תתפקדו

0mroosh

New member
אני מרוקאי-תוניסאי-רומני.

יש שיטענו רוסי.. אז שיהיה. גם רוסי.

ברררר

New member
אתה לא רציני נכון?

אתה מרוקאי? הצד הרומני תופס מקום נראה לי
אז סבג זה השם משפחה? שאני אדע להטריד אותך בטלפון?
(כאילו שאני לא יכולה לעשות את זה גם ככה)

><

שם: שירי גיל: 15 מיקום: מה את/ה הכי אוהב/ת בנובמבר?: קרובלחורף?כברחורף?משהו. עננים עננים: בעיניי בלונים בלונים: בתקרה >< מסר לאומה: זה סוף הסרט (מי שומעת מירי מסיקה בהכחשה מי)

MarishA M

New member
הלווו נובמבר!!

יום ראשון מוקדם מוקדם בבוקר אני טסה לפולין!! אני אתגעגע!!
שם:מירי.מרישה גיל:16 מיקום:ת"א מה את/ה הכי אוהב/ת בנובמבר?:אממ לא יודעת שזה מין תחילת חורף כזה..אה ולאח שלי יש יומולדת עננים עננים:שונאת את מירי מסיקה!!!!!!! יש לה שם נוראי..מירי ומסקיה זה שילוב כ"כ נורא. בלונים בלונים:אעע?? מסר לאומה:אממ הוא כתוב בחתימה שלי.

עונההה

שם:גלי גיל:15 מיקום:צפון מה את/ה הכי אוהב/ת בנובמבר?:גשם! עננים עננים:עננים עננים עננים בלונים בלונים:בלונים בלונים בלונים מסר לאומה:תשמוע הרבה מוזיקה,תחלמו חלומות אבל אם הם לא מתגשמים,תבינו שככה זה

מיכיל

New member
חחח מתפקדת

שם:עלמה גיל: 15 מיקום : תל אביב מה את הכי אוהבת בנובמבר: גשםםםםםם! עננים עננים : ? הא? בלונים בלונים : ? הא? מסר לאומה: שיהיה חודש מלא בקולדפליי

../images/Emo60.gif

שם: ג'ו. גיל: תיכף 15! זקנה
. מיקום: מול המחשב. מה את/ה הכי אוהב/ת בנובמבר?: את היומולדת שלי, ה-26
. עננים עננים: כן! חורף עכשיו! בלונים בלונים: כן! תיכף יומולדת
. מסר לאומה: עומר כוסון
.

daf16

New member
i'm here ../images/Emo124.gif

שם: דפנה
מה את/ה הכי אוהב/ת בנובמבר?: הכל.
עננים עננים: בעייני
בלונים בלונים: יש יומולדת לאבא ולשוברין ולי בדצמבר, שזה קרוב..
מסר לאומה: אני שונאת אזרחות. טוב לכם? אה. ומחר הופעה של עידן רייכל |מחכה בקוצר רוח| וחרי מחרתיים אני טסה לפולין וכשאני אחזור הופעה של עברי (
) בצוותא.
(פאק.יצא לי ממש צבעוני
)

ברררר

New member
פולין? עברי? יאמממממממי

אני הולכת לכברי
יותר טוב
נגיד ש.... אני משלה את עצמי.

daf16

New member
מה נגיד ש..?

כברי זה אחלה
כמו צוותא רק בצפון תהני

טולייצ

New member
בר ../images/Emo99.gif

זוכרים את נובמבר? איך לא
שם: אורטל גיל: 17 מיקום: באר שבע מה את/ה הכי אוהב/ת בנובמבר?: שמתחיל החורף. יש אופוריה של קיץ,ועננים של סתיו
עננים עננים: רק בשמיים.. |אייקוןשלענן| בלונים בלונים: קולדפליי זכו
מסר לאומה: קולדפליי
חודש מצוין שיהיה

tamarulik

New member
גם אני

שם: תמר גיל: עוד חודש וקצת 19 מיקום: בית: מושב צור משה ויש את הצבא

סוף סוף התפקדות שהתחילה באיחור....

כל שאר התפקדויות נובמבר התחילו ב1 בנובמבר ולכן השירשורים כבר לא קופצים... זה יקפוץ גם יקפוץ! זוכרים את נובמבר? שם: רן אילן גיל: 20 מיקום: כפר אדומים(ליד ירושלים) מה את/ה הכי אוהב/ת בנובמבר?: את הגשם והאפלוליות...אה ושהוא מזכיר לי את השיר NOVENBER RAIN שזה אחד השירים האהובים עלי.... עננים עננים: בכיתה ה' עשיתי עבודת חקר על עננים ואני עדיין יודע להבדיל בינייהם! בלונים בלונים: בא לי יום הולדת
(אה נזכרתי יש לי יום הולדת עם המשפחה בעוד שלושה שבועות, ולא אתם לא צריכים להגיד לי מזל טוב התאריך שלי הוא ה4.9...) מסר לאומה: אם אף פעם לא תנסה אז אף פעם לא תדע(משפט מאוד אהוב על כריס) בר אם את קוראת את זה אז תדעי שאני מתגעגע המונים

לא שמתי לב לשאלה הראשונה...

זוכרים את נובמבר?: איך אפשר לשכוח... די כבר עם השיר המפגר הזה יצא לי מכל החוריםםםםםםםםםםם

למעלה