״פמיניזם רדיקלי״ האם ישנה חיה כזאת?

pov2

New member
חקירת הפרשה הזו לא מאוד מסובכת

אבל כשלא רוצים למצוא את האשמים ברצח- עוצרים בהרשעתו של קורבן חלש וחף מפשע. הכי קל, הכי נוח.
ממליץ לכולם על הסרט הנל:
https://www.youtube.com/watch?v=grIuuOpHDPE
&nbsp
ולאחר מכן- מזמין את כולם להצטרף לקבוצה הנל:
https://www.facebook.com/groups/387735877995542/#_=_
&nbsp
בתקווה שסוף סוף, תצא האמת לאור (וכל המעורבים ברצח ובהרשעת זדורוב- יושלכו לכלא)
&nbsp

pov2

New member
אני מקווה שדרוקר רק תמים, ולא פועל במזיד

בכל אופן, את מוזמנת להפנות אליו את העבודות הבאות, לפני שהוא פוסק שזדורוב אשם:
&nbsp
1. תאיר סבלה מקינאה וחרם.
2. תאיר אומרת שהיא הולכת לשתות אבל מגיעה לשירותים, חברתה לא בודקת למה היא לא חוזרת מהברזייה.
3.בסביבות זמן הרצח מגיעות 8 בנות לשירותים- איך זה יכול להיות שאף אחת לא ראתה אחת את השנייה, או את זדורוב?!
4. הרצח בוצע כאשר שיכבה י׳ הייתה בטיול שנתי. זה מיקרי?
5. בסביבות זמן הרצח- 5 דק לפני סיום הלימודים הנערות שהיו בשירותים כותבות את שמן בשירותים מקבילים 5 פעמים גם מבחוץ גם מבפנים וגם על המראה שלא יהיה לאף אחד ספק על מנת ליצור אליבי.
מעניין מה היה ככ דחוף להן לרשום את שמן 5 דק לפני סיום הלימודים בכל השירותים 5 פעמים!
6. בסיום יום הלימודים אף אחד לא מברר למה התיק של תאיר נשאר ואף אחד לא דואג להחזיר אותו.
7. הבנות מחפשות את תאיר בכל קצרין, אבל רק בבית ספר לא מחפשות, מעניין למה.
8. בזירת הרצח לא היו עקבת נעליים של רומן, אלא עקבות בדם של בני נוער(מידה 37).
9. בזירת הרצח היו טביעות אצבע ושערות שער שחורות ארוכות על כף ידייה של תאיר ראדה ז״ל, הם לא היו של זדורוב. מדוע לא חקרו של מי הם כן?
10.נמצאו שקרים בעדויות ותיאום גירסאות בעדויות של התלמידות.
באחת החקירות ל׳ שמעה מתא 2 ״תפוס״, לעומת זאת
ס׳ שמעה מתא 3.
11. ל׳ חברתה של תאיר בחקירתה אמרה שכאשר שאלה מי נמצא בתא השירותים ענה לה בן שניסה לעשות חיקוי של בת. לעומת זאת בסירטון היא אומרת שענו לה בקול של בת. כך או כך- זה לא היה קול של גבר.
נ.ב ל׳ חברתה של תאיר בודקת כל תא ותא ושואלת אם תפוס- מוזר, הרי הקומה היתה ריקה מאדם כי כיתות י׳ היו בטיול שנתי, איך זה יכול להיות שהכל היה תפוס?! ומי נכנס לשירותים ושואל אם תפוס בכל תא ותא?!
12. נערה אחת ביקשה שלא להיחקר מול הוריה של תאיר- מה יש לך להסתיר? חברה שלך נרצחה ואת לא רוצה להיחקר מול ההורים של חברתך ״ הטובה״?
13. חקירתו של זדורוב היתה בעברית למרות שזו לא שפתו ולא הבין מה רוצים ממנו-בניגוד לחוק.
