‏``אני מההפקה``

T E N I

New member
חחחחחחח כן ואם כבר...

כמה פעילים ימינים קיצוניים כמו ברוך מרזל ועוד כמה מתנחלים מחברון ביחד עם כולם

Xtramen

New member
משהו הזוי בהחלט!

סוגרים להם את המטבח לחצי יום נגיד מהשעה 10 בבוקר עד 6 בערב ובלי אפשרות להכנס הביתה . אני בטוח ששחר יראה כמו שור זועם הוא יפוצץ אותם בעצבים

שיrרן

New member
לא הייתי רוצה להיות שם כשזה יקרה!

גם מבעד למסך הייתי מפחדת

T E N I

New member
קונה לצבר עוד כמה ג'קטים ומעילים

שיגוון קצת מה קרה

cookies10

New member
לא משחקים על אוכל וסיגריות

ומרעיבים אותם ומשאירים להם מקרר ריק בושה להפקה להרעיב את דיירי הבית תנו להם אוכל, חוני אמר שלכולם מקרקרת הבטן זה מה שאנחנו בבית צריכים לשמוע שאתם מרעיבים אותם.... וסיגריות לא צריכים להיות בתקציב,,, זה צריך להיות לחוד הבאתם את שחר תדאגו לא שיואכל ותעלו את התקציב.... תפסיקו לשגע אותם, עד שהם יצאו מהבית הם יהיו מחורפנים...

קלי1112

New member
אילו חשבתי ברצינות שאת מההפקה הייתי כותבת מה

יש לי להגיד.

שיrרן

New member
שיואו אנשים כבדים לאלה

כולה שרשור שאמור להיות משחק כפי הבנתי והרעיון בו קצת להשתחרר לפתוח תדמיון ולתת רעיונות לפי מיטב הבנתי

cookies10

New member
אני לא כתבתי שאני מההפקה יש לך טעות

ואני זה אתה / ולא את בפוסט משהי כתבה שהיא מההפקה באוואנטה

צאטמן14

New member
תקשיבי לי חמד

המשחק צריך להיות מעניין,, אך הוא גם צריך להיות הוגן אם עינב ואשר נענשו מאז נעברו עבירות רבות והבליגו -אין יושר להפקה וונסה קיבלה יותר קולות משפרה וצבר ביחד ועפה - אין יושר להפקה זוג רכלנים אצלי בסלון ב-2 בלילה ולא נענשים -אין יושר להפקה שונאי אדם שנישארים בתוכנית - אין יושר להפקה זה ששולחים אותך לשאול אותנו מה אנו רוצים - אין יושר להפקה

שיrרן

New member
היא לא כתבה במרחאות?

אני לא חושבת שהיא באמת מההפקה ניראה לי שהיא סתם כתבה שירשור שונה של רעיונות נמאס כבר מהשירשורים על שצ ככה אני חושבת

למעלה