תתפקדו

ברררר

New member
תתפקדו ../images/Emo11.gif

זוכרים את נובמבר?
שם:
מה את/ה הכי אוהב/ת בנובמבר?:
עננים עננים:
בלונים בלונים:
מסר לאומה: חודש מצוין שיהיה

../images/Emo152.gif

שם: שיר
מיקום: הרצליה:] מה את/ה הכי אוהב/ת בנובמבר?: מממ.... לא אוהבת אותו ביכלל!
עננים עננים: מזתומרתת? בלונים בלונים:
אסור לנו להביא בלוני הליום לבצפר!! שערוריה!! מסר לאומה: תחייכו לעולם והעולם יחייך אליכם!! [קולדפליי יבואו לארץ ווואההו וואהו כמה נחייך
] גם לך :]

Roy1232

New member
כריס מרטין המאהב הסודי שלך? ../images/Emo13.gif

שם: רועי גיל: 14 מיקום: פנו ימינה, אחרי זה שמאלה, ברמזור ישר ואז תגיעו למיקום שלי
מה את/ה הכי אוהב/ת בנובמבר?: גשם
עננים עננים:
בלונים בלונים: לא סובל מירי מסיקה, אז בקשה.. מסר לאומה: האלבום החדש הולך להעיף לכם את הגרביים, או את הטייטס
חח אהבתי את זה..

ברררר

New member
הוא כבר לא כ"כ סודי לצערי

אתמול גווינית התקשרה וצרחה עלי ואמרה לי שאני הורסת משפחות....

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

זוכרים את נובמבר? בטח שם: אבי גיל: 17 מיקום: כדה"א (אתם עושים פרסה בשמש, ממשיכים כמה שנות אור ותראו שלט - החומוסיה של עאבד - הגעתם!) מה את/ה הכי אוהב/ת בנובמבר?: הטיול השנתי שהולך להיות ביום שני. עננים עננים: בעיניי בלונים בלונים: בתקרה מסר לאומה: ראו את הציטוט בחתימה שלי. אפרופו השיר "נובמבר" - מה זה כל המילים האלה
עננים עננים, בלונים בלונים... מי כתב את השיר הזה
עזאם עזאם

ברררר

New member
../images/Emo3.gif

שם:ברררררררררררר גיל:16 ועוד מעט 17 מיקום:נכון יש כיסא בסימס למחשב? כזה אפור? יש לי בוללללל כזה! וזה המיקום שלי מה את/ה הכי אוהב/ת בנובמבר?:את החוררררררף עננים עננים:בשיניי בלונים בלונים:ברצפה מסר לאומה: "לא תצפה, לא תתאכזב!"

אני../images/Emo42.gif

שם: עדי גיל: 16 מיקום: תלאביב מה את/ה הכי אוהב/ת בנובמבר?: את החורף! עננים עננים: אה? בלונים בלונים: אה? מסר לאומה: איף יול נוור טריי יול נוור נואו ג'אסט וואט יו וורת'!

Broken Wings1

New member
מתפקדת :)

מה את/ה הכי אוהב/ת בנובמבר?: חורף. רר.
עננים עננים: הרבה גשם הרבה גשם.
בלונים בלונים:
מסר לאומה:

דיתוּש

New member
../images/Emo1.gif

זוכרים את נובמבר? של איזו שנה? שם: יהודית גיל: תנו ניחוש פרוע! מיקום: ירושלים מה את/ה הכי אוהב/ת בנובמבר?: את הסתיו כמובן עננים עננים: בשמיים בלונים בלונים: במטבח מסר לאומה: החיים בזבל
ואז מתים
!

הייתה לי הרגשה שאת ירושלמית....

לפי השפה העשירה שלך... את עדיין לומדת חביבתי? ואם כן אז היכן? סתם סקרנות ירושלמית....

0mroosh

New member
YES SIR. ../images/Emo9.gif

שם:עומר סבג גיל:16 מיקום:הישר מחוותו של דוקטור דוליטל, בעיקרון ב"ש. עכשיו אצל ידידה, יש כאן אווזים וירוק.
מה את/ה הכי אוהב/ת בנובמבר?את השחי של מירי מסיקה, אלא מה? עננים עננים:
בלונים בלונים:
מסר לאומה:גפילטע פיש זה המחר! :)

ברררר

New member
לא, כי זה מרוקאיייייייייייי

ואתה כוסית פולנייה... יש מבין?

למעלה