14. רומן יצא דובר אמת בפוליגרף. השוטרים טענו שיצא דובר שקר כדי לשבור אותו.
15. נ׳ היתה בסיכסוך עם תאיר עד כדי כך שתאיר לא רצתה ללכת לבית הספר בגללה, אילנה אמה של תאיר ז״ל ביקשה שהיא לא תיהיה איתה באותה כיתה.
זה לא פשע להיות מסוכסכת עם מישהי, אבל איך את יכולה לציין שהייתן חברות טובות וקרובות אם הייתן בסיכסוך עוד מבית ספר יסודי?!
בנוסף נ׳ היתה בתו של שוטר בכיר במשטרה, שחקר את התיק בעצמו...
לאחר הרצח נ׳ עזבה לשבוע- חברה שלך נרצחה ואת עוזבת לשבוע?! צירוף מקרים?
17. נ׳ מתארת ילדה מיסתורית שנכנסה לשירותים- לא הבנתי מדוע ילדה שנכנסת לשירותים היא כה מיסתורית בעינייך? היא מתארת אותה בגימגומים ורואים שהיא בלחץ וממציאה דברים-היא היתה בערך נמוכה ממני/ או קצת יותר גבוהה ממני/ בערך בגובה שלי(?!) תחליטי. נ׳ הבחינה ש״לילדה המיסתורית״ שנכנסה לשירותים יש חולצת בית ספר- אך לא זכרה אם היא עם משקפיים. כך או כך- זה לא תאור שדומה לזדורוב.
18. אף אחד מהבנות לא הזכירה שכל אחת מהן יכלה להירצח, באף אחת לא היה פחד להירצח למרות שחברתן ״הטובה״ הרגע נרצחה, כאילו שידוע שזה היה מכוון לתאיר.
19.ש׳ מעידה על עצמה שהיתה סמוך לתאיר כשהיו שיחות טלפון ואיומים מחסום. הבנות נתנו את השם ״אבי מטבריה״ למטרידן. המשטרה לא מצאה לזה שום זכר בפירוט השיחות למרות שהבנות ציינו שעות ותאריכים מדוייקים-חשש כבד לתיאום עדויות.
20. רומן חשב בכלל שילדה נפלה בשירותים לא נירצחה. החוקרים אמרו לו להודות שאנס אותה, הוא לא די בכלל שהיא לא נאנסה!
21. לאחר הרצח של תאיר, נכתב בפורום בית הספר שבו היא למדה ״אני יודע מי רצח אותה כי אני עזרתי לו״-יותר מזה?!?!?!אבל כמובן שבמקום לחקור את המקרה הזה הורידו חלק מהתגובות והאשימו את רומן ברצח למרות שאין שום ראיות לכך שהוא זה שביצע את הרצח!!!!
22. לאחר הרצח הסיע נהג מונית 3 תלמידים, אחד התלמידים תפס את ראשו ואמר ״ אני לא מאמין שעשיתי את זה״, חבריו מיהרו להשתיק אותו.
הנהג העיד שהוריד אותם בתחנה מסויימת ושם אכן מצאו חולצה עם דם. לא הוסיפו לחקור את הכיוון הזה.
23. האמא של תאיר שאלה את החוקרים שסיפרו למצלמות שזדורוב אשם, האם יש ראיה הקושרת אותו לזירה. הם הודו שלא. יש רק הודאה ו״שחזור שמתבצע כעת״.
24. בשחזור רואים את החוקרים מיווינים אותו לתא הנכון. מאוחר יותר הוא ידגים להם כיצד היא נרצחה, על אף שהסימנים על הגופה וסימוני העקבות מעידים שזה מאוד לא מדוייק.
אם השחזור ודבריו לא מדוייקים- איך מרשיעים רק על סמך דבריו הלא מדוייקים?
איך ולמה לא חוקרים את הנוער, עליו כבר היום שם שיחות הורים על בעיות אלימות, סמים וסכינים?

