• בירורים, תהיות ושאר ירקות •

מחושיתה

New member
ככה טיפ קטן... ../images/Emo60.gif

לכל הכותבים והכותבות... לא ידעתי לאן לשרשר את זה... אבל לא כדאי שתכתבו/תכתובנה מהו טווח הגילאים אליו מכוונות ההודעות שלכם/ן?... לילה טוב
מחושיתה.

ר23

New member
מבקש עצה מהבחורות

אני סטודנט שנראה טוב, ובנות מתחילות איתי לעיתים. הבעיה היא שעוד לא מצאתי את הבחורה המתאימה. מה כבר ביקשתי: שתיראה טוב, חוש הומור ושיהיה לה איכפת מאחרים ומהמדינה. האם אני מגזים בדרישותיי ועליי להתפשר. מחכה לתשובה

../images/Emo123.gif תפנימו כבר

פורום סינגלס = לוח מודעות הכרות אינטראקטיבי ולא פורום לדיונים. האם לא מספיק להסביר בכל הזדמנות (כל הסיכומים השבועיים, הודעת המנהלות וכללי הפורום, שלא לדבר על התגובות השוטפות) אלא צריך להפעיל את המחיקון על הודעות לא קשורות

שאלה למנהלות....אבל כולם מוזמנים.

אני קצת מובכת אבל אני לא ממש מבינה אם מישהו משאיר בהודעה שלו הזמנה להכיר אותו מה אני...איך אני ...עונה אתם מבינים אני קצת מפחדת שזה יהפוך להיות וולגרי או טיפשי או... אם יש לכם הצעה או אם פשוט תוכלו במטוטא לעזור לי אני אודה לכם מאוד.

ab654321

New member
באתי ראיתי ניסית הלכתי

אבל שיהיה לכולם בהצלחה אולי יום אחד אני אחזור ואנסה שוב

seadiver

New member
שלום לעלמות ועלמים../images/Emo23.gif

והיי לליאן ולענת הגעתי לכאן באמצעות אימייל של ליאן , ומה שלא ברור לי מה מטרת הפורום זה , רק אל תגידו לי שזה עוד נסיון של לשדך או מאין פורום של היכרויות , משום שזה לא תמיד הולך לפי ציפיותי וכן לפי ציפיות המתכתבות מה לעשות לכל אדם יש דרישות ולפעמים נוכחים לדעת שכל העסק מאין בלוף אחד גדול , כך גם הבנתי מקריאה שבין השורות שהבנים (כביכל) לא מרוצים כלכך מהעינין (אחים אתם מכירים מילה שנקראת סבלנות?) אז אנה התואילו בטוב ליבכן להסביר איך העינינים פה עובדים? שלכן או לא שלכן , SEADIVER

seadiver

New member
איזה יופי יש כאן איגוד מוחות../images/Emo50.gif

אהבתי אז הרעיון שלכן ששלבתן בין שני הפורומים האחד בינו לבינה (פורום הדיונים והפטפטת למינהם) לפורום סינגלס (שנועד להיכרויות? צריך יותר פרטים עליו) יפה מאוד , מאין ישום מינטורי של שני איגודי ענק הנהנים אחד מפירות הצלחת רעהו. עלו והצליחו שלכן או לא שלכן SEADIVER

טווח גילאים

גבר חלומות י שאני מחפשת זה שיהיה הכי אמיתי שיש ושלא יסתר מאחורי מסכה ושיהיה כנה ובעל אמון וכמובן לא רכושני וקנאי בין הגילאים 28-34 וכמובן מעל גובה 1.75

לולה!

New member
פשרות...

מה ז"א להתפשר? אתה רוצה לשאול האם לצאת עם בחורה שלא נראית טוב, או שאין לה חוש הומור או שלא יהיה לה אכפת מאחרים או שלא יהיה לה אכפת מהמדינה? משהו טוב יצא לך מזה? אני מסופקת. לא, הדרישות שלך לא נראות מוגזמות. לפחות לא אלה שציינת. שיהיה בהצלחה

מחושיתה

New member
תפסיקי כבר!

