תתביישו !!!!

תתביישו !!!!

אוהדים יקרים , תתביישו . אלי גוטמן לא טוב לקבוצה ? סבבה אלי זינו שכונה ? סבבה האיצטדיון נראה קטסטרופה ? ידוע (הרי אני יושב שם כבר 6 שנים ברציפות) מרד אוהדים ? במי אנחנו מורדים ? בקבוצה שלנו ? פעם שמעתם על דבר כזה ? גועל נפש ... במילה אחת מאוד פשוטה , ביזיון, איך אתם יכולים למרוד באהבה שלכם ? בגלל שלא כל כך טוב ? בגלל שלא מתאימה לכם ההנהלה ? מה תגידו לי מה ? מה אתם משיגים במרד הזה ? את פיטוריו של גוטמן ? תקלטו ...אף אחד לא רוצה לקנות את הפועל ב"ש בגלל זה צריך לעזור לאלי זינו , הבחור יושב מסכן וחושב איך להציל את הקבוצה מקריסה ואתם עוסקים במרד ? למי זה טוב ... ? לנו בטח שלא ! אני פשוט מתבייש שככה נראה הקהל של הפועל ב"ש (הקבוצה החמישית בגודלה בכמות קהל) . מה שלא נראה אפשר לבוא לשבת ולדבר ... אבל להיראות כמו מכבי פ"ת ? אין לנו זכות קיום כקבוצה ! ביום שבת הקרוב , זה משחק בית ראשון אני מקווה שלא תתנהגו כשוטים ותחשבו שהממושקף חולה האינטרנט הוא המנהיג שלכם (דודו עזריה) , הרי לא הייתי נותן לו להנהיג עדר של כבשים . פשוט לא הבנתם משהו כמו שלא מורדים במולדת , לא מורדים בקבוצה ! ב"ש היא האהבה שלי ואני לא שואל אף אחד אם לעשות מנוי או לא , אולי עכשיו כשתילכו לראות את המשחק על מסך גדול תבינו , שזה צובט בלב . אנחנו עוד צריכים הרבה ללמוד ורק אח"כ ללמד את אלי זינו שנותן כסף לפחות לא כמו כל השאר שרק מדברים . אלי זינו היקר אם יצא לך לקרוא בפורום הזה ... תידע שייש קבוצה הרבה יותר גדולה של אוהדים שפשוט מודים לך על התרומה שלך בב"ש , תודה שהצלת אותנו מלהב . אלי גוטמן היקר , תתפנה , למה לך כאב ראש ? אתה הורס קבוצות , גורם להם להיעלם תעשה טובה ותן לנו להביא מאמן נורמלי . דודו עזרייה , תפסיק עם השטויות שלך , ב"ש זקוקה לקהל גדול ולא לבושות . מועדון האוהדים תתביישו !!! שלכם אביר

מוצארט

New member
מסכים ולא מסכים

מסכים עם זה שלא מורדים בקבוצה, אבל כאן זה לא מרד בקבוצה, אלא מחאה כנגד איך שהקבוצה מתנהלת. הרי כדורגל זה לא רק אהבה לקבוצה, אלא גם רצון לראות כדורגל יפה עם שחקני בית, באיצטדיון שנראה סביר. כיום, הנהלת הקבוצה לא עומדת בשום קריטריון מהנ"ל. אנחנו האוהדים, תפקידנו לא למלא את חשבון הבנק של זינו, של המאמן, או של אף-אחד מהשחקנים, תפקידנו הוא לעודד את הקבוצה ולתמוך בה. אך (ותסלחו לי על הביטוי) כשזורקים על האוהדים זין, ומסתכלים עליהם כמקור הכנסה ותו לא, אז פשוט נמאס. שנה שלמה סבלנו את שגיונותיהם של "אלי את אלי". שנה שלמה סבלנו בחוסר כדורגל. שנה שלמה סבלנו מיחס משפיל אלינו כאוהדים וכבני-אדם. אז הגיע הזמן להגיד: די! נמאס!!! ויש המון כבוד לדודו. הצעדים שמועדון האוהדים נקט העונה, זה היה פשוט צעד מתבקש לאור הזילזול באוהדים.

D a n n y b o y

New member
יש נקודה אחת שאני לא מבין בזה.

איך הקבוצה יכולה לשחק בלי שמועדדים אותה?

RED OR DEAD BS

New member
בקשר ליחס יש משו אבל..