pov2

New member
מצד שני, תוכלי לומר: ״כן כן- זה הוא״

כן כן זה הוא - הסנאף במחשבו לא היה ולא נברא
כן כן זה הוא - אין שום ד.נ.א בזירה, ואף נאמר בפניו "רומן קפוט בלי ד.נ.א"
כן כן זה הוא - הקרח שהשאיר שערות ארוכות בזירה
כן כן זה הוא - העדויות שהגיעו להתפנות בשירותים ונתקלו בדמויות נקביות
כן כן זה הוא - היה בשער ודיבר בפלאפון בזמן שתאיר הותקפה
כן כן זה הוא - שנראה ע"י חברה של תאיר, שנכנסה אל בית הספר לחפש אותה כי הבטיחה לה שהולכת לשתות ולא חזרה. ואז ראתה את זדורוב , מחזיק שק דבק ענק שבעצם בישבילו חיכה בשער בית הספר. ותאיר ? בנתיים נאבקת על חייה.
כן כן זה הוא - שוב פלאפון - דיבר עם המעסיק שלו בשעה 21:00 אחרי שכל קצרין ידעה שילדה נרצחה
כן כן זה הוא - שאמר "ילדה נפלה בשירותים" במקום "ילדה נרצחה" , אחרי שכולם ידעו שקרה משהו, והוא בכלל לא הבין מה כי לא יודע עברית.
כן כן זה הוא - שבשחזור יצא מהתא דרך אחרות מהעקבות נעל בדם שמעולם לא נבדקו
כן כן זה הוא - שהחליט שזה הוא לפני שסיים את השחזור כי כך הכריזו השוטרים.
כן כן זה הוא - שרצח בעזרת סכין יפני, אבל על הגופה יש סימנים סכין משונן.
כן כן זה הוא - שהודה! חח... הודה. מעניין - מי לא הודה. מי לא היה מודה. ובאמת מי לא מודה? האשמים האמייתים.
כן כן זה הוא - שתיאר שתאיר לבשה ג'ינס. בבית ספר, כמה ילדות לובשות ג'ינס? רומן יא "רוצח", בול פגיעה!
כן כן זה הוא - שהודה בפניי המדובב, סיפר לו משהו אחר לגמריי על ק.ג.ב ברוסית, ובכלל המדובב עצמו סיפר לאסירים בכלא שרומן חף מפשע.
כן כן זה הוא - שזרק את המכנסיים כי היו קטנות עליו. נתן תיאור מדוייק שלהם, כי ממה יש לו לפחד? מצאו מכנסיים עונות לתיאור, לא היה עליהם דם, אז השמידו! זה הרי רק יפגע בהרשעה...
כן כן זה הוא - ש"רצח" את תאיר כי היא ביקשה סיגריה והוא סירב והיא קללה אותו, אבל אז התברר שהיא לא עישנה ולא קיללה, אז המניע הוחלף לילדות בלונדיניות בנות 8 באוקראיינה הטרידו אותו מינית בגיל 8, ותאיר הברונטית הזכירה לו אותן...
&nbsp
כן כן זה הוא - שיושב על רצח שלא עשה.

מעמקים39

New member
חחח פוב

אני כבר אמרתי לפני כמה ימים שאתה צריך לחקור את מקרה זדורוב. אני רואה שלקחת זאת ברצינות.
אולי כדאי שאתה תייצג אותו בבית המשפט :)

pov2

New member
אנשים תמימים לא מבינים שהקונספירציה היחידה בפרשה הזו

היא של הפרקליטות והמשטרה שתפרו לו את התיק
לא של אותם אנשים צלולים שרואים את חוסר הקשר בין המורשע לנרצחת.
&nbsp
ולמה שיתפרו לו תיק?
1 מ 2 הסיבות הנל:
1. כי מבחינתם העבודה תמה כשהתיק סגור וזה לא משנה על מי הוא נסגר כל עוד הוא נסגר וכמה שיותר מהר.
2. כי הפושעים האמיתיים מקורבים/ממשפחות של מר שוטר/פרקליט/שופט.
&nbsp
זה הרי לא דבר חדש. זדורוב לא הראשון ולא האחרון שמשלם מחיר על השחיתות הזו

GreenMamba

New member
אין לי שום כוונה להיכנס איתך לדיון על זדורוב הצדיק

שבמחשבו נמצאו חומרים פדופיליים, סירטי סנאף ועוד
רק אומר שאם שופטים בכמה וכמה ערכאות מצאו את זדורוב אשם+רביב דרוקר לאחר תחקיר מאומץ מצא שאין להטיל ספק בהרשעות האלו- אני נוטה להאמין להם. כל ה"עדויות" שאתה מביא לא סודקות אפילו את חומר החקירה שכן נמצא.
והנה תשובות, לחלק גדול מהשאלות שלך- ולחומרים אחרים שהתעלמת מהם, באלגנטיות
https://docs.google.com/document/d/1hOyF6aGM1s2LBaXqas-qLeqw37MPKebwn4Xg30-meVA/edit?pref=2&pli=1

pov2

New member
במחשבו לא נמצאו סרטי סנאף- מדובר בעוד שקר

ולגבי סרטי פורנו/פדופיליה- אם על כך קושרים אדם לרצח הזה, אז למעלה מחצי מדינה צריכה לשבת בכלא על רצח תאיר ראדה.
לגבי הלינק שנתת- אקרא אותו אחכ.
&nbsp
לגבי השופטים המרשיעים שוב ושוב- אם במקום להבין שכולם לוקים בשיקול דעתם במקרה הטוב או מושחתים במקרה הרע, אימצת את ״הרוב קובע סימן שהוא צודק״, אז מצבך מדאיג.
מה השלב הבא- להגיד שביבי טוב ליהודים?
&nbsp
&nbsp

