ת ר מ י ת...

ניאו ידידי

אני לא יכול להוציא "את הרוח מהמפרשים". לא אם היא רוח של אמת. אף אחד לא יכול. מה שאני יכול זה לכבות חלק מהוינטלטורים שמפיחים רוח אחרת במפרשים. ובאשר לאידאולוגיות. ההוגים לעולם לא נמצאים בשדה הקרב. מי שנמצא שם הם החסידים, והתלמידים, וממשיכי הדרך.

א ט ו

New member
אפרים הו אפרים

מה אתה חושב שאתה עושה הצלחת לבלבל גם אותי הגדול מה הבלגן הזה של כן רוצה לא רוצה?

עד שאתה מגדל גפן

ורואה ממנה פירות והופכם ליין בא אותו הר געש ומחרב לך את אדמתך ולא שמת את לבך לכך שעל חורבות עתיקות בנית את ביתך

אטו הו אטו...../images/Emo6.gif

למען האמת אני מתחיל להנות מהצל שמלווה אותי כל הזמן! שבוע טוב חביבי נ.ב. אני חושב שכולנו נשמח גם לקרוא משהו מעניין ולהכיר את השקפת עולמך.

א ט ו

New member
אפרים הו אפרים ../images/Emo8.gif

אל דאגה הכל בזמן הנכון מגיע אפילו לא דקה לפני כן. שבוע טוב גם לך נ.ב. למה התכוון דוד על גפן יין וחורבות?

maysabel

New member
יש מישהי למעלה שואלת על זוגיות

להפנות אותה לחתול שלי? הוא הכי הכי במריחות אטומ(י)ות של גוגואים............

maysabel

New member
שיווו אני יכולה להישבע!לרגע הייתה למעלה

עכשיו ממש ברגע זה פתאום היא למטה איזה מין קרקס אתה מנהל כאן מר דוד גוגואור!

maysabel

New member
כן..

רק שלא יריבו כל פעם מי למעלה ומי למטה.. מתחלפים חח

DEL7

New member
תרמית

סביר להניח שלא כולם מושלמים ולזולת יש בעיות שהם צריכים לפתור, אבל לא תמיד בעיותיו של השני הן הסיבה לכך שהגבנו כפי שהגבנו. וגם אילו הצלחנו, והאיש השני היה משתנה, האם פתרנו בכך את הבעיה האמיתית, שלנו? אפשר בו זמנית, לנהוג ברגישות לגבי אדם אחד, אך בחוסר טקט לגבי השני כי אנו חושבים שלשני יש בעיה, ומשקיעים המון אנרגיה, כדי לנסות ולשנות אותו. האם זה מועיל? לא. אבל נדמה לנו שהוא זקוק לשינוי, וזו הבעיה

דעתי - אין דבר כזה...

וגם אם היה מאין לי מה ומאיפה הבנת את הדברים - מה אני מתקשר? אני סתם מלאך בדמות אדם! תראי, את קבעת ובוודאות שאת גם יודעת מה הוביל לההבנה זו. אם ארצה לנחש, וזה רק ניחוש, אומר שמילה אחת, המופיעה אומנם פעמים מספר, הובילה להבנה שגויה.

למעלה