• בירורים, תהיות ושאר ירקות •

ליאן.

New member
היי thor, אתה טועה ומטעה

הפורום הזה חי ונושם ובגדול. שים לב כמה אנשים חדשים הצטרפו בסופ"ש, בדוק כמה מאמרים נאספו במאגר שלנו במשך פחות משלושה שבועות !!! על פי בדיקה שיטחית שערכתי, כל בחורה מקבלת בין 4-7 פניות בשבוע הראשון ומחזירה לכולם או לרובם תגובות ולרוב יש שיחת טלפון או שתיים ואפילו פגישה. אז אתה טוען שבחורה כזו, למרות שקיבלה פניות ומגיבה אליהן, אמורה לפנות אלייך.. כן טוב, גם אני טוענת כך, אך מן הראוי שקודם היא תתייחס לתגובות שקיבלה. לא כן ?

בא נעשה הגדרת ציפיות...

הפורום צעיר. אפילו צעיר מאוד. בסך הכל אנחנו נכנסים עכשיו לשבוע השלישי של קיומנו ברשת. נכון שנדמה שהיינו כאן תמיד, אבל זה פרק זמן קצר מאוד. הפורום גם חי מאוד. יש כאן עשרות משתתפים ועשרות הודעות ביום, אבל הכל בפרופורציה. אנחנו פורום להכרות ולא לרב שיח או לשאלות מומחה, אז נדמה לך שהוא לא חי. אני לא מסכימה שליאן ואני מהוות 50% כי אחרת לפי החישוב הזה היו אמורות להיות בפורום בסך הכל 4 נשים ורק הצצה במאמרים מראה שיש לפחות 8..
פי שתיים ויש עוד שכותבות כאן בלי מאמר. קח בחשבון שאותך מעניינות בנות בגילאים מסויימים ויש כאן הרבה שלא עונות לקריטריון הזה ולכן לא מגיבות או פונות אלייך. בקיצור - ספר לחברייך שיספרו לחבריהם ואולי יגיעו עוד בנות מכל קצווי הרשת והארץ. אני מצטערת אם יש לך ציפיות אחרות, אבל בשלב הזה, הפורום בהחלט עונה לציפיות שלנו.

dianah

New member
ת´ור היקר...

תחשוב שמה שאתה מרגיש מרגישות גם כל "הפסיביות להחריד" האחרות שישנן כאן באופן כזה או אחר... ואולי גם הם מחכות לאיזושהי תגובה ממישהו... ואולי לא הגיבו לך כי לא היה להן מה להגיב להודעותיך... ואולי לא הגיבו לך כי לא רצו להגיב להודעותיך... אבל מכאן ועד ל"האשמה" גורפת של כל הנשים כאן (למעט ארבע כשחמישים אחוז מהן הם מנהלות הפורום) כ"פסיביות להחריד" יש קצת הבדל |
| וכמו שהמנהלות החביבות טורחות להדגיש שוב ושוב - גם לגברים מותר לפנות לנשים, אבל לא צריך לצפות תמיד לתגובה חיובית מהן... |
| ובכל אופן, שיהיה לך בהצלחה בחיפושייך, ושבוע טוב לכולם,

thor

New member
סוף סוף יש חיים

לא אמרתי בשום מקום שאני ממתין לתוצאות חיוביות. אני מצפה לראות נפח פעילות. נפח פעילות מעיד על תוצאות כאלה ואחרות וזאת מהסיבה שאנשים לא פסיביים. אם טעיתי אני מתנצל ושמח שהנושא גרר כמה תגובות :) ועוד דבר קטן. בחורה שלא מעוניינת יכולה להטריד את המקלדת שלה ולכתוב "לא". גם כאן וגם בקופדון יש המון (המון זה יותר מחמישים אחוז) שרואים שהיא הציצה בתמונה (קופדון מראה זאת) אבל לא טורחות לומר ביי ביי. מכיוון שהפורום הוא לא אתר הכרויות אשמח לקבל דחיות מפורשות על התעלמויות דוממות. אני לא יודע מה קורה מהצד הגברי ולכן זו לא ביקורת ואם המצב חמור גם שם הרי גם בני הפורום צריכים לראות בזה כהערה בונה :) יאללה. חזרה לעבודה

ab654321

New member
טענתי הוכחה

רק אחרי שהודעתי שאני עוזב (ולמען האמת באתי רק כדי לומר שלום אחרון) התחלתי לקבל תגובות על הודעה שפרסמתי פה ולא תגובות חיוביות כמצופה ממטרת הפורום אלא תגובות הזדהות שדיי תרמו לאוגו הפגוע מחוסר היחס שקיבלתי עד הלום אז אולי אחזור עוד זמן מה אבל בינתיים שיהיה לכל הנמצאים והנמצאות המון בהצלחה וזהו אז ביי בינתיים וחג שמח לכולם

ליאן.