GreenMamba

New member
תקשיב פוב

לא היית פה הרבה זמן, ואולי אתה לא זוכר. אבל אם אני כותבת משהו- תהיה סמוך ובטוח שאני יודעת על מה אני מדברת
ובמקרה שלנו-
&nbsp
"מרשימת הפעולות שבוצעו במחשב הנאשם על היוזר שלו עולה, בין היתר, חיפוש סרטי סנאף (ראה: ת/632, ע' 2).
&nbsp
סרטי סנאף הם:
&nbsp
"...סרטי מחתרת אותנטיים של אונס ורצח של ילדים בעיקר או קטינות, זה סרטים שקשה מאוד למצוא באינטרנט ורק מי שמחפש היטב יכול להגיע לסרטי סנאף, המחיר שלהם אלפי דולרים בסרט אותנטי...". (ראה: ע' 870, ש' 29- ע' 871, ש' 2 לפרוטוקול).
...
&nbsp
"ש. לגבי הסנאף – יכול להיות שבן אדם מקליד את המילה סנאף בטעות
ת. אדם נורמטיבי לא מקליד את המילה סנאף, הוא הקליד את זה בהקשר של סקס"
&nbsp
מתוך הכרעת הדין, מדינת ישראל נגד רומן זדורוב 14/09/10
&nbsp
בהמשך הפרוטוקול נמסר שזדורוב ניסה להוריד סרטי סנאף שונים ורבים דרך האימיול
&nbsp
אז עשה לי טובה, לפני שאתה נסחף על גל הפופוליזם הזול הזה- תעשה בדיקה של העובדות, טוב?

pov2

New member
גם אם את צודקת

דבר שאין לבטוח בו כי אני מאוד חסר אמון לטיעוני הקטגוריה בתיק הזה
הרי שגם חיפוש סירטי סנאף אינו מעיד שהמחפש הוא רוצח
במיוחד- כשאין בזירה שום ראיה הקושרת אותו לשם
לעומת שלל ראיות שקושרות את הנוער לשם.
&nbsp
להתעלם מתביעות אצבע, עקבות נעליים, שיער ארוך ושחזור שלא דומה כלל לרצח- זה להתעלם מהאמת במצח נחושה.
במיוחד שנחושים להפסיק לחקור את כל הראיות הנל.

GreenMamba

New member
אני מבינה שלא קראת את הקישור ששמתי

שמזים את הטענות הללו, אחת לאחת
ואתה ממשיך לחזור על טענות שווא
כאילו הן האמת ואין בילתה
&nbsp
השערות נבדקו והן בסבירות גבוהה של תאיר עצמה
טביעות רגל של הרוצח זדורוב, עם טביעת הנעל המאוד ייחודית שלו שייצורה הופסק 5 שנים לפני הרצח נמצאו בזירה הרצח בתוך דם הנרצחת
זדורוב התאמץ מאוד לנקות את הדם הזה מסוליות נעליו
השחזור שלו תאם במדוייק את הרצח
היה לו ישע שרק מי שביצע את הרצח יכול היה לדעת (למשל, שלא נאנסה, שהמנעול היה שבור, באיזה תא בוצע הרצח וכו')
וכו' וכו'
&nbsp
אז תקרא, תתעמק כמו שצריך בחומר הראיות והחקירה, לפחות כמו שאני עשיתי
ואל תלך שולל אחרי כל מיני כותבי פוסטים הזויים בפייסבוק.