אומנם אתה מצפה ליחס, אבל לא אתה מחזיק את הקבוצה, ז'ינו מחזיק אותה בשביל שאתה תרגיש גאווה, אתם חיים בסרט אם חשבתם שמישהו רוצה לקנות אותה, תגידו תודה לז'ינו שמחזיק אותה בלי תקציב כמעט, נכון שימכור שחקן, זה על מנת שתראה את הקבוצה שלך גם עונה הבאה בליגת העל, אני לא הולך לזיגי, אני הולך לוסרמיל, ואני גאה בזה, וכשתראו את הקבוצה שלכם של העיר שבה אתם גרים, בטוח שזה יעשה משו, רק שתידע לא לוני, שחר ותאומים לא יורקים לעבר האוהדים שלהם, ובכל זאת הם מאמינים בדרך שלהם, אז בהצלחה הפועל, אדום לנצח

AnakondA1

New member
המרד הזה נעשה מתוך אהבה

לקבוצה,והאנשים שעושים אותו אוהבים את הקבוצה לא פחות ממני או ממך.. אין לקבוע מי אוהד יותר את הקבוצה ומי פחות,כל אחד אוהד את הקבוצה בדרך שהוא רואה לנכון. מי שעושה את המרד החליט שנמאס לו נמאס לראות שמזלזלים בנו האוהדים אפילו כבני אדם!! אולי עכשיו סוף סוף יבינו את כוחם של האוהדים אי אפשר שלא לראות שכבר יצא החשק..כבר אין את אותם הרגשות,ציפיות,מתח לקראת שבת...הכל נהרס...אבא שלי שמגיל 4 היה הולך לכל משחק בית של הקבוצה כבר לא מגיע..פשוט כי אין חשק. כל השכונה שהולכת כבר מוציאה כל פיסת חשק לכדורגל שאנחנו כל כך אוהבים. בשבת נראה כמה אוהדים מודים לזינו על התרומה וישלשלו לכיסו עוד סכום נכבד של כסף,שמי יודע לאן הוא הולך.. אין מי שיקנה??אני מבטיח לך שאם זינו מציע ומודיע שהקבוצה למכירה יקפצו לא אחד ולא שני קונים.. הפועל ב"ש היא הקבוצה עם הכי הרבה פוטנציאל להשקעה בליגה! "אלי ז'ינו מבין שהוא במצוקה ומפיל את כל התיק על אלי גוטמן, מה רע בזה? ככה הוא יוצא גדול, כאילו שהוא עוזר לאוהדים, אבל הם מבינים את העניין, הם לא טפשים. אוהדי הפועל ב"ש הרבה יותר חכמים ממה שאלי ז'ינו חושב". ספורטליין

מוצארט

New member
ממש ממש אהבתי

את הפיסקה האחרונה בהודעה שלך, והנה היא שוב: "אלי ז'ינו מבין שהוא במצוקה ומפיל את כל התיק על אלי גוטמן, מה רע בזה? ככה הוא יוצא גדול, כאילו שהוא עוזר לאוהדים, אבל הם מבינים את העניין, הם לא טפשים. אוהדי הפועל ב"ש הרבה יותר חכמים ממה שאלי ז'ינו חושב". ספורטליין ע-נ-ק-!

RED OR DEAD BS

New member
אם ז'ינו הולך היום

מה לדעתך עושה הפועל ב"ש, אתה חושב שישר יקפצו על המציאה, אני מציע ללכת למגרש, חצי מהמטרות הושגו, אתה לא יכול לצפות מז'ינו לעזוב בחלק הזה של העונה, השלמנו חצי מהמטרות תשלים את החצי השני בסוף העונה, עד שיבוא איש עסקים באר שבעי שאהד את הפועל בילדותו ואכפת לו ממנה, רק אז תגידו לז'ינו להתפטר, קבוצה לא בונים ביום ולא בשבוע, אז דיי לנסות להוציא מים מהסלע

AnakondA1

New member
קודם כל הוא צריך להציע את הקבוצה

למכירה,לקבוע סכום כסף הגיוני וכנה ,ולא כאילו הוא מוכר מינמום את מנצ'סטר יונייטד. אחר-כך ההצעות יגיעו תאמין לי.. הבעיה שאלי זינו לא רוצה למכור,הוא רוצה שותפים ביחד איתו כדי שיספקו את הכסף, הוא לא נותן לאף אחד להתקרב.

מוצארט

New member
ועם זה אני מסכים

אבל קשה מאוד לבוא בטענות. הפועל ב"ש זה ה"בייבי" שלו. ולא מוכרים כזה נכס כ"כ מהר וכ"כ בזול. במיוחד שאתה יודע שיש לקבוצה פונטציאל עצום לקהל.

