תשמעו..

../images/Emo123.gif

4 אנשים עזבו: קארין-חברה מאוד מאוד מאוד טובה שלי גם במסרים וכ´ו... עומר-כנ"ל אור-גם חברה טובה שלי... אסף-גם. וכן, ארבע אנשים עזבו והם היו חברים מאוד-מאוד טובים שלי. ורציתי לעזוב גם בגלל שראיתי שהמון ילדים רבים וזה... ועכשיו בכלל בא לי לעזוב. למה? כי את ממש מגעילה. "כבשים" תקראי למישהו אחר. לא לי. אני לא אעזוב רק בגלל. זה לא שווה את זה.

בגלל=בגללך* ו-

אור אני רואה שאת פה... אז מקווה ששינית את דעתך

A d i d a

New member
שרון

שרון, תביני את עצמך לרגע, את אומרת שאתר וצה לעזוב כי אני מגעילה כי קראתי לך כבש? כולה אמרתי, אתם כבשים (משמע, כבשים- הולכים אחרי העדר) כי קארין עזבה, ואז זה עזב ואז זו עזבה ואז כולם אמרו "לא יודע, אולי, לא, כן". את הבולשיט הזה תעשו עם עצמכם! זה ממש פגוע שאתם אומרים שילדים בפורום מגעילים- כשרק המיעוט הוא כך. או שאתם מאשימים ילדים אחרים בדברים שהם לא עשו. ומי בדיוק אמר שאת כבש? את ראית אותי כותבת שרון היא כבש- הולכת אחרי העדר. ראית אותי אומרת את זה? לא. אז תפסיקי להתפלסף על זה כל-כך. עבר! זהו!

וואטאבר. אבל...

נכון. את לא אמרת שרון היא כבש. את אמרת שכל מי שרצה לעזוב הוא כבש. אז הנחתי שאני נכללת בזה. וגם על התגובה שכתבתי לך הגבת: "תעשו מה שאתם רוצים (או משהו כזה), אני עדיין חושבת שאתם כבשים". ומזה נעלבתי. חוץ מזה-מי את שתשפטי אותי?, אותנו. ואם הייתה לי סיבה מעבר לזה שרציתי לעזוב, ולא רציתי להגיד בפורום, אז? טוב, שיהיה, לא נריב על דבר סתם שכזה. אני אגמור את השרשור הזה, ואת תפסיקו לקרוא לנו כבשים, בסדר

A d i d a

New member
שרון

אני כתבתי לך שאת עדיין לא הוכחת לי ההפך מזה שאתם כבשים- כלומר, הטיעונים שלך אליי שהיו אמורים להוכיח שאת לא כבש לא גרמו לי להשתכנע. אבל שימי לב של מי שאמר שהוא רוצה לעזוב זה מסיבות כאלה: "האנשים מגעילים, החברים עזבו, אני לא אוהב את התאומות" או משהו דומה. אבל שרון, מי שופט אותך? את לוקחת את זה כל כך אישי! אני בעד לסגור את השרשור ואני לא אקרא לכם כבשים עד למקרה הבא שאתם תהיו כך.

דנה אדר

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo43.gif../images/Emo43.gifAdida תגובה

לפי דעתי לא צריך להתבכיין על דברים כאלה!!! (פורום מתפרק) אולי כדי שנעשה בפורום יותר חידות או משחקים... שלא היה משעמם!!! בוא נפתח בזה שיש לי אתר מאוד חמוד (לפי דעתי בלבד) שנפתח לאט אבל כייף להיות בוא!!! כנסי ותגידי לי מה את חושבת!!! (גם אחרים מוזמנים)

למעלה