pov2

New member
עצוב שממשיכה לדקלם את השקרים של המשטרה והפרקליטות

זה נכון שהיו שערות של תאיר בזירה, אך היו גם שערות שלא של תאיר ולא של זדורוב. ליתר ביטחון- לא השוו אותם החוקרים לאף אחד/אחת אחר/ת בבית הספר. מעניין למה.
טביעות הרגל של זדורוב? פחח- חבל שאיני יודע להדביק לך פה את התמונה הזו שכל קשר בינה לבין סוליות מקרי בהחלט.
גם המומחה מס׳ 1 בעולם שהמציא בארה״ב את תורת חקירת העקבות, פסל את הקשר בין הנעל לכתם הדם על מכנסיה, אבל השופטים בחרו לקדש את ״מומחה״ המשטרה שלנו.
גאווה ישראלית...
לגבי הנעל הנקיה של זדורוב- שוב, חבל שאיני יודע לשים פה תמונה. כולה לכלוך אחד גדול. גם אמא של תאיר ראתה את הנעליים וגיכחה על שקר רחיצת הנעל.
בנוף- ישנם חומרים שמזהים דם גם על נעל רחוצה ונחשי מה- לא דם ולא נעליים...
לגבי השחזור ״המדוייק״- חבל שלא צפית בו. זדורוב שהודרך ע״י השוטרים מה הלך שם, לא זכר כלכך טוב את החומר. ככה זה שלא מבינים טוב עברית ורמזים
אז זה התחיל מכך שרצה לעלות לקומה אחרת ואז השוטרים עצרו אותו במקום, מול הדלת הנכונה, שעליה טרחו להשאיר פתק ברוסית :״נא לא להכנס״
נכנס לזירה וניסה להדגים להם את הרצח בתוך התא אלא מה- אי אפשר לרצוח בתוך התא- אז הדגים בחוץ (רגע- אבל השוטרים אמרו שהיא נרצחה בתוך התא. חפיף).
ובהדגמה- תנועת שיסוף (ולא דקירה), כפי שהדגים לו החוקר קודם לכן.
לא נורא ששכח מס׳ חתכים שהיו על הגופה שגם בוצעו ביד שמאל והוא ימני ושגם היו חבלות בראשה שכנראה פרחו מזכרונו...
ואז- שם את הגופה על הרצפה שליד השירותים. לא נורא- שהגופה דווקא היתה על המושב עצמו.
ובשחזור- הוא דורך חופשי על הרצפה, אך בזירה- העקבות היו מידה 37. חפיף.
והעקבות מובילות את הצעדים לניאגרה ומשם לקיר ולשירותים הסמוכים. זדורוב לא שיחזר אותן דומה. חפיף
העיקר שאמר שהיה שיסוף והודה תחת לחץ. ו... קאט. יש לנו את זה!
&nbsp
ולגבי הפרטים המוכמנים- אכן מוכמנים: השוטרים הכמינו לו אותם בחקירה, כפי שניתן להתרשם ממנה. הכל ביוטיוב אבל בחרת להתעמק בשקרים של הפרקליטות.
&nbsp
אשמח אם תעני על השאלות מקודם:
אין שום ראיה הקושרת אותו לזירה. לא דם, לא די.אנ.אי ולא נעליים
יש שלל ראיות שקושרות בני נוער לזירה
ויש הודאה שניתנה תחת לחץ בחקירה שמתבצעת בעברית לגוי רוסי ומסכן.
מה השלב הבא- לטעון שגם ברנס ואל עביד אשמים?
בחיאת גרין- תפעילי שכל ישר
במיוחד כשכל יום חופשים בעיתונות עוד ועוד פרשיות שחיתות של הפרקליטות, השופטים, המשטרה והמכון הפטולוגי.
&nbsp
רק אתמול פורסם שהמכון הנל מספק חוות דעת בהזמנה בזמן שפרקליט המדינה דורש שלא לחשוף את הדוח לציבור.
מפחיד מה שקורה שם
ומפתיע שהציבור עוד קונה את הסחורה שלהם.
&nbsp
&nbsp

GreenMamba

New member
אמרתי לך כבר מקודם

אין לי שום כוונה להיכנס איתך לויכוח על העניין הזה
וזה שכמה טוקבקסטים כתבו משהו - לא עושה את זה נכון.
שליש מהפרטים שאתה מביא לא נכונים, שליש חסרי משמעות ביחס לכלל הראיות ושליש הוזמו ע"י המשטרה וכמה וכמה ערכאות שיפוטיות.
&nbsp
אבל בסדר. יש גם אנשים שמאמינים שחייזרים מנהלים את העולם, ויש בחפותו של זדורוב. אלו גם אלו אמינים עלי באותה מידה.

pov2

New member
את לא יכולה להגיד שאין לך כוונה להכנס לויכוח ואז להתווכח

ולהגיד שאין לך כוונה להכנס לויכוח.
&nbsp
אל תיהי שי חי.

