‫דיון: פרק 15 עונה 7 !

ריקי100

New member
../images/Emo58.gif פרק 15!

אההההההההההה!!!!!!!! למה? או בעצם, אין לימושג מה אני רוצה שיקרה..... אוף זה כ"כ מסובך לי פתאום! מצד אחד אני רוצה את האוס של פעם, מצד שני למה בלי קאדי? אוי לא!!! הצילו איזה פרק טוב! אני חייבת לציין שבכיתי בסוף, זה היה כ"כ עצוב! הם ממש השקיעו בזה כמו פרק הפינאלה! כל הכבוד להם! ויו שר? טוב זה היה יפה. תמיד היה לו קול יפה גם לפני 30 שנה ב'פוטלייט קיימבריג''. פרק מדהים שלא כ"כ התרכזתי בחולה הפעם. כל הכבוד לכולם שם על ההשקעה!

narkis18

New member
פרק מצויין!! ../images/Emo58.gif

מצטרפת לריקי בעניין זה - היה אחלה פרק, הקטע שיו שר היה דווקא טוב (בניגוד להשמצות שנשמעו פה לפני הפרק). מה שכן, בתור מעריצת האדי מושבעת - עצוב לי...
כ"כ רציתי שהם יישארו יחד... וגם ממש לא ציפיתי שאם זה יסתיים, זה יהיה ככה. החולה לא מאוד עניין אותי, אבל זו לא באמת הייתה מטרת הפרק, אז לא אכפת
כן ירבו פרקים כאלו! (רק שיצליחו להחזיר אותם להיות יחד..)

../images/Emo2.gif הרגתן אותי.... ../images/Emo58.gif

אני לא אעמוד בזה נפשית אם הם ייפרדו....
אני כבר מעדיפה לראות את הפרקים שאחרי הפרידה מאשר את פרק הפרידה עצמו. נראה לי שזה יכניס אותי לדיכאון עמוק....
וכל כך חיכיתי לפרק הזה. אוף. (אמא הדוגרת, נעים מאוד, מאוהבת בהאוס על אף היותה נשואה ואם בישראל...
)

the girl111

New member
פרק מצוין ../images/Emo58.gif

היה פרק מעולה מבחינת העלילה והדרך שבה עשו אותו הקטע עם המערכונים היה ממש נחמד והאוס שר
אבל.... בתור מעריצת האדי - למההה?!?!?!? הייתי בטוחה שהם יעברו את זה...שהוא הופיע והכל יהיה בסדר.. האמת שהסוף היה כל כך עצוב שפשוט ירדו לי דמעות
... דבר שלא קרה לי הרבה זמן מפרק של האוס (נראה לי הפעם האחרונה הייתה בסוף עונה שישית שהבחורה מתה) למה האוס חזר שוב לויקודין?? דאמ... הנה פרומו לפרק הבא 7X16 - http://www.youtube.com/watch?v=Q5GBYD3f8bQ

ריקי100

New member
שמתם לב לזה?

1. על התוית של התרופה של קאדי היה רשום את חברת טבע. 2. כשיו שר קשה לו להסתיר את המבטא. זה היה די נחמד לשמוע את הבריטיות שלו פה ושם בשיר.. הפרק הבא... אוי לא!!!!! איך זה יגמר? הוא בטוח לא ימות כי יו לורי חתום לעונה הבאה, אבל מצד שני, אף אחד אחר לא חתום על עונה הבאה מה שמחשיד את העניין שאולי הם סתם אמרו שהוא חתום לעוד עונה ובעצם זו תהיה העונה האחרונה? אוף זה פשוט לא יוצא לי מהראש... איך היא יכלה ללכת ככה כשהוא מתחתן לפניה שלא תלך plz don't איך אפשר איך????

בקלות, האמת ../images/Emo58.gif

עם כל הכבוד להאוס - אם קאדי הייתה ממשיכה לסבול את החרא שלו באמת שהייתי ממש מתאכזבת ממנה. לאישה יש כבוד עצמי והיא צריכה להמשיך לשמור עליו.

../images/Emo58.gif אוי נו באמת

מה הלאה? האוס שוב עם וויקודין, קאדי שוב כמו כלבלב? זה כבר לא אמין או מתאים או במקום. או שהיא תתפטר או שהיא תפטר אותו כי האופציות האחרות הן שהיא תחזור אליו מתוך אמונה מטופשת שהוא ישתנה או שהם ימשיכו להיות פרודים ואז הסדרה כבר תיהיה מעפנה כי כל דבר שייקרה יהיה מגוחך. בקיצור - אני מאוכזבת מכל העונה הזאת.

the girl111

New member
נכון ../images/Emo58.gif

קשה לדעת לאן הסדרה תלך מפה...אם זה יחזור להיות מעגל האוס-וויקודין-קאדי - זה מגוחך! Been there done that גרג יאטניס צייץ הבוקר בטוויטר שלו - R.I.P. #Huddy

nurit234

New member
פרק מאפן

בכלל נראה לי חבל על העונה הזו היה כדאי שהיא תסתיים כבר בעונה הקודמת הם לא מחדשים כלום כל פרק הופך להיות יותר ביזארי ההומור כבר לא מצחיק ואם לא הייתי עצובה שהם נפרדו,זה אומר שמיציתי את הסדרה וחבל...

