حسبنا الله ونعم الوكيل..!!!!!!

shamrockh

New member
פראוד ברוכה השבה לשכונה

מה קרה נעלמת לנו ? מקווה שהכל בסדר

בית כנסת החורבה נהרס עם הכיבוש

הערבי ב1948, קברי יהודים חוללו ומצבותיהם שימשו כמדרכות במחנות הלגיון.
כל היהודים גורשו מבתיהם ורכושם נבזז. זה לא מה שקרה ב67.
עד היום הלאומנים הדתיים מבית מדרשו של המופתי אללה יוגסוף ערדו
משתמשים בשקר שהיהודים עומדים להרוס את מסגד אל אקצה.
אותו השקר שהוביל ערבים מרצחים לטבוח ביהודי ירושלים 1920,
תרם הכיבוש הציוני ומדינת ישראל.

לצביעות של האויב הערבי אין גבול. במיוחד כשברקע יש ירי על קברו של סלח א דין בדמשק.

shamrockh

New member
עשית סבטוכה עכשיו

מה הקשר לירי על קברו של סלאח אלדין לבין מה שמונח פה?
וזה איך נקרא? פורים? לא טבח?!

עוד לאומן דתי רוצח בזוי ונלעג

מונחת פה הצביעות שדחפה אותך להעלות את הטבח כתגובה מאזנת כביכול.

shamrockh

New member
על איזה צביעות אתה מדבר

וכאילו שהמקרה הז אני המצאתי ולא קרה.
או שאתה מתכוון להכחיש אירוע כלא היה ולא נברא?

ellale

New member
זה שיש לך דוגמא או שתיים

שאותה אתה מעלה בכל פעם מחדש, של אנשים שנמצאים רחוק מאוד מהקונצנזוס בישראל, רק מדגיש את ההבדל בינינו לביניכם, שהוצאתם מתוככם אלפים אם לא עשרות אלפים של רוצחים שטובחים בכוונה תחילה בחפים מפשע, שמחנכים את הילדים להעריץ רוצחי תינוקות וכשמישהו אומר משהו, יש צועקים: ברוך גולדשטיין, נתן זאדה.
ברוך גולדשטיין נרצח על ידי המתפללים בהם ניסה לטבוח, בדיוק כמו נתן זאדה, האם מישהו הועמד לדין על זה? אבל כשנרצח מחבל ערבי, כמו בפרשת קו 300, כמו במהומות אוקטובר, כל הציבור הערבי יוצא להפגנות כדי שיענישו את האשמים. וזה ההבדל האמיתי בינינו וביניכם.
אתם צועקים "תג מחיר, תג מחיר", היו פגיעות בנפש מכל אירועי תג מחיר האלה? כי מזריקות אבנים ובקתבים היו גם היו. מישהו אולי ירק על הקוראן, למה לכם היה אי פעם כבוד למה שקדוש לעם היהודי?
ותסלח לי על ההכללה, אני לא חושבת שכל הערבים טרוריסטים, אבל צבוע כמוך שמדבר על צביעות זה קצת יותר מדי.

Proud Muslim

New member
למה צריך להעמיד לדין מי שרצח את ברוך??

בנאדם נכנס יורה במתפללים בזמן סגידה
מה רצית שיעשו לו? שיקבלו אותו בשושנים אדומים?
אולי יעמידו לדין שוטר גיבור שירה במחבל שדרס כמה בפיגוע הטרקטור?
ירקו על הקוראן קרעו את בקוראן וגם שרפו בתחנות הטלוויזיה קוראן בשידור חי..... (״מגנים את זה״)
תראי לי מוסלמי אחד למרות האמונה שלו שהתורה סולפה- מנגב בתורה כאילו והיתה נייר טואלט.

Proud Muslim

New member
ואגב.

