תשמעו

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך

rolan

New member
תשמעו ../images/Emo124.gif

זה כבר ממש קשה.... ארל'ה רוצה שקט יונה לבנה בלונדה סביב לשעון מעוף וירית אור של קרן ועוד קרן אור עלמה 2 3 סוכר וכמובן המנהלים - חד ועין ועוד ועוד מצטרפים חדשים... ממש מבלבל אפשר אולי לעשות כאן איזה סדר אני ממש מבולבלת נראה לי שכדאי למצוא איזו דרך להציג את כולם כולל הקשרים הזוגיים חד ועין - יש איזו דרך כזו? כבר הצעתי פעם ולא עשינו עם זה כלום... אז לקראת פסח, כדאי לעשות סדר

*יערית

New member
לשם התחלה../images/Emo6.gif

היי יערית ולא ירית
{יערית מסוחררת מרוב שרשורים בפורום המתחיל לקבל אדרנלין}

rolan

New member
יעריתוששששש

טעות סופר - כך נקראת הטעות ולך.... מגיעה התנצלות קבלי בתוספת
ו

*יערית

New member
שום התנצלות לא מתקבלת....../images/Emo123.gif

אבל ה-
שלך המיס אותי
ואני אדם שלא נוטר בד"כ....
מה איכפת לי לתת גם כשלא מכירה... כולנו בני ישראל...חוצים את המדבר לחירות עכשיו לא?
ואל תאמינו למעוף שאומר שהחלאסטרה שלי משתחררת...... פשוט אני מעם הזה שאסור לעצ'בן אותם

rolan

New member
יעריתושששש

רק שתדעי - גם אני מהעם שלך אל תעצ'בני אותי............
סתאאאאאאאם שניה רגע אל תלכי בואי קרוב אלי ......... קחי לך
ועוד
ושיהיה לך יום מקסים

*יערית

New member
לאן יש לי ללכת?../images/Emo13.gif

הכי רחוק זה לניקיונות שבכל פעם באה ומציצה האם הכל מסתדר ומתנקה בלעדיי ואין נאדה....אז מצטערת חייבת לעזור לבית להבריק...
אהבתי את הירידה למטה לשם עלייה כמובן
תודה תודה וקדימה למימונה

rolan

New member
יש לי בשבילך אחלה...

רעיון תראי מה מומלץ לעשות P:

*יערית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל קשה לי לצחוק לאור הבלאגן שהיה לה בבית..

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifענק ,ענק ,ענק

איזה רעיון.....חבל"ז השאלה שאותי מעניינת רגע לפני שאני מאמצת את הרעיון...מי סידר וניקה בסוף?

rolan

New member
לי זה ברור

היא
בטח צרח עליה קמה בריצה מהמיטה ועשתה את כל מה שלא עשתה כל היום כי מה?... עכשיו הוא חזר מהעבודה מת מעייפות, מרעב וזאת... שוכבת לה במיטה ולא עושה כלום אההה ככה נראה לכם בסדר?..... סתאאאאאאאם בטח שלמד את לקח ועזר לה צ'יקצ'ק לסדר להכין ארוחת ערב ויחד יצאו לסרט בערב אההה?....

רולן

אז מה את אומרת,לנסות גם? שווה לקחת צאנס? לדעתי התור ישוב מעבודתו ויגיד: סוף סוף מרגישים כמו בבית של שלומית(אימו)....הוא נורא יאהב את המצב ,והלכה העזרה והלך לי הגב. והסוף שאני אהיה הבדיחה.

rolan

New member
צריך לדעת

עם מי לקחת צ'אנסים יקירתי... עם דבר כזה לא הייתי לוקחת סיכון
אבל אם תהיה בעיה תקראי לי אבוא לעזור לך...

סול11

New member
בנות לא ל../images/Emo132.gif

למה התנצחויות הרי רבות הדעות על מי לסדר את מי לקרוא לסדר אנו כולנו שווים נשים וגברים עלינו מוטלות מטלות האחד מסדר השני מנקה האחד מכבס השני תולה וכיוצא בזה קיימת זוגית ובה שיוויון ולא הכל הולך לאבדון לא הרבה ואוסיף כי אולי יחריף [השנוי במחלוקת] ננקה נסדר יחדיו והכל יסתדר. רק
פתוח והבנה ישמרו המאחד.

rolan

New member
סול ../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

סול... שם אהוב עלי במיוחד יש לו פירושים ומשמעויות בשלוש שפות שאני מכירה... סול = שמש
בספרדית סול = נשמה באנגלית סול = תו
במוסיקה אני אוהבת את הגישה שלך את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק.... תמשיך ככה להוסיף ולקשט לנו את הפורום באופטימיות הנפלאה שלך
|שמש

oehhe

New member
סול

ותאמינו לי המילה סול יקרה מאוד לרולן הרבה יותר ממה שציינה כאן בהודעתה. אני יודע ואם לא נא נא נא oehhe

עלמה 3

New member
ובפולנית ../images/Emo35.gif

איך ת'יודע שאני קורדית ? מה רואים עלייייייייי עלמה

למעלה