New member
*זה לא פורום של תגובות ודיונים!!*

באת לחפש אהבה? פנה לבנות. נקודה.

ab654321

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif טעיתי - מצטער

טעיתי אני מודה שטעיתי ניצלתי מדיום שנתן בי אמון מלא והוצאתי עליו את מה שהיה שקוע בפנים יש דרכים רבות לבצע כל דבר והדרך שבחרתי לא היתה הנכונה אם פגעתי במישהו או מישהי וביחוד בליאן ועינת שמשקיעות כאן את הנשמה שמחות בכל הצלחה וכואבות כל כישלון אני מתנצל מעומק ליבי אני אישיתי מכיר כמה זוגות שאפילו הגיעו לחתונה וילדים שהכירו ברשת ובגלל משהו אישי שעבר עלי בהזדמנות הראשונה שיחררתי קיטור בלי לחשוב על התוצאות. אז אם נפגעתם והתייאשתם מהפורום תחזרו בעצמכם ותחזרו לפורום ותביאו חברים וברגע שהעיניים שגרמו לי לעשות את המעשה הנלוז הזה יסתדרו או ירגעו לפחות אני אחזור עם כוחות מחודשים ואמונה מלאה ושוב אם פגעתי במישהו סליחה

ליאן.

New member
תודה.

על התגובה, על ההתחשבות ועל ההבנה. מקווה שהכל יסתדר, חשוב להיות אופטימיים. מאחלת הרבה בריאות לאביך, ורק טוב. אל תשכח לחזור לפורום עם כוחות מחודשים, ליאן.

ab654321

New member
תודה לך

ושוב מצטער על הגלים שעוררתי כאן ומקווה שלא גרמתי יותר מדי נזק בלתי הפיך

רק אנשים גדולים יודעים להודות בטעות

ולהתנצל, אז
לך ושירגעו העניינים במהרה בימנו.

הכי פשוט, הכי אמיתי

ראיתי את ההודעה שלך, מצא חן בעיני מה שכתבת, מעוניין לדבר? פשוט תגידי את מה שנראה לך, בלי הרבה חוכמות. שיהיה
ותעדכני אותנו בהתפתחויות אם יש

נו קידינג..

עם כל הכבוד לאינפורמציה שלך, אכן ליאן ואני מנהלות את הפורום וליאן ואני קובעות איך יתנהל הפורום. מתאימה לך הדרך שקבענו - סבבה. תשארי. לא מתאימה לך - יש מקומות אחרים שבהם תוכלי לפתוח דיונים בהתאם לרמה, כמה שרק תרצי. הדיון בנושא אם הפורום פתוח לדיונים או לא, נסגר והחל מהודעה זו, כל הודעה שלא תהיה קשורה לפורום, תמחק - גם בלי הסבר לכותב. קפיש?

מחושיתה

New member
איומים לא עובדים עלי!

מתאימה לי או לא... נראה לי שכבר ענית את התשובה לעצמך. לגבי ליאן - לא זכורה לי שום הודעה שלה שנכתבה באותו אופן כפי ששלך נכתבו, זה נראה כאילו את מנסה לחנך אותנו, וזה לא כ"כ בר ביצוע ע"י האינטרנט את יודעת, אם את מנסה להנהיג דרך חדשה, אחלה, אבל אי אפשר לנסות להנהיג אנשים עם אנרגיות שליליות כמו שלך יש. לגבי הדיונים ורמתם, אני מכירה מספיק מקומות שבהם אני יכולה להתדיין עם כל מי שבא לי ועל כל מה שבא לי.. מה שאני באה לומר לך זה שאת לא יכולה לסתום פה פיות. ואל תגידי לי שההודעה הזו לא קשורה לפורום כי היא מ-א-ו-ד קשורה לאופן הניהול שלו, לגבי הסברים לכותב, את לא חייבת לתת הסברים. כפי שציינתי בכותרת, האיום על מחיקת ההודעה לא עובד עלי. שבוע טוב, מחושיתה.