אמונה בתורה כפי שהיא
הכבוד שחולקים לנביא משה עליו השלום
הדברים האלה, שווים, את הכבוד השטחי והמזויף אותם מנסים להקרין כאלה ואחרים ל ״ערבים חפים מפשע״...
אני בכלל מה יש לבוא בטענות על ״גיבורים״
מי עלה לקבר של גולדשטיין ומהלל אותו?
מי הפיץ לו שירי הילל והוציא לו דיסק עם פרסומים ביוטיוב?
מי קרא בשמו ושר לו ברחוב הטיילת בת״א?
מי שר ״ברוך תודה חיסלת 29 מוסלמים במערה״... 116 כדורים , הרוגים ופצועים. וצריך להעמיד לדין מי שדפק לו את הראש במיכל כיבוי אש. ט

רקטור אחד , והאלוף מקבל צל״ש על חיסול אויב ישראל.
מה שקיים במחנה אחד- תהיי בטוחה שקיים ממנו במחנה השני..

אגב דניאלה וייס ו ״רצח ערבים מציל יהודים״, אומר לך משהו?

ellale

New member
כל התופעות שציינת

עד האחרונה שבהן, לא נמצאות אפילו בקונצנזוס של המתנחלים, ובטח לא שבקונצנזוס של מדינת ישראל.
תופעות של הסתה נגד יהודים כן נמצאות בקונצנזוס בעזה וברש"פ ואצל חלקים מהציבור הערבי ישראלי.
אבל שוב, אני לא מצדיקה את הדברים האלה, אני רק מגיבה על הצביעות וההתחסדות של שמרוק.

Proud Muslim

New member
אז מה נמצא אצל המתנחלים

http://www.youtube.com/watch?v=_RnNnRxU8pQ

אז למשל אני יכולה לקחת את הקונצנזוס שנמצא בעזה נניח- ואני איישם את דברי דניאלה וייס שהופיעו ,בראיון כאן: http://www.youtube.com/watch?v=wCc7-cnCrqU,
ואתחיל להצדיק כל מקרה.

יהודי ימני שישמע את הדברים האלה עלול להסכים איתם. מוסלמי עזתי שישתמש באותם הדברים- יהודי ימני לא יסכים איתם ויתאר אותם כשטויות. אז מה ההבדל?

אני כשהאזנתי לזה בכלל לא הבנתי מה ההבדל בין שני הצדדים.

כל אחד יכול לדבר על "מניעה".

בסוף הראיון היא מתבלבלת וכבר לא יודעת איך לענות על שאלות שהמראיין שואל.

אני לא באה להגן על עזתים ולא על שידורי תעמולה. אני רק שואלת במקרים שכאן- מה ההבדל ?

תסתכלי על התגובות מתחת לסרטון. זה לא יכול לחרחר ויהפוך יום אחד לחמאס ישראלי אם כבר הערבים הקדימו אתכם?

ellale

New member
זה יכול להפוך יום אחד

לחמאס ישראלי.
או שלא.
חמאס פלשתיני כבר יש מזמן.
ההשוואה בין טוקבקים ואנשים שרוב החברה בישראל מגנה אותם לבין ההנהגה הפלשתינית שהוציאה ומוציאה פיגועים מזעזעים נגד ילדים מגוחכת.
אם את משווה בין המעשים של הקיצונים שביהודים לבין המעשים של הקיצונים הפלשתינים, את מיד רואה את ההבדל. אירועי תג מחיר הם אירועים של פגיעה ברכוש, אירועים של פגיעה בנפש הם נדירים ביותר ואילו אירועים של פגיעה בנפש על ידי הפלשתינים הם אירועים על בסיס כמעט יומי, ואם לא היה סיכול של השב"כ, היו קורים אפילו יותר.
מי היו הראשונים לצאת נגד הספר תורת מלך? האם היו כתבות בעיתונות היהודית המיינסטרימית שתמכו בו ובכותביו? והספר תורת מלך אפילו לא קורא לרצח של ערבים.

shamrockh

New member
צביעות של מה?

