תשמעו, זו בושה מה שהולך כאן.

kfm

New member
מתושקה, אפחד לא ניסה פה להצתדק..

לא אני, לפחות.. הכי טוב היה אם אפחד לא היה שופט וכל העולם היה מושלם.. אבל כולם שופטים, השאלה היא באיזה מידה.. אפשר לנסות לשפוט כמה שפחות, זה הכל.

Yuvalenko

New member
מתי, שמתי לב שהעוקצנות שלך

וההעלבות שלך אלי לאחרונה רק מתגברות. אם זה כתוצאה ממשו שעשיתי, נא אמרי לי. אם לא, אז דחיל רבק, תפסיקי להגיד שכל מה שאני אומר ועושה זה טיפשי.

mati88

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif

האמת? אין לי מושג על מה אתה מדבר... מעולם לא אמרתי או חשבתי שכל מה שאתה עושה ואומר הוא טיפשי. הדבר הספציפי הזה שאמרת היה טיפשי... תמוה בעיני מה שכתבת בהודעה הנ"ל...

גם אני לא נגדו! ../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

אני יודעת שהוא אחלה בנאדם ושהוא לא ישפוט אף אחד בצורה כזאת. הוא גבר-גבר הוא! בחור משכמו ומעלה! אני מכירה אותו מאז שהוא היה עוד ציפלון קטן כזה וחמוד, שאף פעם לא שפט אנשים בגלל טעם מוזיקלי! אפילו אל הפקצה של הגן, זו שתמיד שיחקה ברופא וחולה ואספה מדבקות של פרפר נחמד במקום להאזין לקלאסיקות כמו: "עוגה עוגה עוגה במעגל נחוגה", הוא היה נחמד! בחור טוב ה...איךשלאקוראיםלו הזה... בחור מצוין!
[
]

פIלי

New member
אני לוקח את הקו הצפוני פה

חזית מתי - מעין יש את הכלל, ויש את היוצא מהכלל. הכלל הוא - בדרך כלל מי שיודע מי זה דיג'יי יהל, לא שווה התייחסות רצינית. יש הרבה יוצאים מן הכלל, יש יותר אנשים שמרכיבים את הכלל. כמו שמתי אמרה - "אמור לי איזה מוזיקה אתה שומע, ואומר לך מי אתה". למרות שהחברים שלי שומעים קשת מגוונת של מוזיקה, אני יכול לקטלג בקלות אנשים לפי סוגי מוזיקה, בלי שזה יפריע למצפון שלי. בן אדם ששומע טראנסים והולך למסיבות באומן (*אהמ* מתן *אהמ*), הוא מסוג מסויים עד שהוא יוכיח אחרת. אני לא מנסה להתנהג לפי זה, זה פשוט בא לי בטבעיות.. ואני טועה הרבה פעמים - אבל אני גם צודק הרבה פעמים - אני לא רואה טעם להצטדק בנושא הזה.

Yuvalenko

New member
אני יוצא מן הכלל!!! אני יוצא

מן הכלל!!!!
אהממ... *מסדר ת'עניבה* ברכות על התחקיררררר! צפון שולט!!!!

kfm

New member
לא שומעת טראנסים ולא אוהבת תאומן

ואם אתה צודק הרבה פעמים אבל גם טועה הרבה פעמים אז לא הרווחת בזה כלום, זה כמו לזרוק מטבע ולהגיד "זה או שהוא יצא על צד אחד או שהוא יצא על הצד השני".. ויכוליות שאנשים מסוג מסויים באמת ישמעו יותר טראנסים וילכו למסיבות מסויימות ויתלבשו בצורה מסויימת, ואתה אומר שאתה קובע שהם "מסוג מסויים עד שהם יוכיחו אחרת"..אז לפעמים אחרי שקובעים תרושם הראשוני על מישו, לומשנה אם מה שהוא מציג מבחוץ לא תואם תאישיות שלו, קשה להתנער (לא מצאתי מילה) מזה ולראות מי הוא באמת..וככה הדעה שלך עליו הופכת להיות הרושם הראשוני שלך עליו. שהוא "מסוג מסויים"..

Testicles

New member
אני מסכים ../images/Emo45.gif

ולגבי המטבע, לא נכון. תמיד אומרים שאם זורקים מטבע, רוב הסיכויים שהוא יפול על הצד המרוח.

פIלי

New member
בשום אופן לא

הוא תמיד ייפול בחריץ בין המיטה לקיר, ככה שלא תוכל להוציא אותו עד שתעבור דירה.

פIלי

New member
אבל יש כמעט כמוני, רק עם

זנב יותר יפה, מנת משכל קצת פחות.. איך נאמר? סבירה? ודחף מוזר להיתקל בדברים.. אה אה? מכירה ת'קטע הזה?

kfm

New member
וואט וואט?!

סלח לי אדוני המזונב, אבל זה שלחלקנו יש זנב קצת יותר ורוד וקצת יותר פרוותי, זאת לא סיבה להשמיץ אותם ולהגיד שאין להם שכל.כי יש להם מלא! ואם אתה לא מאמין-תשאל אותם, הם יגידו לך. ועוד תיקון קטן- בקשר לדחף להיתקל בדברים- אי הבנה. זאת לא אשמתם..זה שלדברים יש דחף להיתקל בהם..מה הם אשמים.. הבנת ברבי?

למעלה