RED OR DEAD BS

New member
אתה יודע מה..

אתה צודק ב 100% אבל הוא לא יחכה עד למימוש הפונטציאל, הוכחנו מה כוחנו בגמר, רובנו הם אוהדי הצלחות, ולמגרש יבואו 10 אלף למשחקים מול מכבי חיפה, ות"א בלי קשר למי מאמן ומי משחק, הבעיה שלו זה המשחקים הקטנים, שלצערי בכמות האוהדים שלנו אנחנו דומים למכבי פ"ת, כך זה היה וכך זה ישאר, רק אם משו ישתנה בתפיסה של אוהדי ההצלחות

RED OR DEAD BS

New member
ועדיין, הוא נכנס לעסק כדי..

להרוויח וכך עושה כל מי שנכנס לעסק, לא נכנסים בשביל להפסיד, והוא השקיע המון בקבוצה, אין אחד שיחלוק על זה, אז עם מישהו יבוא לו, בסוף העונה עם הצעה של 15 מיליון, שבזה כלולים החובות של המועדון, ושז'ינו ירוויח כמב גרושים, אז נגיד לז'ינו שיעוף, בנתיים אם אין הצעה אין על מה לדבר, ואל תזכירו את הדר גולדמן, הוא רק חיפש פירסום.

AnakondA1

New member
ומה היה כשהיינו בליגה לאומית?

כל משחק היו לפחות את ה6 אלף בלי קשר למי היריבה.. קרית גת,בית שאן,נצרת כל משחק כזה גם נחשב כמשחקים קטנים. אז ככה זה לא היה..משהו גרם למצב להשתנות(כמובן שגם למצב הכלכלי בדרום יש חלק בכך). אז זינו יכול לעשות את אשתו כ"בייבי" שלו אם הוא רוצה, ולא להתנהג בשכונתיות עם קבוצה שבשביל עשרות אלפי אנשים ברחבי הארץ היא יותר מ"נכס".

blueman1

New member
לא מסכים איתך בכלל

עשית מאלי זינו בן אדם מושלם שכל מה שהוא חושב זה לטובת הקבוצה ושאנחנו האוהדים המגעילים מחזירים לו רעה תחת טובה. לאוהדים לא מגיע יחס כזה והאוהדים כן יכולים וכן צריכים לשנות, כי אלי זינו כמו כל יושב ראש שיהיה לקבוצה או כל מאמן יבוא וילך אבל האוהדים הם אלו שהיו לפני זינו וגוטמן והם אלו שישארו אחרי זינו וגוטמן בתקופות הכי רעות כמו שהיינו בלאומית ובתקופות היותר טובות של גמר הגביע שהיינו וכשהיינו באירופה. ואני ממש לא מסכים עם אחד מכם שאמר שיש המון אוהדי הצלחות, ושלמשחקים הקטנים באים ממש מעט אוהדים כי זה ממש לא נכון, שחכת את המשחקים של לפני כמה שנים שקבוע היה באיצטדיון מינימום 6 אלף אנשים לא משנה באיזה משחק פשוט איך שהקבוצה משחקת כיום היא מוציאה לאנשים את החשק לבוא למשחקי בית ובכלל למשחקי חוץ כשאתה עולה עם הרכב הגנתי מאוד נגד קבוצה במקום האחרון כשאתה משחק אצלך בבית ואתה בקושי מחלץ תיקו אז אין בשביל מה לבוא למשחק, לאוהדים של באר שבע נמאס לראות את הקבוצה שלהם משחקת בפחד נגד קבוצות לא קבוצות, פעם וסרמיל היה איצטדיון שהכי קשה בעולם לנצח בו או להוציא ממנו נקודה בכלל והיום כל קבוצה לא קבוצה בא ואנחנו בקושי מחלצים נקודה מהם אני יודע שאולי במרד הזה אנחנו פוגעים בקבוצה וזה כואב וגם לי כואב לראות את המשחק בטלויזיה ולא לבוא לוסרמיל אבל אני יודע שאני עושה משהו לשינוי שאולי יחזיר לנו את הפועל ב"ש שאנחנו אוהבים, הפועל ב"ש שהאוהדים חשובים לה הפועל ב"ש שהשחקני בית חשובים לה ושהיא לא מגדלת שחקני בית ואחרי שהם משתחררים וצריך לשלם להם כסף אז מוכרים אותם הפועל ב"ש שלא מתנהלת כמו שכונה שהיושב ראש חותם עם שחקנים ואחרי שבוע המאמן לא רוצה אותו וצריך להפר איתו את החוזה ולשלם לו כסף ואיך אנחנו ניראים בעיני הקבוצות??? איך אנחנו מצטיירים ??? כקבוצה שכונתית עם הנהלה שכונתית. אני ישמח לקבל תגובות.