ליאן.

New member
מחושיתה יקירה,

פניות למנהלות הפורום עדיף לעשות שלא על גבי הפורום. לגבי אופן הניהול, נקבעו כללים לפורום הספציפי הזה בהתאם לאופי והסגנון שאנחנו מנסות ליצור כאן. השקענו מחשבה וטרחנו להעלות בפירוט את המטרה והכללים להודעת מנהלת וכללי הפורום. עצוב מאוד שאף אחד לא טורח בכלל לקרוא ולהתעניין, אך להתלונן ולהתעצבן, אין שום בעיה. בינתיים הכללים ברורים ופעם אחרונה אבהיר ואומר, שזהו פורום המתפקד כלוח מודעות אינטרקטיבי ותו לא. אין זה פורום דיונים. ייתכן שבמשך הזמן הדבר אכן ישתנה בהתאם לתנאים ולדרישות, אך זה המצב הקיים. אנא כבדו זאת. ניתן לפנות אלינו אישית (מייל/אייסי/מסר) בכל נושא שהוא. (הודעות נוספות בנושא זה בפורום עצמו יימחקו!)

the real nikita

New member
תמוה ביותר

"לגבי הדיונים ורמתם, אני מכירה מספיק מקומות שבהם אני יכולה להתדיין עם כל מי שבא לי ועל כל מה שבא לי.." אז למה להתעקש לכתוב פה?!?! לפורום הזה יש כללים שנקבעו על ידי שתי מנהלות הפורום. הפורום הזה נועד למציאת בן זוג, על ידי פרסום מודעות. יש פורומים אחרים שנותנים מקום לדיון, אז תכתבי בהם. מאד פשוט, קל ונוח.

מסכימה עם לולה.

מה שביקשת זה לא מוגזם,עכשיו צריך להוסיף גם את הלהבות באש והכל יהיה מושלם כשתמצא אותה אתה תדע,לפי מה שהלב יאמר לך. כמובן שיש את אלו שמתאהבים במבט ואת אלו שחודש עדיין לא עשה להם את זה. כל אחד ודרכו.

אמנם אני לא בחורה... אבל!

מה אתה מחפש בדיוק? מישהי חמודה שנראית טוב, או את דוגמנית העל הבאה? האם טוב לך שהיא מצחיקה אותך לפעמים ונהנית מחוש ההומור שלך, או שאם היא לא קופי-רייטרית בסדרה הקומית הכי משעשעת, היא לא עושה לך את זה? האם איכפתית משמעו מתחשבת, ערכית והוגנת, או מישהי שתשרת אותך כל ימיך ותקריב על אושר שלה לטובת שלך והזולת? האם דאגה למדינה חייבת להתבטא בכתיבת מכתבים לח"כים יום ולילה, השתתפות בהפגנות ושביתות רעב כל יומיים וחצי (יכול להשתלב טוב עם קריירת הדוגמנות
) כמובן שהקצנתי, אבל מה שאני מנסה לומר הוא שהדרישות שלך לא מגדירות שום דבר בצורה חד חד ערכית (מי צחקה פה על הטכניוניים?
) אז יכול להיות שהן סבירות ויכול להיות שהן לא. בכל מקרה, לא הייתי מציע להוריד סטנדרטים (במידה ואתה סביר שהם הגיוניים) שכן אחרת תמיד תרגיש שהפסדת משהו ושמגיע לך יותר טוב, אבל אל תצפה רק לאישה המושלמת ב-100% שאיתה לא תצטרך להתפשר על דבר.

grass hopper

New member
אז מה חדש פה

אנשים באים והולכים אבל לא מדברים כל כך קודם ראיתי הודעה בקשר לפשרות... האמת ככול שמישהו יחפש את הבחורה המושלמת או ככול שמישהיא תחפש את הבחור המושלם הם רק יתרחקו מהמטרה שלהם יפספסו דברים שהם יתחרטו עליהם בעתיד. לפעמים זה הולך לפעמים לא דעות של אדם תמיד משתנות וקשר אף פעם לא יהיה מושלם כי שום דבר לא מושלם וגם אם תמצאו קשר שאתם חושבים שהוא מושלם בסופו של דבר יהיה ויכוחים ויהיו התפרשיות דברים קואים בזמנם כמו שאני תמיד אומר אם זה יקרה זה יקרה אם לא זאת אומרת שתמיד יש למה לחכות
שלכם חגבון

למעלה