופיל 21, אבל לא שטחי.

mati88

New member
אני לא חושבת שיש פה מישהו שהוא נגדו

הוא בעצמו אמר שהוא לא אמור לעשות את זה ושזה לא בסדר... ככה שלבוא ולהגיד לו שזה לא בסדר זה טיפשי. יענו, מה אתם מנסים להשיג בזה? ויובל, אם הבנת שזה לא מה שהוא ניסה להגיד אז למה התיחסת לזה כאילו זה כן? זה אפילו עוד יותר טיפשי. בכל אופן,אני רוצה לראות את האדם שלא שופ אנשים אחרים לפי מראה חיצוני, או צורת לבוש או משו כזה. הרי אם זהבן אדם שאתם לא מכירים, זאת הדרך היחידה לחוות עליו דיעה. היא יכולה להיות חיובית או שלילית והיא יכולה להשתנות, אבל אל תהפכו לי פתאום לצדיקים כולכם. זה הכי טיפשי.

למעלה