תתביישו !!!!

blueman1

New member
בונפלד הסכים...

לחתום רק עם התנאי הזה כי משכת אותו יותר מידי ואז כבר התחילו להיות דיברוים שלו עם מכבי ת"א ומה חשבת שהוא טיפש??? הוא לא רצה להישאר בלי קבוצה אבל לא רצה לוותר על ההזדמנות שלו להגיע לאירופה, אם היית מחתים אותו מהתחלה לפני שכל הסיפור עם מכבי התחיל בכלל הוא לא היה חולם בכלל על הסעיף הזה. דבר שני למה זינו צריך לחכות לפדיחה עם השוערים ולא להחתים ישר את אסי רחמים??? דבר שלישי כשאדרי עזב את ב"ש לירושלים זה היה אחרי עונה גרועה מאוד של בייתר שהיא סיימה בתחתית אם אתה לא זוכר אז היא לא הייתה קבוצה כזאת גדולה ובאותה תקופה ללכת מב"ש לירושלים היה ירידה אבל שוב זה התדמית שנבנתה לב"ש בתקופה האחרונה ששחקנים מעדיפים "לרדת" ברמה כי הם יודעים שב"ש זה רק קרש קפיצה בשבילם לקבוצה "גדולה" שתיקח אותם לאירופה. דבר רביעי כמו שאתה אומר שהמאמן קובע את מי להחתים אז למה זינו החתים את שטראוס בלי ידיעת גוטמן??? זה מה שאני מתכוון הנהלה שכונתית תראה לי עוד קבוצת כדורגל שהיושב ראש מחליט איזה שחקן לקנות ואז המאמן לא רוצה וצריך להפר איתו את החוזה ואז פתאום שוב רוצים אותו ואז יום למחרת אומרים לו תחפש קבוצה. אמרתי לך אין לי שום דבר אישי נגד זינו פשוט הוא צריך להסיק מסקנות ולהבין שהוא ניסה ולא הצליח ואם הפועל ב"ש חשובה לו אז שיפנה את המקום למישהו אחר.

RED OR DEAD BS

New member
קבוצה גדולה, זה מסורת

וזה משו שלא רואים בב"ש, צריכים לשמור על כמה שנים טובות, בצמרת, עם כמה תארים, בית"ר זה שם, וקבוצה יותר גדולה מב"ש גם בליגה השלישית, צריך לבנות פה משו שיחזיק שנים.

aviah

New member
גם אמא אוהבת

מורידה סטירה למי שמגיע, כשמגיע.

AnakondA1

New member
לפי מה שהבנתי

הוא השווה את האמא האוהבת לאוהדים שכביכול מורדים בקבוצה(נותנת סטירה לבן שלה כשמגיע לו)אבל הכל מתוך אהבה ודאגה. אהבתי!

למעלה