Netto

New member
‫דיון: פרק 15 עונה 7 ! ../images/Emo58.gif

דיון נעים ולא לשכוח לסמן ב
בכל הודעה בבקשה:)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif הפרק כפרק היה מצויין

השלכות לעתיד..לא יודעת. למה אתם חושבים שהאוס וקאדי יחזרו? לדעתי יש תקווה לעתיד בכך שהם נפרדו והוא חזר לויקודין..הוא יחזור להיות האוס הישן, לפחות קצת? בכלל אני לא חושבת שהכותבים רוצים להחזיר אותם, הם ראו שזה לא עובד.. אני הייתי מעריצת האדי כמו רוב האנשים אני חושבת..ואז סוף עונה קודמת הבנתי איך זה מסמן את תחילת הסוף ואכן זה פגע ממש בעונה אז אני שמחה שהם נפרדו, במיוחד אם הם לא יחזרו! כל החלומות היו מצויינים, ממש!! הזומבים, סיטקום שנות 90, משפחה אמריקאית שנות 60, סצינת מלחמה מסרט שאני לא מכירה..ועוד!
ואגב, ביים את הפרק מי שביים את פרק האוטובוס בסוף עונה 4.. אה ובמאחורי הקלעים ליסה אדלסטיין דיברה על סצינת המלחמה ושמחה כ"כ שהיא לא לובשת בגדים צמודים לשם שינוי..

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif אני מאוכזב מהסיום

פרק הבא לפי הפרומו, האוס יהיה אובדני, אין מצב שקאדי לא חוזרת אליו.

../images/Emo58.gif הפרק הזה היה מביך

אני כל שבוע נכנס לפורום הזה וקורא את התגובות המאוכזבות שלכם ולא מבין אתכם. באמת שחשבתי עד הפרק הזה שהעונה מצויינת. דווקא מהפרק הזה התלהבתם? הפרק הזה , לדעתי הוא הפרק הכי גרוע של האוס אי פעם. מה זה כל החלומות האלה? האוס נלחם בזומבים? האוס שר? וכל זה בשביל להחזיר אותו לויקודין? הם לא יכלו למצוא דרך טובה יותר להחזיר אותו לויקודין? רק לשם השוואה, תצפו שוב בשני הפרקים האחרונים של העונה הרביעית. שם היו רמזים מוחבאים בזיכרונות של האוס. העיקרון היה דומה. תראו את ההבדל, איך שם זה נעשה במקצועיות, ופה זה היה מגוחך. אני מקווה שהפרק הבא יפצה אותנו. נ.ב אם כבר להפריד בין האוס לקאדי, חבל שהם לא בחרו באפשרות שבה היא מתה מסרטן הכליות.

o0Invisible0o

New member
אותו במאי של פרקי האוטובוס אגב.../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

החלומות היו דרך להראות להראות את החששות של שניהם - היא חוששת מלהישאר לבד והוא מלאבד אותה..ולעשות סצינות מחווה כמו שהם עשו זאת דרך מהנה לצאת ממסדרונות בית החולים ולהציג משהו אחר.. כל קטע היה מצחיק ותרם להתפתחות עלילת הפרק.. ותמיד עושים בהאוס קטעים הזויים כמו משחק המחשב, החדר שנסגר על מטופל ועוד..זה כיף ולא יותר מדי מוזר בעיני..
סוף עונה רביעית היו פרקים מופתיים אבל זה היה בהתאם לדרמה של סוף העונה..פה לא ניסו להיות מתוחכמים מדי, יותר להנות וזה נעשה טוב וזה הוביל לפרידה ולויקודין בסוף הפרק, לא רע בעיני.. בכל מקרה..מותר שלא להסכים, לא צריך להתאכזב מאיתנו.
היי ולמה להרוג את קאדי?

את הרעיון הבנתי

את הביצוע לא. הרגיש לי יותר מדי כמו ההומור של סקראבס. ולא התאכזבתי ממכם, חס וחלילה. אתם אחלה

Netto

New member
מאחורי הקלעים של הפרק

תודה לאתר tv-show-videos.com

למעלה