אני מקווה שדרוקר רק תמים, ולא פועל במזיד
בכל אופן, את מוזמנת להפנות אליו את העבודות הבאות, לפני שהוא פוסק שזדורוב אשם:

1. תאיר סבלה מקינאה וחרם.
2. תאיר אומרת שהיא הולכת לשתות אבל מגיעה לשירותים, חברתה לא בודקת למה היא לא חוזרת מהברזייה.
3.בסביבות זמן הרצח מגיעות 8 בנות לשירותים- איך זה יכול להיות שאף אחת לא ראתה אחת את השנייה, או את זדורוב?!
4. הרצח בוצע כאשר שיכבה י׳ הייתה בטיול שנתי. זה מיקרי?
5. בסביבות זמן הרצח- 5 דק לפני סיום הלימודים הנערות שהיו בשירותים כותבות את שמן בשירותים מקבילים 5 פעמים גם מבחוץ גם מבפנים וגם על המראה שלא יהיה לאף אחד ספק על מנת ליצור אליבי.
מעניין מה היה ככ דחוף להן לרשום את שמן 5 דק לפני סיום הלימודים בכל השירותים 5 פעמים!
6. בסיום יום הלימודים אף אחד לא מברר למה התיק של תאיר נשאר ואף אחד לא דואג להחזיר אותו.
7. הבנות מחפשות את תאיר בכל קצרין, אבל רק בבית ספר לא מחפשות, מעניין למה.
8. בזירת הרצח לא היו עקבת נעליים של רומן, אלא עקבות בדם של בני נוער(מידה 37).
9. בזירת הרצח היו טביעות אצבע ושערות שער שחורות ארוכות על כף ידייה של תאיר ראדה ז״ל, הם לא היו של זדורוב. מדוע לא חקרו של מי הם כן?
10.נמצאו שקרים בעדויות ותיאום גירסאות בעדויות של התלמידות.
באחת החקירות ל׳ שמעה מתא 2 ״תפוס״, לעומת זאת
ס׳ שמעה מתא 3.
11. ל׳ חברתה של תאיר בחקירתה אמרה שכאשר שאלה מי נמצא בתא השירותים ענה לה בן שניסה לעשות חיקוי של בת. לעומת זאת בסירטון היא אומרת שענו לה בקול של בת. כך או כך- זה לא היה קול של גבר.
נ.ב ל׳ חברתה של תאיר בודקת כל תא ותא ושואלת אם תפוס- מוזר, הרי הקומה היתה ריקה מאדם כי כיתות י׳ היו בטיול שנתי, איך זה יכול להיות שהכל היה תפוס?! ומי נכנס לשירותים ושואל אם תפוס בכל תא ותא?!
12. נערה אחת ביקשה שלא להיחקר מול הוריה של תאיר- מה יש לך להסתיר? חברה שלך נרצחה ואת לא רוצה להיחקר מול ההורים של חברתך ״ הטובה״?
13. חקירתו של זדורוב היתה בעברית למרות שזו לא שפתו ולא הבין מה רוצים ממנו-בניגוד לחוק.
14. רומן יצא דובר אמת בפוליגרף. השוטרים טענו שיצא דובר שקר כדי לשבור אותו.
15. נ׳ היתה בסיכסוך עם תאיר עד כדי כך שתאיר לא רצתה ללכת לבית הספר בגללה, אילנה אמה של תאיר ז״ל ביקשה שהיא לא תיהיה איתה באותה כיתה.
זה לא פשע להיות מסוכסכת עם מישהי, אבל איך את יכולה לציין שהייתן חברות טובות וקרובות אם הייתן בסיכסוך עוד מבית ספר יסודי?!
בנוסף נ׳ היתה בתו של שוטר בכיר במשטרה, שחקר את התיק בעצמו...
לאחר הרצח נ׳ עזבה לשבוע- חברה שלך נרצחה ואת עוזבת לשבוע?! צירוף מקרים?
17. נ׳ מתארת ילדה מיסתורית שנכנסה לשירותים- לא הבנתי מדוע ילדה שנכנסת לשירותים היא כה מיסתורית בעינייך? היא מתארת אותה בגימגומים ורואים שהיא בלחץ וממציאה דברים-היא היתה בערך נמוכה ממני/ או קצת יותר גבוהה ממני/ בערך בגובה שלי(?!) תחליטי. נ׳ הבחינה ש״לילדה המיסתורית״ שנכנסה לשירותים יש חולצת בית ספר- אך לא זכרה אם היא עם משקפיים. כך או כך- זה לא תאור שדומה לזדורוב.
18. אף אחד מהבנות לא הזכירה שכל אחת מהן יכלה להירצח, באף אחת לא היה פחד להירצח למרות שחברתן ״הטובה״ הרגע נרצחה, כאילו שידוע שזה היה מכוון לתאיר.
19.ש׳ מעידה על עצמה שהיתה סמוך לתאיר כשהיו שיחות טלפון ואיומים מחסום. הבנות נתנו את השם ״אבי מטבריה״ למטרידן. המשטרה לא מצאה לזה שום זכר בפירוט השיחות למרות שהבנות ציינו שעות ותאריכים מדוייקים-חשש כבד לתיאום עדויות.
20. רומן חשב בכלל שילדה נפלה בשירותים לא נירצחה. החוקרים אמרו לו להודות שאנס אותה, הוא לא די בכלל שהיא לא נאנסה!
21. לאחר הרצח של תאיר, נכתב בפורום בית הספר שבו היא למדה ״אני יודע מי רצח אותה כי אני עזרתי לו״-יותר מזה?!?!?!אבל כמובן שבמקום לחקור את המקרה הזה הורידו חלק מהתגובות והאשימו את רומן ברצח למרות שאין שום ראיות לכך שהוא זה שביצע את הרצח!!!!
22. לאחר הרצח הסיע נהג מונית 3 תלמידים, אחד התלמידים תפס את ראשו ואמר ״ אני לא מאמין שעשיתי את זה״, חבריו מיהרו להשתיק אותו.
הנהג העיד שהוריד אותם בתחנה מסויימת ושם אכן מצאו חולצה עם דם. לא הוסיפו לחקור את הכיוון הזה.
23. האמא של תאיר שאלה את החוקרים שסיפרו למצלמות שזדורוב אשם, האם יש ראיה הקושרת אותו לזירה. הם הודו שלא. יש רק הודאה ו״שחזור שמתבצע כעת״.
24. בשחזור רואים את החוקרים מיווינים אותו לתא הנכון. מאוחר יותר הוא ידגים להם כיצד היא נרצחה, על אף שהסימנים על הגופה וסימוני העקבות מעידים שזה מאוד לא מדוייק.
אם השחזור ודבריו לא מדוייקים- איך מרשיעים רק על סמך דבריו הלא מדוייקים?
איך ולמה לא חוקרים את הנוער, עליו כבר היום שם שיחות הורים על בעיות אלימות, סמים וסכינים?