תשמעו..

קצת לירגעעעעע../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

חתיכת פורום עצבני היה פה בזמן האחרון הרבה עזבו
אבל תודו שמלא חדשים מגיעים אני מדברת עם כל מי שעזב במסרים אז לא אפכת לי
ברור אבל שאני יעידף שכן יכתוובבבבבבב
עכשיו כדי שהפורום יראה שמח אני רוצה לראות שירשור חיבוקים
וחיוכים
סורי שלו יוצא לי לכתוב אבל יוצא לי לקורא מלא ותידעו ששבוע הבא יש לי טיול שנתי ואני גם לא יהיה אבל אחרי הטיול השנתי היהי לי בהחלט פחות בלאגן ואני יהיה
יווווווווווו נועה.

netta12

New member
יופי נועה אני איתך../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif

לכולםםםםםםםםם שנהיה קצת שמחים

Super Keshet

New member
הודעה חשובה לכולם ! ../images/Emo108.gif ../images/Emo46.gif

אני נשארת
אני חושבת שכל הזמן צריכים לחשוב חיובי
ולראות את הצד המלא של הכוס
, אז כמו שלפני איזה שבוע היה גל של אנשים שהצטרפו לפורום, עכשיו יש עזיבה
. אז אני חושבת שעדי ממש צודקת, ואנחנו לא צריכים להתחנן לאנשים שישארו !
ממש לא. מי שלא בא לו לא צריך! אנחנו החזקנו כל כך הרבה מעמד כפורום יציב והכל אז למה לפרק את הבסטה
מוווווואה!

A d i d a

New member
תשמעו..

אתם מתלוננים שהפורופ מתפרק בלה בלה בלה, חמודים שלי, אתם מפרקים אותו! כל השירשורים על מי עוזב ומי לא. ומה שהכי הצחיק אותי זה שאתם אומרים "אני עוזבת, הפורום מתפרק!". לכל מי שכתב את זה- בזה שאתם עוזבים אתם מפרקים את הפורום, כאילו, מה הקטע? אתם עוזבים כי אחרים עוזבים? מה אתם..? כבשים? ועם הרבה עוזבים, אז ההיפך- תשארו ותלחמו שהפורום ימשיך ושיהיו בו אנשים! לשלי ונטע- אתן לוקחות את הגיל שלכן כל כך ללב. אף אחד לא שם על זה שאתן קטנות אתן פשוט ישר מאשמימות את זה על אנשים! אם אתם לא מעריצים את התאומות, למה בכלל באתם לפורום הזה?? מוזר שהכי ותיקים, הם אלה שנשארים... אחר כך תתפלאו שיהיו הבדלים בין ותיקים לחדשים... אבל אני לא אמרתי שומדבר. אם אתם עוזבים- אז צ´או, אדיוס, הפורום הזה הוא למעריצי התאומות אולסן ולא יותר. לכו לפורום שפוגשים אנשים אם אתם נשארים פה בגלל האנשים!

ענבר 2002

New member
יש לי רעיון מעולה!!!!!!../images/Emo110.gif

בגלל שכולם אומרים שכול החברים שלהם עזבו אז בואו נעשה רשימה!!!! רשימה של כול החברים הוותקים בפורום!!!! אבל רק הוותיקים!! כי חדשים הם חדשים ואנחנו לא מכירים אותם!!

SupeR BayB

New member
עדי... להיכנס ודחוף ../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

זה די לא יפה מה שאת אומרת... כאילו אם מישהו עוזב אז פסדר... אבל כאילו אפשר להגיד לו יפה לא צ´או אדיוס שיהיה לך בכיף... זה עוד יותר מעודד אותו לעזוב כי זה יחס ממש דוחה לקבל... במיוחד ממישהו שאתה מכיר הרבה זמן
וחוצמזה גם אם אתה הערצת את התאומות ועכשיו כבר לא אבל אתה ממש אוהב את האנשים פה... למה לך לא להישאר
זה לא שהוא יתחיל לקלל או משהו את התאומות..... כאילו הוא רוצה להישאר עם אנשים שהוא אוהב... מותר לו... ואת לא יכולה להגיד לאפח´ד ללכת לפורום אנשים בשביל לדבר עם אנשים שהוא אוהב
זה זכותו המלאה

A d i d a

New member
אור

את צודקת- זה באמת יחס די דוחה לומר למישהו "צ´או, אדיוס" אבל כמוש אורמים "יחס גורר יחס". כשאנשים פורשים בגלל שהם אומרים שאין להם יותר מה לעשות בפורום, שהפורום מגעיל אליהם, אני לוקחת את זה אישית אליי וכשמאשימים אותי (נטע ושלי) בדברים שלא עשיתי אני עוד יותר מתעצבנת. ובצדק. "ואת לא יכולה להגיד לאפח´ד ללכת לפורום אנשים בשביל לדבר עם אנשים שהוא אוהב זה זכותו המלאה " אני לא הכרחתי אף אחד ללכת- אני לא הצמדתי לאף אחד אקדח לרקה אז ואמרתי לו ללכת. אבל תחשבי, אם מישהו נשאר בפורום בשביל האנשים זה די לנצל את הפורום- אם הוא אוהב את האנשים שייקח את האייסי שלהם וזהו, זה לא פוגע בך שמנצלים את הפורום הזה לתקשורת בין אנשים? אותי כן.