RED OR DEAD BS

New member
שכונה זה נכון אבל..

אם אתה רוצה לקנות את הקבוצה, אז תקנה, כל אחד פועל לפי השקפתו, ואתה לא יכול לבוא לטענות עם תקציב אחד הנמוכים בליגה, נכון שפעם וסרמיל היה מבצר, זה רק המאמן, אני אף פעם לא אמרתי שז'ינו מושלם, אבל הוא לא האשם המרכזי, ואוהדי הצלחות, זה בדיוק מה שאתה אמרת, בזמנים קשים אף אחד לא בא ובגמר גביע עשרות אלפים התעוררו, זה רק בתפיסת האוהדים, ההנהלה שכונתית, אבל צריך מאמן שיסתדר עם האוהדים, שישחק התקפי ויעיל, ואז גם נפרח כלכלית וגם נעלה במעלה הטבלה, שחקני הבית, אתה מסכים איתי שבמקום סגרון, ואולי סתיו (שזו תהיה עונתנו האחרונה), היית יכול להביא זר אחד מעולה, או להשאיר את אסי, ההתנהלות שכונתית, אבל למאמן יש חלק יותר מנכבד, בתקופת לופא לא ראית דברים כאלה, ועצם זה שחוג האוהדים לא רצה להגיע לפגישה עם ז'ינו, מראה שאין לכם שום עניין לפתור משו, נתפסתם בלהעיף אותו וזהו, במקום לתאם פגישה חודשית, לראות איפה הוא יכול לבוא לקראתנו ואיפה הוא צריך אותנו, כלומר, לארגן הסעות, לתת מקום לשלטי עידוד, נורדת מחירים במזנון, תאמין לי שעם פגישות מתורבתות אתה תשיג את זה ויותר חשוב, אתה תראה את הקבוצה שלך, של עירך פורחת. שרק יתגשם המשפט- שער 5 מהדרום הוא הר הגעש באדום

blueman1

New member
תבין אותי

אני לא אומר שזינו הוא האשם היחידי אבל אני גם לא אומר שהוא מלאך. זינו כמו שהוא מנסה לעזור ואכפת לו מהפועל ב"ש ככה גם הוא פוגע בתדמית שלה ובשם שלה עם כל הסלט של השחקנים שהיה פה בקיץ האחרון וכל ההתנהלות השכונתית הזאת שפוגעת בשם של המועדון ועובדה ששחקנים גדולים מהמרכז לא מעדיפים לבוא לב"ש כי הם רואים את ההתנהלות שפה, מחתימים שחקן ואחרי שבוע מפרים איתו את החוזה, דבר שני כל היחס לשחקני הבית למה אלעד בונפלד ועוז יפרח ואורן סגרון וסתיו אלימלך ואסי רחמים וכל שחקני הבית צריכים לחכות עד השבוע האחרון של פגרת הקיץ כדי לחתום על חוזה למה שהם יחכו ויסתכנו בזה שהם לא ימצאו קבוצה??? למה היחס הזה??? למה לא להשקיע בשחקני הבית שהם עם כל הכבוד לזרים שלך ולשחקני הרכש הם הלב של המועדון ואתה יודע מה אסי שווה כמו 4 שחקני רכש שבאים להפועל ב"ש רק כדי לתת עונה טובה ואז לעוף למכבי חיפה, בדיוק כמו שעכשיו רחמין בא להפועל ב"ש ובדיוק כמו שאדרי בא להפועל ב"ש ובדיוק כמו שכל שחקני הרכש באים לב"ש. אז אני לא מאשים את זינו בהכל ואולי יש לו כוונות טובות והוא אוהב את ב"ש ורוצה לטובתה, אבל תסתכל על העובדות בשטח.

