אכן כן.
ע עדי 5 New member 6/6/04 #19 דפנה,הטבעות להיט כל הכבוד על היוזמה. אני אהבתי את האחרונה,היא ענתיקה כזו. תדעי שאפשר לעשות מזה כסף לא רע. תמחרי וגלי לנו כמה את רוצה על טבעת
דפנה,הטבעות להיט כל הכבוד על היוזמה. אני אהבתי את האחרונה,היא ענתיקה כזו. תדעי שאפשר לעשות מזה כסף לא רע. תמחרי וגלי לנו כמה את רוצה על טבעת
א אמא של אריאל ומוריה New member 6/6/04 #20 דפנה הטבעות מקסימות ואיזה כיף לך שנהנת. הטבעת הראשונה מקסימה והייתי בהחלט רוצה שתעשי לי כזאת. הולך??? אולי זו תהיה הזדמנות להיפגש.
דפנה הטבעות מקסימות ואיזה כיף לך שנהנת. הטבעת הראשונה מקסימה והייתי בהחלט רוצה שתעשי לי כזאת. הולך??? אולי זו תהיה הזדמנות להיפגש.
ד דפנה מי New member 6/6/04 #22 לאור הביקוש../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif אני מתמחרת את הטבעות ב 50ש"ח לאחת! כל המעוניינת תשלח לי מסר ותמורת סכום סמלי זה תקבל טבעת כמבוקשה
לאור הביקוש../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif אני מתמחרת את הטבעות ב 50ש"ח לאחת! כל המעוניינת תשלח לי מסר ותמורת סכום סמלי זה תקבל טבעת כמבוקשה
Z znavi New member 7/6/04 #29 דפנה, הטבעות פשוט משגעות! ממש מקסים, איזה כיף! אני מאוד אוהבת להתעסק עם חרוזים. אשמח לקבל פרטים על החוג - איפה, טלפון ומחיר תודה
דפנה, הטבעות פשוט משגעות! ממש מקסים, איזה כיף! אני מאוד אוהבת להתעסק עם חרוזים. אשמח לקבל פרטים על החוג - איפה, טלפון ומחיר תודה