SupeR BayB

New member
אוקי...תכנסי...הבנתי אותך...../images/Emo26.gif

אין בעיה...... אבל כאילו לדעתי אפשר שאנשים ישארו בפורום כי הם אוהבים אנשים אחרים... אבל זה דעתי.. יכול להיות שיש לך דעה שונה... לא משנה ... אני מקווה שאת לךא כועסת אלי... |חביוק| סורי אם עיצבנתי אותך... |נשיחקה|

Super Keshet

New member
די כבר../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo108.gif ../images/Emo46.gif

נמאס
תפסיקו כבר לריב
מי שלא רוצה להיות פה שילך
בה ביי
, עדידה אני מסכימה איתך לאללה
ויש כאן כמה כבשים....(נשמע מוזר
) אבל מספיק לריב
נמאס
אנחנו טוחנים דברים יותר מידי, בואו נעבור הלאה
. מי שעזב עשה טעות ומי שנשאר נשאר
אבל בואו לא נעליב אנשים אחרים בגלל ההחלטות שלהם כי זה ממש מגעיל
תנשמו עמוק
יותר עמוק
ו ת י ר ג ע ו
כולה פורום
כולה כמה כבשים
לא ביג דיל....

A d i d a

New member
ענבר

למה לעשות רשימה של כל הותיקים? כדי שהחדשים ירגישו יותר בודדים? לא, צריך לקבל אותם בברכה, לכל החדשים- אל תדאגו אם אתם לא ישר מתקבלים... לוקח זמן- שבוע שבועיים משהו כזה.

../images/Emo46.gifאנחנו ל-א כבשים../images/Emo46.gif

א. כתבתי למעלה למה כתבתי את זה. ב. אפשר להבין אותנו, לא? לפחות אני, רואה שכל החברים הטובים-טובים שלי כאן עוזבים. עכשיו אני יודעת שבאתי לכאן בגלל התאומות אולסן, אבל אחר-כך זה הפך ליותר מזה, זה הפך לממש מין בית באינטרנט. שכאן כולם נחמדים אליי, מעניין כאן, כיף לי כאן, והכי חשוב-כל זה מעורב בנושא שאני מתעניינת בו-התאומות. אז אני יודעת שזה פורום של התאומות אולסן, ושזה שהרבה עזבו זה לא אומר שהפורום מתפרק, כי באים עוד ילדים, אבל...הרגשתי לונלי:( כי אני והילדים החדשים עדיין לא ממש הכרנו. עכשיו שיניתי את דעתי בקשר לזה, למרות שאני עדיין עצובה קצת בגלל העזיבות, ועדיין חושבת שהפורום איבד הרבה מהקסם שלו אבל... זאת לא סיבה לעזוב. וגם לך אין סיבה לקרוא לנו "כבשים", אם אנחנו מרגישים ככה, אנחנו מרגישים ככה. ותאמיני לי שכששקלתי לעזוב, זה לא היה בגלל שהרבה עוזבים, ז´תומרת לא בגלל שאני רוצה צומי.

אל תתיחסו למשפט הראשון../images/Emo122.gif+

ג. אין סיבה לפתוח על זה 3 הודעות חדשות. מספיקה הודעה אחת בשביל להראות שאתם מעוצבנים.

A d i d a

New member
שרון

את ממש סותרת את עצמך, אני מצטטת: "שבאתי לכאן בגלל התאומות אולסן, אבל אחר-כך זה הפך ליותר מזה, זה הפך לממש מין בית באינטרנט. שכאן כולם נחמדים אליי, מעניין כאן, כיף לי כאן, והכי חשוב-כל זה מעורב בנושא שאני מתעניינת בו-התאומות" אז למה את עוזבת? בגלל שכל החברים הטובים שלך הלכו? מי בדיוק הלך..? בערך 4 אנשים ובגלל זה את עוזבת? כאילו, את מפספסת את כל המטרה של הפורום- מעריצים מתקשרים עם מעריצים אחרים של התאומות. אז ילדים עוזבים וילדים חוזרים, זה אומר שאת צריכה לעזוב..? מצטערת, אבל אני עדיין חושבת שאתם כבשים והנימוקים שלך ממש לא הוכיחו לי אחרת.

למעלה