תשמעו

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך

עלמה 3

New member
טוב..... הבנתי........

מה אתה באמת קולטת שאני קורדית...... איך איך עושים ניקוד ? יאללה תן שיעור , תודה.

אוי סליחה. האוטומטי בתשלום (מפעם 2)

ביום. הם מאפשרים ניקוד של טקסט פעם אחת ביום בחינם. רוצים יותר? תשלמו. אז אני בפרנציפ אפילו לא נכנס לדף שמפרט כמה עולה שם. חצופים. וסליחה ששלחתי ואתכם לכזה מין מקום.

סול11

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif

תודה לכם רולן ואוהי. גמ לי יקר השם סול. הוא לא סתם כינוי שבחרתי לעצמי. בהיותי רך בשנים ובפי רק מספר מילים תשובתי לכל שואל קוראים לי סולה לעיתים נשמע כסול לא זה הוא שמי ומאז זורם השם חברים וחברות יקרים. נאלץ אני להפסיק להופיע לתקופה קצרה,עקב לחץ זמני הנובע משינוי מקום מגורינו שיחול במהלך החודש.בסיום תקופת המעבר אחזור.ובנתיים הופיע לפרקים. ועד לאותו זמן אומר לכולם להשתמע. שיהיו לכולנו ימים יפים ימים של אושר ועניין היו אופטימיים ככל הניתן
חג שמח ולהשתמע

סול11

New member
מבולבל

יצא לי מבולבל הלחץ!!!!!!!!! תתאמצו ותבינו להשתמע בקרוב

סול היקר../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

בהצלחה חזור במהרה ,אתה כבר חסר . מקווה שהמעבר יהיה קל ומוצלח. להתראות

עלמה 3

New member
סול , את תחסר לנו עם -

ה-
וה-
, בהצלחה, מעבר קל, וחג שמח
!!!! עלמה

סול ../images/Emo12.gif

לא רק השם אהוב אבל המהות? נו עזבו לא חשוב
איש יקר הכי בעולם שאני מכירה מזה זמן רב (לא אני לא זוגתו)

ניצת יקרה

אני בטוחה שגם את מדהימה, באת לבקר כדי לברך את האיש היקר שהספקנו רק במעט להנות מכתיבתו ותובנותיו. חג שמח לך ומחמם את הלב הפירגון שלך. אגב ,הבית פתוח 24 שעות גם בשבילך.

rolan

New member
עין../images/Emo35.gif ../images/Emo124.gif

לאן נעלמת לנו עין?.... חסרה כאן אני מקווה שאת בריאה והכל בסדר איתך
אנא השמיעי קול
ובואי לראות איך פרץ כאן אביב הפורום פורח

ח ד

New member
מצטרף. עייייייייין!

אני קורא אותך לסדר. לא, לא סדר פסח. הסדר השני. תגיעי לפה בבקשה מהר. את חסרה. אני עכשיו על הרכבת. עוד עשר דקות אני פוגש אותה ומבטיח שזה הדבר הראשון שאגיד לה.

maof

New member
רולן אימרי לי למה??????

סדר לעשות מה רע בבלאגן
???????? את יודעת שכל פעם שעושים לי סדר אני לא מוצא את הידים והרגלים שום דבר לא חוזר למקומו הטבעי..... חלק האנשים שאני מכיר יגידו זה קשור לראיה מרחבית של גברים...... ואני אומר שזה קשור לאנשים שלא זוכרים היכן הדברים היו מונחים קודם
תני לי את הבלאגן.......תשאירי לי את הבלאגן כל חיי אני בבלאגן.....אני פורח ששום דבר לא נימצא במקום .....זה מענין להתחיל לחפש
מעוף

rolan

New member
קודמכל../images/Emo70.gif

אני חיה עם פולני טוב הכל מסודר שמור מוקפד
(עכשיו אוהי יהרוג אותי בגללך....) חוצמזה זה סדר כדי להכיר כל הזמן התבלבלתי בין החברים לא זכרתי מי הוא מי וזה כל פעם חזר על עצמו רציתי להכיר קצת יותר את כולם ושתשמר ההיסטוריה הזו במקום קבוע כדי שאפשר יהיה להציץ בה ולהיזכר אתה יודע, הסניליות מתחילה לתת אותותיה...

סול11

New member
לא לכולם

רולן יקירתי. התפקדות תלויה ברצון. לא לכולם זה מתאים [ראי התפקדותיבשירשורושל חד]. אנשים הם שונים לא תמיד מבינים לכל אחת/ד שיקולים שונים ומשונים חלקנו פתוחים חלקנו סגורים מי מאיתנו חשאי ומי מופיע בפומבי בעולם וירטואלי לא נדע, אם ננחש תישאר החידה. נניח לזולת להיות במקומו לא נקבע ציביון מסוים ונהייה פותוחים לעולם נזרום כל אחד בדרכו והפורום לבד יגבש צביונו יש שונות ויש מחלוקת יש משותף ומאחד כך יולד האדם. אני ו
פתוחים לכל אדם באשר הוא בן אדם.

למעלה