והתחסדות לטובת מי/מה?
זה ניתן להכחשה?
מציע לך לדפדף יותר לעמק בארכיון הפורום תגלי שאני אומר פויה ופסול גם כזה קשור לערבים ומגיע להם .דבר שכמעט ולא קיים בקרב רוב חברי הפורום היהודים ויש להדגיש שלא כולם ,

ellale

New member
צביעות והתחסדות

להשוות את ההשמדה השיטתית של כל סממן יהודי על ידי הירדנים, הרס בתי כנסיות, עקירת מצבות וכדו' לזה שאיזה משהו אחד אולי ירק על הקוראן, שכולנו יודעים שאם יהיו לזה הוכחות, הוא ישפט ויענש.
צביעות והתחסדות לומר "אני מגנה ערבים שעושים כל מיני דברים" ומצד שני לכתוב הודעה כזו, שמצדיקה זריקת אבנים שלא פעם גרמו לפגיעות בנפש.
ואל שאני מצדיקה את סגנון הכתיבה של מוטי, אבל איך אומרים אצל היהודים "אדם ניכר בשעת כעסו", הוא הוציא אותך מהכלים, וזה מה שיצא.

shamrockh

New member
אהה עכשיו הדברים יותר ברורים

אם כן אפשר להבין שellale

כן בעד להתגרות בערבים?
כן בעד כיבוש?
כן בעד לצאת בכרזות שקריות /גזעניות ומעפנות נגד ערבים?
כן בעד לא לתת להם( לערבים) כבוד?
כן בעד לזלזל בהם?
כן לראות בערבים כסוג "ב" ?

ואבל הכי חשוב שellale נגד שערבים יזרקו אבנים

ellale

New member
השאלה היא אחרת

ועליה נאמר: קשוט עצמך תחילה.
מי שמצדיק רצח של חפים מפשע בכוונה תחילה, זריקות אבנים ובקת"בים שמסכנים חיים שלא יתלונן שלא מכבדים אותו ואפילו שונאים אותו.
לך לספרי ההיסטוריה, תגלה שרצח יהודים בידי ערבים פה באזור (ואני מדגישה רצח, של חפים מפשע, ובכוונה תחילה) התחיל הרבה לפני הכיבוש והרבה לפני '48.
אדם שיורק על הקוראן צריך לעמוד למשפט ולשבת בכלא (אם הסיפור נכון), אבל כשמחוללים (עד היום, דרך אגב) קברי יהודים בהר הזיתים, איך החברה הערבית מתייחסת למי שעשה את זה? האם הירדנים הענישו אי פעם את מי שעקר מצבות ועשה מהם שבילים ומדרכות? ואני לא מדברת על חילול גופות, אנחנו הזדעזענו אחרי ההתעללות בגופות החיילים בלינץ' ברמאללה, אבל גם ב 1929, בשיירת הל"ה, בנוטרים שעל שמם משמר השבעה, ועוד מאות מקרים, הוכיחו הערבים פה שאין להם שום בעיה לחלל מה שלא שייך להם, אפילו גופות.
מי שגר בבית מזכוכית, שלא יזרוק אבנים, הרסיסים יפגעו קודם כל בו.

"אין מה להשוות"

"אין מה להשוות בין חילול קבר העשוי מחרסינה ואבנים לבין פתיחת קברים ובנייה עליהם"....הציטוט הזה נשמע נורמלי? עכשיו בוא נראה איך הטענה הזו, שטענה די דומה לה הושמעה כבר בשרשור הזה בנוגע ל "ההשואה בין קיצוניים יהודים לערבים היא מגוחכת" - תתקבל ונראה מי יקבל אותה בכלל

פה כבר בנו בתי מלון שבהם הולכים עם חוטיני ובקיני על בית קברות מוסלמי שלם. אם אני זוכרת נכון מממממממממממממ... בית מלון שהסימן שלו H- הילטון...

עשו חניון בהם חונים מכוניות לוקסוס על עצמות של בתי קברות של מוסלמים.

ועכשיו למרות החיפושים והאינספור ידיעות שמביאים פה על בנייה שבמהלכם מתגלים עצמות של בני אדם, העירייה וחברות הבניה שמות X וממשיכים הלאה....מחפשים להגדיל את הבנייה של אוניברסיטת תל אביב. על חפירות הקברים והתגלותם והמשך החפירה- אף אחד לא הזכיר את ביתר הקברות המוסלמי- את בית מו'אניס.
http://www.eqraa.com/2012/07/جامعة-تل-أبيب-تجرف-مقبرة-قرية-الشيخ-مون/

מפליא אותי שמי שמדבר על צביעות- שם את חברת טמבור בכיס הקטן.

למעלה