RED OR DEAD BS

New member
היחס קשה אבל יש תוצאות

ז'ינו מושך את זה עד הסוף, בשביל לחסוך כל אגורה, תבין את המצב, נכון ששחקני בית חשובים, וצריכים להיחתם ראשונים, אבל הקבוצה לא נבנת רק על שחקני בית, ואין כסף להחזיק את השחקנים, בונפלד, מה אתם מאשימים את ז'ינו, הוא השאיר אותו, ואלעד, ראה ליגת אלופות, רץ לחתום, כפיר אדרי? אם יש קבוצה שמוכנה לשלם יותר אז הוא יילך לשם, כמו שאנחנו קנינו את אברג'יל ואת מזרחי, ככה זה כדורגל, וגם אסור לשכוח את המיקום שלנו, זה לא קל לנסוע כל בוקר מהמרכז אלינו, קודם כל לבנות על צעירים ושחקני בית, בשביל ז'ינו זה יותר זול, אבל הדרישות של במאמן שונות בתחליט, אצל לופא ראית לאט לאט מתקדמים, אצל גוטמן שום דבר. השכונה הזאת רק בגלל אי התאמה בין המאמן להנהלה, אולי בשיטה אחרת כשההנהלה והמאמן יעבדו זה לצד זה הכל יסתדר, זה לא שחר ורוני לוי, כל שחקן שהוא מסתכל עליו הוא מקבל, מה ז'ינו לא רצה את בוהפלד, ברדה או אסי בקבוצה? אתם מתנהגים כאילו המטרות שלו זה רע להפועל, הוא רוצה רק לטובתה.

blueman1

New member
זינו...

זינו משך את אלעד עד הרגע האחרון ואז הציע לו חוזה שהוא יכול לצאת מתי שהוא רוצה ממנו??? מזה החוזה השכונתי הזה????? למה הוא לא יכל בתחילת הקיץ להציע לו חוזה לאיזה שנתיים שלוש ולהשאיר שחקן טוב כמו בונפלד בקבוצה. ועם אסי אם הוא באמת היה רוצה אותו הוא לא היה רב איתו על המשכורת כי כל השוערים שהוא הביא לפה ושלח הביתה ועכשיו עם הפאדיחה שקרתה עם סונרה ועם שטראוס וכל הפיצויים שאנחנו משלמים להם אז יכולנו להחתים את אסי ועוד להישאר עם עודף. וכפיר אדרי לא רץ בגלל שהציעו לו כסף יותר טוב הוא רץ כי כמו כל שחקן בארץ הוא רואה את הפועל ב"ש כקבוצה שאתה נותן בא עונה טובה ואז הולך לקבוצה גדולה ומשם לאירופה כמו שאדרי אמר אז בעיתון שהוא עוזב לירושלים כי הוא עוזב לקבוצה גדולה, זאת אומרת שהפועל ב"ש מצטיירת לא כקבוצה גדולה שממנה אפשר להגע לאירופה אלא לקבוצת מעבר, וכמו שאתה אומר שחקני בית זה יותר זול בשביל זינו אז למה לא להחתים אותם בתחילת הקיץ ולמנוע את כל הבלאגן של אחר כך למה לא לעשות איזה שלד מסיום של קבוצה ואז לצרף לה שחקני חיזוק וזרים לפי הצורך???? אני לא אומר שזינו רוצה לרעת הפועל יכול להיות שהוא מאוד רוצה לטובתה אני בטוח בזה אבל כמו שהעובדות מראות הוא לא עושה את זה נכון. לא אשמתו אבל לא כל אחד יודע ויכול לנהל קבוצת כדורגל וזינו ניסה ולא הצליח אז הגיע הזמן להבין את זה ולפנות את מקומו.

RED OR DEAD BS

New member
עושה טעויות, כמו כולם

בונפלד הסכים לחתום רק בתנאי שיהיה את הסעיף הזה, בלי ליגת באלופות, תאמין לי הוא לא היה חותם, אם ז'ינו היה יודע את כל הפאדיחה עם השוערים, זה ברור שהיה משאיר את אסי, אדרי בכלל לא שחקן, זה ברור שלעומת בית"ר ירושלים, באר שבע לא בדיוק קבוצת ענק, אומנם לא היום אבל אז..., המטרה שכל שחקן זה להתקדם, ובאר שבע עם תקציב, גם תהפוך לאחת הקבוצות שאליה רוצים להתקדם, בנתיים, אני לא מכיר שחקן שהיה אומר לא לליגה הטובה בעולם. מהזה ז'ינו לא יודע לנהל, למאמן אין יד? הרי גוטמן קובע את מי להחתים ואת מי לא, ז'ינו עושה מה שגוטמן אומר לא, אם היה מאמן שמאמין בשיטה עם שחקני בית, הוא היה מחתים אותם ראשונים, הכל תלוי לפי תפיסת משחק, נקווה שיבוא מאמן שיידע מה הכוח של שחקני הבית והנשמה, ויראה לז'ינו מה שהוא רוצה.

למעלה