עם כל הכבוד לך שאת מנהלת את הפורום, את ממש מרגיזה! חצי מההודעות שלך באות עם גישה עצבנית וכעוסה על אנשים פה! (ולפי מה שאני יודעת גם בפורום הנוסף שאת מנהלת...) זה פורום, פורום נועד כדי להודיע, לפרסם ולהתדיין עם אנשים המשתתפים בו! מה זה לא לפתוח דיונים?! שתהיה לך שבת שלום, האישה עם המחושים.

ליאן.

New member
ויתרת מאוד מהר!!

אומנם אנו מכשפות
, אך לקסום לך אהבה תוך שבוע.. זו משימה בלתי אפשרית.. אל תתייאש כל כך מהר.. חבל
ליאן.

ליאן.

New member
seadiver ברוך המצטרף,

כדי לדעת איך העסק עובד, מספיק שתקרא כאן כמה הודעות ותגובות ואת הודעת המנהלות. מאוד פשוט בהצלחה
ליאן.

seadiver

New member
תודה תודה אבל...

תסלחי לי שאני קשה הבנה ובור ועם הארץ אבל לכל הרוחות איפה משאירים הודעת היכירות או מה שלא יהיה ? עמכן הסליחה פשוט המוח שלי מתחיל להישבק חיים וזאת מהסיבה שאני עדין במשרד משעות הבוקר המוקדמות , אנא גלו התחשבות בענין תודה מראש

seadiver

New member
אגב , ליאן

קראתי מספר הודעות (כמה שיכלתי) ואני חושב שקלטתי את העינין (אוהו סופסוף משהו עובד בשעות הללו - מקווה שכן) ואנסה לשרבט משהו לצורך הענין אוליי זה יצליח ואולי לאו ומה שנשאר זה להאזר בסבלנות

ab654321

New member
לא ביקשתי אהבה תוך שבוע

אבל לפחות התעניינות כלשהי טיפה ניסיון להתעניינות אבל לצערי לא היה כלום וגם קצת חוסר יחס לא עזרו

thor

New member
את האמת

גם אני כתבתי פה ושם בשבועיים האחרונים ואפילו התעניינות בסיסית לא ראיתי. מה שמעניין אותי באמת זה כמה אנשים (נשים) משתתפות בפורום פרט לשתי מנהלות הפורום היקרות ?

היופי הוא שלא חייבים להשתתף

כדי לדעת מה קורה כאן.. הסטטיסטיקה בד"כ מדברת על לפחות 7 גולשים פאסיביים על כל משתתף פעיל, אז אף פעם אי אפשר לדעת כמה נשים או גברים באמת קוראים את ההודעות כאן. הנקודה שאתם מפספסים היא העובדה שברגע שעלה המאמר שלכם זה לא אומר שנגמרה לכם העבודה. אתם צריכים ליזום ולפנות גם בעצמכם, יש גם נשים ביישניות שמסיבה זו או אחרת מאוד רוצות אבל לא פונות. בקיצור - תפעלו ואל תקטרו (אני ביום של חרוזים, אל תשימו לב אליי).

thor

New member
עיינת היקרה (וליאן)-וכל השאר כמובן

זה נכון אבל אפילו כתיבת תגובות לא ממש קוראת פה. יש איזה ארבע או חמש בנות שמתוכן את וליאן מהוות כמעט חמישים אחוז שמגיבות והשאר פסיביות להחריד. חבל שכפורום המקום הזה לא ממש חי. אני מחפש גם שכל. להתחיל עם בחורות זה דיי קל ויש פספיק מקומות באינטרנט הישראלי לעשות זאת. קיוויתי שפה זה אחרת אבל... אולי כדאי להעיר אותן איך שהוא ? (הפתרונים לאלוהי הפורום)

למעלה