GreenMamba

New member
אין לי מושג מה עושה שי חי

למעט החיקוי שלו בארץ נהדרת
&nbsp
ה"ויכוח" שלי איתך לא היה ע"מ להוכיח שזדורוב אשם או זכאי אלא רק כדי להראות לך שלכל מטבע יש שני צדדים ובעוד צד אחד כאן מנומק כדבעי- הצד השני פופוליסטי ועקום- ואתה נותן לשניהם את אותו משקל (ואך מעבר לזה)

pov2

New member
בהחלט יש פה צד פופוליסטי ועקום- הטיעונים ההזויים של התביעה

ואשמח אם למרות שאין זה תפקידך המקצועי בחיים- תעני לשאלותיי בנוגע לאשמתו של זדורוב.
אותו אחד שאין שום ממצא ממנו בזירה
בזמן שיש ממצאים של אחרים
והדבר היחידי שיש זו הודאה שלא דומה למציאות בשטח אשר נלקחה תחת לחץ.
אזכיר שגם ברנס הודה תחת לחץ.
המסכנים האלו חושבים שכדי לשחרר לחץ הם יודו בחקירה ואחכ השופטים יבינו שתפרו להם תיק.
התמימים לא קולטים שהשופטים בסופו של דבר הם חותמת גומי של הפרקליטות ורק לעיתים מאוד נדירות- בועטים את הפרקליטים והשוטרים למצוא את האשם האמיתי
&nbsp

GreenMamba

New member
פוב...פוב...

בחייאת ראבק.
הבנאדם הודה בפני מדובב
נכשל בבדיקת פוליגרף כשנשאל האם היה מעורב ברצח, השיב בשלילה ונמצא דובר שקר
סימנים של נעליים נדירות, שייצורן הופסק 5 שנים לפני הרצח נמצאו בזירת הרצח ואומתו ע"י מומחה של ההגנה (!!). נכון שהיה מומחה נוסף שאמר שהממצא אינו וודאי- אבל גם הוא חשב שיש סבירות שהטביעה שייכת לנעליו של זדורוב
מסר פרטים מוכמנים רבים ושונים , שאין דרך למי שלא היה שם לדעת למשל
א. בבית הספר חדרי שירותים רבים ובאזור השירותים בו נרצחה תאיר היו 4 תאים, וזדורוב ידע לומר באיזה תא בדיוק היא נרצחה;
ב. הוא ידע לומר שאי אפשר לנעול מבחוץ את תא השירותים הספציפי הזה, כי המנעול היה שבור;
ג. למרות שלטענתו היה בבית בזמן הרצח ולא שמע חדשות, זדורוב ידע לספר לאשתו כבר בערב הרצח שנמצאה ילדה מתה באסלה בשירותים;
ד. למרות השמועות שתאיר נדקרה מספר פעמים, זדורוב ידע לומר שגרונה שוסף ושלא נדקרה.
ה. הוא תיאר כיצד טיפס על האסלה כדי לצאת מהתא, עוד לפני שהחוקרים ידעו שהרוצח דרך על תאיר ז"ל, שישבה על האסלה, בעת שנחלץ מהתא;
ו. הוא ידע את הכיוון בו עמדה תאיר בעת שנרצחה;
ז. הוא ידע לומר שתאיר לא הותקפה מינית, והתעקש לא להודות בכך לכל אורך חקירותיו;
&nbsp
ניקה את סוליות הנעליים שלו ביסודיות
כיבס לעצמו את הבגדים- למרות שאף פעם לא עשה לעצמו כביסה מימיו
זרק את הסכין
הביע שינאה וקללות- גם בזמן החקירה- לילדים המרוקאים עם הפה המלוכלך וטען שיפרק להם את עמוד השדרה לתוך התחתונים וכו'
שיקר בקשר למקום הימצאו בשעת הרצח (דבר שאומת עם הקבלן שלו)
במחשב שלו נמצאו גלישות לאתרי אינטרנט שמלמדים איך להרוג, וקישורים לסרטי סנאף
&nbsp
נו מה אתה רוצה יותר מזה?
יאללה, אני מיציתי. בא לך להאמין שמלכת אנגליה היא חייזר או שזדורוב זכאי- בהצלחה.

למעלה